Şimdi Ara

D-smart Teknik Yardım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
810
Cevap
15
Favori
133.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bc_

quote:

Orijinalden alıntı: staidmcgun

merhabalar,
    humaxın son çıkan cihazı var. yazılım güncellemeyi yaptığımda yazılım yükleniyor lütfen bekleyiniz diyor. yazılar kırık. ikinci pencere geliyor daha net yazılar, ordada aynısı yazıyor bekliyor sonra kanala geçiyor. yazılım olmadığı içinmidir ? sistem ayarlarına baktığımda son yazılım 7 haziran gözüküyor. sürekli güncelleme olmayacağına göre sanırım son sürümdür.
    teşekkürler.

Evet, sanırım son yazılım 7 haziran.

Alıntıları Göster
    quote:

Evet, sanırım son yazılım 7 haziran.

çok teşekkürler

• Merhaba,

Ye 15000 hd kullaniyorum. Son zamanlarda atv hd, show tv nin de icinde bulundugu bazi kanallarda sinyal kalitesi sebebiyle yayin alamiyorum. Call center a da ulasamadim, uydu konusunda da pek bilgim olmadigi icin elim kolum bagli oturuyorum. Call da tarif ettigi sekilde sinyal ayarlarindan yayina ulasamadim. Yqyini alamama sorunumun, frekans farkliligindan mi, receiver dan mi, merkezi sistemden mi kaynaklandigini nasil anlarim, kanallari tekrar nasil kurarim yol gosterirseniz pek memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

Merhaba,

Ye 15000 hd kullaniyorum. Son zamanlarda atv hd, show tv nin de icinde bulundugu bazi kanallarda sinyal kalitesi sebebiyle yayin alamiyorum. Call center a da ulasamadim, uydu konusunda da pek bilgim olmadigi icin elim kolum bagli oturuyorum. Call da tarif ettigi sekilde sinyal ayarlarindan yayina ulasamadim. Yqyini alamama sorunumun, frekans farkliligindan mi, receiver dan mi, merkezi sistemden mi kaynaklandigini nasil anlarim, kanallari tekrar nasil kurarim yol gosterirseniz pek memnun olurum

frekanslarla ilgili son 1 ay içerisinde herhangi bir değişim olmadı kanallarda. muhtemelen çanak anten kaynaklı problem yaşıyorsunuz. çanak antenin ucundaki lnb aparatıyla ilgili olabilir.

Kanallar zaten otomatik güncelleniyor yani d-smart cihazlarında belli aralıklarla güncelleme olduğu için kanalları tekrar kurmak gibi bi durum söz konusu olmamakta. Ancak fabrika ayarları yapabilirsiniz isterseniz. Menü>Ayarlar>Sistem Ayarları>Fabrika Ayarları şeklinde.

• Hocam bende de durduk yere kanalları göstermemeye başladı. şöyle ki, sesi geliyor kanalların ve kanalları değiştirebiliyorum bunu sesslerden anlıyorum televizyonda sinyal yok yazıyor. Dsmartı çıkarıp normal uydu alıcısını bağladım ve herşey normal gösteriyor. Ancak dsmart da durum böyle. Neden olabilir bu durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozdemir

Hocam bende de durduk yere kanalları göstermemeye başladı. şöyle ki, sesi geliyor kanalların ve kanalları değiştirebiliyorum bunu sesslerden anlıyorum televizyonda sinyal yok yazıyor. Dsmartı çıkarıp normal uydu alıcısını bağladım ve herşey normal gösteriyor. Ancak dsmart da durum böyle. Neden olabilir bu durum?

Ya cihaz ya televizyonla d-smart arasındaki kablo kaynaklı. Farklı bi kablo ile denemenizi tavsiye ederim. Ya da cihazı en yakın d-smart bayisine götürün. Garantisi varsa müşteri hizmetlerinden değişim talep edin.
  • Kolay gelsin.
    Dsmart full paketi hd dekoder ile kullaniyorum. Bugun lg la660s serisi tv aldim. Bu cihazin icinde kendi uydu alicisi ve cam modul girisi mevcut. Evdede cok onceden kalma digiturk icin aldigimiz ama digiturkten almadigimiz cam modul mevcut. Ben bu cam modulu tvme takip dsmarti kullanabilirmiyim?

• kolay gelsin cihazım 327 ile başlayan barkotlu pace hd modeli sorunum ise cihazın benim istediğim frekansı ekleyememem user yapır 11844-02222 frekansını giriyorum fakat cihaz kabul etmiyor ilgilenirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuST1Ce

Kolay gelsin.
    Dsmart full paketi hd dekoder ile kullaniyorum. Bugun lg la660s serisi tv aldim. Bu cihazin icinde kendi uydu alicisi ve cam modul girisi mevcut. Evdede cok onceden kalma digiturk icin aldigimiz ama digiturkten almadigimiz cam modul mevcut. Ben bu cam modulu tvme takip dsmarti kullanabilirmiyim?

