Şimdi Ara

D-smart Tezgahı!!! D-smarttan Uzak Durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar d-smartı ilk çıktığından beri kullanmaktayım birkaç ay önce kullanmakta olduğum maxi paketime internet paketide dahil ettim müşteri temislcisi 62 tl fatura ödiyeceğimi söyledi üç kağıtçı bir firma olduklarını bildiğim için defalarca onaylattım 61 tl diymi hanfendi diye evet denildi ve 24 ay taahhüt ettim. bir hafta sonra 10 tl daha vererek full paket ve internet paketini 71 tl fatura ödeyerek kullanabilceğim söylendi ve yine üsteliyerek fiyatın 71 tl olduğunu onaylattım. fakat faturam 79 tl gelmeye başladı aradım şikayet kaydı bıraktım ve ses kaydımızı dinlediler evet haklısınız 79 tl yerine temsilcimiz 71 tl demiş yanlış bilgi aktarmış dediler. alternatif olarak normal şartlarda paket düşürme yoktur size bu şansı sunuyoruz dediler. bende tamam dedim eski paketim olsun. bu kez onada 69 tl dediler neyse 1 ay uraştıktan sonra onunda kaydını dinleyip döndüler bana yine dediler haklısınız 69 tl yerine size 61 aktarmış temsilcimiz. yani iki ayrı müşteri temsilciside yanlış fiyat aktarmış nası olmuşsa. bana kalırsa kandırma amaçlı düşük fiyat söyleyip taahhüt etiriliyor ondan sonra yüksek fiyattan müşteriyi üye yapmış oluyor. bende taahhüt şartlarına uymadığı için üyeliğimi iptal etmek istedim. 900 küsür tl ceza ödiyeceğim söylendi. iptal seçeneğimde yok taahhüt ettiğimiz şartlarada uymuyolar haklı olduğum halde mağdur olan yine ben oluyorum. önemli olan aradaki 8-9 tl değil 60-70 tl veren 8-9tl de verir ama ortada bir haksızlık var. demem o ki siz siz olun d-smart denilen illete sakın bulaşmayın tamamen dolandırıcı bir firmadır, yapıştımı kurtulamıyosunuzda. böyle bir firmaya para kazandırmakta zoruma gidiyor şuan. üye olacak arkadaşlarında ne gibi şeylerle karşılaşabilceklerini aktarmak istedim.

• Geçmiş olsun.

Aman uzak durun. D-Smart Türkiye'deki en üç kağıtçı firmasıdır. Kesinlikle abone olmayın. Yakanızı kurtaramazsınız.
  • Avukat bir eşin dostun varsa rica et bir ihtarname haızrlasın. Noterden çek hemen iptal ederler. Bizim bir arkadaş öyle yapıp kurtulmuştu kendilerinden.
  • 2008'de ömür boyu (sözde) bedava üyelik vardı o zaman üye olmuştum, 5 senedir de ücretsiz kullanıyorum, yerel kanallar, bir kaç belgesel kanalı, eurosport vs. var. Geçen haftasonu aradılar beni, sözleşmeniz bitiyor, kampanya yapalım size dediler, dışarıda olduğumdan gürültüden dinleyemedim gerisini, dedim sonra görüşelim. Henüz aramadılar, yayını kesecekler gibime geliyor. Yayınlara ücret ödemek istemediğimden yeni digital uydu alıcı alacağım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 16 Nisan 2013; 16:47:30 >
  • Geçmiş olsun.

Aman uzak durun. D-Smart Türkiye'deki en üç kağıtçı firmasıdır. Kesinlikle abone olmayın. Yakanızı kurtaramazsınız.
  • Arkadaşlar tahatütlü üye olmayın..alın peşin ödemeli cam modülü sorunsuz izleyin.ne başınız ağrıyacak ,fatura ile uğraşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Arkadaşlar tahatütlü üye olmayın..alın peşin ödemeli cam modülü sorunsuz izleyin.ne başınız ağrıyacak ,fatura ile uğraşmayın.

+1 Full paket aylık 23 liraya mı ne geliyor abonelik bitip de uzatınca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AstraGTC

Merhaba arkadaşlar d-smartı ilk çıktığından beri kullanmaktayım birkaç ay önce kullanmakta olduğum maxi paketime internet paketide dahil ettim müşteri temislcisi 62 tl fatura ödiyeceğimi söyledi üç kağıtçı bir firma olduklarını bildiğim için defalarca onaylattım 61 tl diymi hanfendi diye evet denildi ve 24 ay taahhüt ettim. bir hafta sonra 10 tl daha vererek full paket ve internet paketini 71 tl fatura ödeyerek kullanabilceğim söylendi ve yine üsteliyerek fiyatın 71 tl olduğunu onaylattım. fakat faturam 79 tl gelmeye başladı aradım şikayet kaydı bıraktım ve ses kaydımızı dinlediler evet haklısınız 79 tl yerine temsilcimiz 71 tl demiş yanlış bilgi aktarmış dediler. alternatif olarak normal şartlarda paket düşürme yoktur size bu şansı sunuyoruz dediler. bende tamam dedim eski paketim olsun. bu kez onada 69 tl dediler neyse 1 ay uraştıktan sonra onunda kaydını dinleyip döndüler bana yine dediler haklısınız 69 tl yerine size 61 aktarmış temsilcimiz. yani iki ayrı müşteri temsilciside yanlış fiyat aktarmış nası olmuşsa. bana kalırsa kandırma amaçlı düşük fiyat söyleyip taahhüt etiriliyor ondan sonra yüksek fiyattan müşteriyi üye yapmış oluyor. bende taahhüt şartlarına uymadığı için üyeliğimi iptal etmek istedim. 900 küsür tl ceza ödiyeceğim söylendi. iptal seçeneğimde yok taahhüt ettiğimiz şartlarada uymuyolar haklı olduğum halde mağdur olan yine ben oluyorum. önemli olan aradaki 8-9 tl değil 60-70 tl veren 8-9tl de verir ama ortada bir haksızlık var. demem o ki siz siz olun d-smart denilen illete sakın bulaşmayın tamamen dolandırıcı bir firmadır, yapıştımı kurtulamıyosunuzda. böyle bir firmaya para kazandırmakta zoruma gidiyor şuan. üye olacak arkadaşlarında ne gibi şeylerle karşılaşabilceklerini aktarmak istedim.

kusura bakmayın ama siz kaşınmışsınız bu illeti biliyordunuz kendiniz aboneymişsiniz zaten, sizdeki sıkıntınızı anlayamadım
    ben bu dsmartın böyle olduğunu bildiğim için abone olmadım bulaşmadım problem?

• Bizde ilk çıktından beri üyeyiz bize herhangi bir cevap gelmedi o konuda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.