Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.100
Cevap
103
Favori
522.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 2 yıllık giriş paketi kullanmıştım bugün aradılar 12 ay boyunca mega paket 64 lira yerine 15 lira
    fiyat güzel geldi sinema -dizi ve belgesel kanalları için
    kabul ediyim mi sizce ?
  • 0212 4780266 numaradan aradılar mega Paket için 11 tl aylık diyorlar. Bi şey anlamadım bu işten. Dolandırıcı numarası mıdır nedir? Ben arayıp abone olmak istiyorum dediğimde 35-40 lira diyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: psiko53

bende 2 yıllık giriş paketi kullanmıştım bugün aradılar 12 ay boyunca mega paket 64 lira yerine 15 lira
    fiyat güzel geldi sinema -dizi ve belgesel kanalları için
    kabul ediyim mi sizce ?

bende 15 tl ye anlaştım mega paket olduğu için blu da 12 ay hediye, 2-3 lira için daha da uğruşmak istemedim...

Orijinalden alıntı: YoK

0212 4780266 numaradan aradılar mega Paket için 11 tl aylık diyorlar. Bi şey anlamadım bu işten. Dolandırıcı numarası mıdır nedir? Ben arayıp abone olmak istiyorum dediğimde 35-40 lira diyorlardı.

benide aradılar full paket 11 tl diyorlar bu işin aslı var mı
  • 11 TL teklif alanlar modül mü kullanıyor?

Orijinalden alıntı: commandostigre

11 TL teklif alanlar modül mü kullanıyor?

Evet ben modül kullanıyorum

• İşin aslı belli oldu. Akıllarınca şark kurnazlığı yapıyorlar. Adım gibi eminim aradıklarında 24 ay boyunca bütün kanallar açık sabit fiyat 11 tl demişlerdi. Aboneliği kabul ettim. 24 ay aile hd paket,6 ay mega paket hediye olarak gözüküyor. Hemen aradım ses kaydının dinlenmesini ve 24 ay boyunca 11 tl sabit ücret değilse iptalini istiyorum dedim.

İptal departmanındaki hanfendi
    "size bayi tarafından satılmış bu abonelik, direk biz satmamışız"
    "hayır dedim beni önce 212 li bir numaradan aradılar numaraya güvenmiyorum, madem D-Smarttan arıyorsunuz 08502660266 dan arayın dedim 5 dakika sonra 0850 li numaranızdan arandım"
    Kontrol ediyorum dedi sonra "evet biz aramışız"
    O zaman ses kaydımı dinleyin ve bana taahhüt edilen paketi sisteme bana taahhüt edilen şekilde girin bu şekilde aboneliği ben kabul etmiyorum.
    Ses kaydının dinlenmesi için kayıt açtı. 72 saat içerisinde dönecekler. Eğer 24 ay mega paket bu fiyata değilse (ki değil gibi gözüküyor) vakit geçirmeden iptal ettireceğim.

Siz de kontol edin.

Çok çok eminim ki beni arayan kişi 24 ay boyunca bütün kanallar açık dedi. Hatta üsteleyerek 2 kere sordum 24 ay boyunca sinema spor kanalları dahil bütün kanallar aynı fiyata mı diye. Evet dedi karşıdaki.

Pay TV Aile (HD) 11.08.2015 11.08.2017
    Pay TV Mega (HD) (6 ay) 11.08.2015 07.02.2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 11 Ağustos 2015; 20:30:49 >

Edit: Aynen hocam online işlemlerden kontrol ettim bende dediğiniz gibi çıktı hemen müşteri hizmetlerini aradım iptal ettirmek için, yarın kimlik fotokopisiyle bayiye iptal için gidiyorum bu saatten sonra isterlerse 1 tl desinler istemiyorum çok sinirlendim akşam akşam. Müşteri temsilcisine de ağzıma geleni söyledim zaten.
    Yaptıkları çok büyük rezillik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasamkn -- 12 Ağustos 2015; 2:13:15 >
    Aynen beni de aradılar. Ben de saf gibi kabul ettim. Tesadüf online işlemlerden kontrol ettiğimde aynı sizinki gibi sadece 6 aylık paket satıldığını gördüm. Müşteri hizmetlerine kayıt oluşturttum. 1-2 gün içinde sonuç çıkmazsa BTK ya şikayet edeceğim. Ama anladığım kadarıyla güzel bir dolandırma olayı ile karşı karşıyayız... Koskoca şirketin yaptığı kurnazlığa bakın. Yazık...
    Son olarak toplam abonelik süresini 12 Aya cektiler, 6 Ay tum paketler acik sekilde... Tüm hazırlık maclarini seyrettim bu sayede. Bu arada ben film kanallarini çok beğendim ilk 10 kanaldı sanırım.
    Digiturk plus iq da var evde ama vallahi ne yalan soyleyeyim digiyi hic açmıyorum artık.
    Selamlar

• Ulan herkes mi çakal olur bu ülkede. Teklif ederken utanmadan birde bütün kanallar açık diyorlar ama 6 ay için olduğunu belirtmiyorlar. Taahhüt süresini bile söylemiyorlar. İyi ki 24 ay taahhüt var diye kabul etmemişim.

