Şimdi Ara

D-smart üyelik iptali sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 Ocak'ta D-smart taahhütüm bitiyor ve yenilemeyi düşünmüyordum. Mega paket + internete 97 tl veriyorum ve dün aradım 23 Ocak'ta iptal olmasını istedim. Bana televizyon üyeliğinin 23 Ocak'ta internet üyeliğinin de 13 Şubat'ta aktif olduğunu eğer 23 ünde iptal ettirirsem internetle olan gün farkından dolayı 200 TL ceza bedeli ödemek zorunda olduğumu söylediler. Baya bir tartıştık telefonda çünkü hem tv hem interneti aynı anda aldım fakat internet için 200 tl ceza bedeli istiyorlar hem de 15 gün farktan dolayı ayrıca tek fatura geliyor bu da saçma geldi. Bu sefer bana mega + internet için 80 TL fiyat önerdiler 1 yıllık taahhüt için düşüneceğimi söyleyip kapadım teli. Sizce 80 TL iyi fiyat mı? Çünkü ttnetten yalın internet alsam zaten 60 TL falan. Bu hiç değilse tv internet veriyor. Fiber olsa fiber istiyorum ama fiber altyapısı çok zayıf. Şişli'de bile sadece Süzer Plaza'da fiber varmış. Dsmart bu durumda iptal ettirmemek için işi katakulliye getiriyor gibi hissettim. Ne tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kutsalangemon

23 Ocak'ta D-smart taahhütüm bitiyor ve yenilemeyi düşünmüyordum. Mega paket + internete 97 tl veriyorum ve dün aradım 23 Ocak'ta iptal olmasını istedim. Bana televizyon üyeliğinin 23 Ocak'ta internet üyeliğinin de 13 Şubat'ta aktif olduğunu eğer 23 ünde iptal ettirirsem internetle olan gün farkından dolayı 200 TL ceza bedeli ödemek zorunda olduğumu söylediler. Baya bir tartıştık telefonda çünkü hem tv hem interneti aynı anda aldım fakat internet için 200 tl ceza bedeli istiyorlar hem de 15 gün farktan dolayı ayrıca tek fatura geliyor bu da saçma geldi. Bu sefer bana mega + internet için 80 TL fiyat önerdiler 1 yıllık taahhüt için düşüneceğimi söyleyip kapadım teli. Sizce 80 TL iyi fiyat mı? Çünkü ttnetten yalın internet alsam zaten 60 TL falan. Bu hiç değilse tv internet veriyor. Fiber olsa fiber istiyorum ama fiber altyapısı çok zayıf. Şişli'de bile sadece Süzer Plaza'da fiber varmış. Dsmart bu durumda iptal ettirmemek için işi katakulliye getiriyor gibi hissettim. Ne tavsiye edersiniz?

Hocam benim durumda aynı, naptin iz?
    Nasıl iptal ettiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iyo

quote:

Orijinalden alıntı: kutsalangemon

23 Ocak'ta D-smart taahhütüm bitiyor ve yenilemeyi düşünmüyordum. Mega paket + internete 97 tl veriyorum ve dün aradım 23 Ocak'ta iptal olmasını istedim. Bana televizyon üyeliğinin 23 Ocak'ta internet üyeliğinin de 13 Şubat'ta aktif olduğunu eğer 23 ünde iptal ettirirsem internetle olan gün farkından dolayı 200 TL ceza bedeli ödemek zorunda olduğumu söylediler. Baya bir tartıştık telefonda çünkü hem tv hem interneti aynı anda aldım fakat internet için 200 tl ceza bedeli istiyorlar hem de 15 gün farktan dolayı ayrıca tek fatura geliyor bu da saçma geldi. Bu sefer bana mega + internet için 80 TL fiyat önerdiler 1 yıllık taahhüt için düşüneceğimi söyleyip kapadım teli. Sizce 80 TL iyi fiyat mı? Çünkü ttnetten yalın internet alsam zaten 60 TL falan. Bu hiç değilse tv internet veriyor. Fiber olsa fiber istiyorum ama fiber altyapısı çok zayıf. Şişli'de bile sadece Süzer Plaza'da fiber varmış. Dsmart bu durumda iptal ettirmemek için işi katakulliye getiriyor gibi hissettim. Ne tavsiye edersiniz?

Hocam benim durumda aynı, naptin iz?
    Nasıl iptal ettiniz mi?

12 ay boyunca 80 TL teklif ettiler kabul ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.