Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (457. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: 2ekmek1sut , 2ekmek1sut
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.131
Cevap
104
Favori
523.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arayınca direkt iptal birimine bağlammaları istedim. Zaten daha önce aramış ve yüksek teklif vermişlerdi. İptal birimine tekliflerin yüksek olduğunu söyledim. Rakamları hatırlamıyorum ama gerçekten yüksekti. Fiyat 1. yıl 65 2.yıl 95

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatları sahtekarlık, 37 dakika mh ile konuşmamızda sonunda küfür ettiren Ali denen mahlukat fesih başvurusu yaptı sms geldi, duruyor, ama web online işlemler asla fesih başvurusu durumu işlemini görüntületmiyor, e devletten baktım başvurum yok, buhar olmuş, bunu açıklayabilecek bir babayiğit var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivez23 -- 5 Aralık 2025; 21:27:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • D smart modül yeniledim film dizi paketi üzerinden ilk 12 ay 60

Sonraki 12 ay 95

Engelli indirimi ile birlikte ilk 12 ay 41

Sonra ki 12 ay 71 tl

Kapalı kanal olmayacak şekilde

Yorumlarınızı bekliyorum 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun.

Teklif iptal talebinden sonra mı geldi? 2 yıl boyunca ek paketler de mi dahil buna?

Aradım dedim ben anlaştım falan sistemsel bir hata oldu dedi direkt bunu sundu. Film dizi üzerinden ilk 12 ay 60 tl sonra ki 12 ay 95 tl

Dedim ben kapalı kanal istemiyorum mega cart curt bilmem. Bekleteceğim dedi ek paketleri de ekledim kapalı kanal olmayacak dedi.

En son engelli indirimi konusunu açtım hesapladı 12 ay 41 sonra ki 12 ay 71 tl olacak dedi belgeleri tekrar gönderin dedi mail attım bekliyorum.

İlk fatura çıksın buraya tekrar yazacağım bakalım sözlerinde duracaklar mı 😀

İlk defa kendi kendine iptal talebi açan platform görüyorum.

Ek paketler konusunda 24 ay boyunca kapalı kanal istemiyorum dedim tamam dedi. Sonra tekrar aradım 12 ay tanımlanmış gözüküyor. Dedim ben böyle anlaştım her şey açık falan baktı etti tamam not alınmış kapanırsa arayın kapalı kanal olmayacak dendi.

Göreceğiz bakalım hayırlısıyla

İptal talebi değil onlar otomatik iptal talebi açtı ben ben ekimde anlaşma yapmıştım sözde yarın devreye girecekti sözde. Aradım dedim bu nedir? Hata olmuş ben size 60 tl den vereyim dedi bu şekilde yaptık.

• D smart indirimi tanımlamış. Bakalım fatura önümüzdeki ay söylendiği gibi mi gelecek?

Geçen senede 24 ay 30tl demişti,sonradan böyle olmadığı ortaya çıktı.kayıt oluşturuldu.müşteri hizmletleri yanlış fiyat vermiş deyip 12 ay 30 12 ay 50 dediler kabul etmiştim.

Mh dedikleri doğru çıkmayabilir bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Detayları altta yazdım modül d smart a ait

Ek paketler konusunda 24 ay boyunca kapalı kanal istemiyorum dedim tamam dedi. Sonra tekrar aradım 12 ay tanımlanmış gözüküyor. Dedim ben böyle anlaştım her şey açık falan baktı etti tamam not alınmış kapanırsa arayın kapalı kanal olmayacak dendi.

Göreceğiz bakalım hayırlısıyla
    Katakulli yapıyorlar,paket düşük paket gözükse bile tüm kanalları açıyorlar.her sene bu şekilde kullandım.kanal kapanırsa biraz uğraştırıyorlar ama açıyorlar

• 
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.