Orijinalden alıntı: YoK

İşin aslı belli oldu. Akıllarınca şark kurnazlığı yapıyorlar. Adım gibi eminim aradıklarında 24 ay boyunca bütün kanallar açık sabit fiyat 11 tl demişlerdi. Aboneliği kabul ettim. 24 ay aile hd paket,6 ay mega paket hediye olarak gözüküyor. Hemen aradım ses kaydının dinlenmesini ve 24 ay boyunca 11 tl sabit ücret değilse iptalini istiyorum dedim.

İptal departmanındaki hanfendi
    "size bayi tarafından satılmış bu abonelik, direk biz satmamışız"
    "hayır dedim beni önce 212 li bir numaradan aradılar numaraya güvenmiyorum, madem D-Smarttan arıyorsunuz 08502660266 dan arayın dedim 5 dakika sonra 0850 li numaranızdan arandım"
    Kontrol ediyorum dedi sonra "evet biz aramışız"
    O zaman ses kaydımı dinleyin ve bana taahhüt edilen paketi sisteme bana taahhüt edilen şekilde girin bu şekilde aboneliği ben kabul etmiyorum.
    Ses kaydının dinlenmesi için kayıt açtı. 72 saat içerisinde dönecekler. Eğer 24 ay mega paket bu fiyata değilse (ki değil gibi gözüküyor) vakit geçirmeden iptal ettireceğim.

Siz de kontol edin.

Çok çok eminim ki beni arayan kişi 24 ay boyunca bütün kanallar açık dedi. Hatta üsteleyerek 2 kere sordum 24 ay boyunca sinema spor kanalları dahil bütün kanallar aynı fiyata mı diye. Evet dedi karşıdaki.

Pay TV Aile (HD) 11.08.2015 11.08.2017
    Pay TV Mega (HD) (6 ay) 11.08.2015 07.02.2016

aynen bu durumla bende karşılaştım aman dikkat edin 24 ay full paket 11 tl dediler.
    online işlemlerden kontrol ettim 24 ay taahhüte aile paketi vermişler 6 ay full paket hediye .
    hemen dilekçe yazdım 0212 4780333 fax çektim iptalini bekliyorum

"
    20 Temmuz 2015; 13:34:21 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PM
    1 senelik modül üyeliğim bugün bitti. hd kanalları pat diye kapatmışlar.
    telefon geldi dizi sinema paketine 20 tl spor paketine 37 tl çektiler. sadece bimeksten yeni modül -spor paketi-alsam 239 tl vereceğim aylığı 20 tl ye geliyor. niye sizden alayım dedim. kız öylece kaldı.
    ikinci kez ararlar mı? bir bilen var mı?
    ona göre bimeks e gideceğim.

"
    Sinema paketi 800 TL spor paketi 1000 TL diyor. Siz nerede gördünüz? link verebilir misiniz?

linki takip edin tükendi yazıyor ama bazı mağazalarda mevcut

ben geçen hafta karabük şubesinden aldım sıkıntısız aktivasyon yaptırdım kullanıyorum

Orijinalden alıntı: ngallagher

Cam modül üyeliğim 20 temmuz gibi bitti. son, kabul etmediğim tekliflerinden beridir hala ses seda yok. ama hd kanallar dışında standart kanallar hala açık idare ediyorum.

"
    20 Temmuz 2015; 13:34:21 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PM
    1 senelik modül üyeliğim bugün bitti. hd kanalları pat diye kapatmışlar.
    telefon geldi dizi sinema paketine 20 tl spor paketine 37 tl çektiler. sadece bimeksten yeni modül -spor paketi-alsam 239 tl vereceğim aylığı 20 tl ye geliyor. niye sizden alayım dedim. kız öylece kaldı.
    ikinci kez ararlar mı? bir bilen var mı?
    ona göre bimeks e gideceğim.

"

salon ve internet için yeni modem ile 25mbit + hd yayınlı (conax var elimde) 45 e anlaştım uydunet ile

akşam üzeride bimeks ten 239 tl lik pakedi oturma odasına alacağım. artık bir sene için 60 lı 70 li liraları bayılacaz bunlara yine, HD bahanesi.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH
  • matsipik M kullanıcısına yanıt
    Tüm kanallar açık mı? HD kalitesindemi? Aktivasyon için ne yapmak gerekli?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.