Şimdi Ara

D-Smart - Türk Telekom rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 22 aydır dsmart internet kullanıyorum, oturduğumuz evi mütahite verdiğimizden dolayı başka bir eve kiralık olarak taşındık. İnternetimi de doğal olarak o eve nakil ettirdim, şimdi binamız yapıldı yeni binaya geçtik fakat internetimi bir türlü nakil edemiyorum. Binada ankestre kutusu yokmuş, d smartı aradığımda ilk önce bina sorumlusununu takması gerektiğini söylediler. Mütahitle konuştuk o da türk telekomun takması gerektiğini söyledi bize. Türk Telekom müdürlüğüne gittim d-smart lafını duyunca zaten direk başlarından savdılar hizmeti nereden alıyorsanız gidin orası taksın diye. Yeniden d-smartı aradım onlarda alt yapının türk telekom da olduğunu d-smartın ankestre takmak için bir yetkisinin bulunmadığını söyledi. Tekrardan müdürlüğe gittim onlarda dsmart işin kolayına kaçıyor hizmeti onlar vermek zorunda dediler. Tekrar dsmartı aradığımda yapacak bir şeyimiz yok ankestre kutusunu sen tak o zaman dediler. Ben böyle rezillik görmedim Ne yapmam gerekiyor? Olay en sonunda bana patladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oda bişeymi benim arkadaşım d smartı kapattı telekoma geçecek diye tam 3 aydır evet tam 3 aydır port olmadığı için neti bağlanmıyor sene 2016 yer istanbul !!!
  • hayır kapattığı adreste kapatana kadar port vardı da 1 gün sonramı port gitti :)
  • Telekom ceza yemiş diğer sağlayıcıları dışlıyo oyalıyo diye.Akıllanırlar artık belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende deki turk telekom de dsmarti karistirma hic olaya :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Sende deki turk telekom de dsmarti karistirma hic olaya :)

bir de böyle denicem hocam. işimiz gücümüz yok uğraştığımız şeylere bak....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.