Modül d-smart modülü olmadığı için kullanamazsınız. Kaldı ki kullandığınız d-smart kartı sadece kendi tanımlandığı cihazda çalışıyor. Farklı bir cihaza taktığınızda bloke oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

kolay gelsin cihazım 327 ile başlayan barkotlu pace hd modeli sorunum ise cihazın benim istediğim frekansı ekleyememem user yapır 11844-02222 frekansını giriyorum fakat cihaz kabul etmiyor ilgilenirseniz sevinirim

Hangi kanalı eklemek istiyorsunuz tam olarak? Diğer değerler (fec oranı, polarizasyon vs.) tam mı?

http://uydu.turksat.com.tr/UyduFrekans/index.php adresi üzerinden eklemek istediğiniz kanalın frekanslarına ulaşabilirsiniz.

Belirttiğiniz frekansta bir kanal bulunuyor;

TÜRKSAT TANITIM (NIT ve TXT)
    11844 V - Dikey Batı 2222 3/4 308 256 Türksat 2A

Bu kanalı mı eklemek istiyorsunuz? Ya da eklemek istediğinizde ekrana tam olarak herhangi bir uyarı geliyor mu? Yoksa tarama işlemi sağladıktan sonra kanal çıkmıyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JuST1Ce

Kolay gelsin.

Modül d-smart modülü olmadığı için kullanamazsınız. Kaldı ki kullandığınız d-smart kartı sadece kendi tanımlandığı cihazda çalışıyor. Farklı bir cihaza taktığınızda bloke oluyor.

Cevap icin tesekkur ederim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

Merhaba,

frekanslarla ilgili son 1 ay içerisinde herhangi bir değişim olmadı kanallarda. muhtemelen çanak anten kaynaklı problem yaşıyorsunuz. çanak antenin ucundaki lnb aparatıyla ilgili olabilir.

Kanallar zaten otomatik güncelleniyor yani d-smart cihazlarında belli aralıklarla güncelleme olduğu için kanalları tekrar kurmak gibi bi durum söz konusu olmamakta. Ancak fabrika ayarları yapabilirsiniz isterseniz. Menü>Ayarlar>Sistem Ayarları>Fabrika Ayarları şeklinde.

Uyducularin eline dustuk anlasilan tesekkurler

• fx hd, fox crime, hd e gibi bazı kanallarda sık sık siyah ekran oluyor. Hatta güncelleme yapmadan öncesinde siyah ekrandayken sanki cd bozukmuş gibi cırt tıkırt gibi yayından bazı sesler geliyordu. Ayrıca diğer kanallarda ise çok nadiren ekran siyahlaşıyor göz kırpar gibi. cihazı ch - tuşu ile güncelledim. henüz tam olarak düzeldi mi bilemiyorum ama sizce başka yapmam gereken birşey var mı?

edit: kanallar yine izlerken siyah ekran gelip gidiyor. ara ara yapıyor hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomax13 -- 29 Temmuz 2013; 21:39:19 >
  • quote:

quote:

kolay gelsin cihazım 327 ile başlayan barkotlu pace hd modeli sorunum ise cihazın benim istediğim frekansı ekleyememem user yapır 11844-02222 frekansını giriyorum fakat cihaz kabul etmiyor ilgilenirseniz sevinirim

Hangi kanalı eklemek istiyorsunuz tam olarak? Diğer değerler (fec oranı, polarizasyon vs.) tam mı?

http://uydu.turksat.com.tr/UyduFrekans/index.php adresi üzerinden eklemek istediğiniz kanalın frekanslarına ulaşabilirsiniz.

Bu kanalı mı eklemek istiyorsunuz? Ya da eklemek istediğinizde ekrana tam olarak herhangi bir uyarı geliyor mu? Yoksa tarama işlemi sağladıktan sonra kanal çıkmıyor mu?

cevabın için sağol uydu konusunda acemi değilim sorun kanalı ekliyorum cihaz engelliyor sanki bir hotbird uydusu seçemiyorum yok zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: psychomax13

fx hd, fox crime, hd e gibi bazı kanallarda sık sık siyah ekran oluyor. Hatta güncelleme yapmadan öncesinde siyah ekrandayken sanki cd bozukmuş gibi cırt tıkırt gibi yayından bazı sesler geliyordu. Ayrıca diğer kanallarda ise çok nadiren ekran siyahlaşıyor göz kırpar gibi. cihazı ch - tuşu ile güncelledim. henüz tam olarak düzeldi mi bilemiyorum ama sizce başka yapmam gereken birşey var mı?

edit: kanallar yine izlerken siyah ekran gelip gidiyor. ara ara yapıyor hala.

Sinyal kaynaklı problem yaşıyorsunuz malesef sizde. Bir çok kullanıcıyla aynı problem. Çanak anteni kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

cevabın için sağol uydu konusunda acemi değilim sorun kanalı ekliyorum cihaz engelliyor sanki bir hotbird uydusu seçemiyorum yok zaten

Hotbird seçimi yapabilmek için önce menü>ayarlar>sistem ayarları>lnb ayarlarından

LNB:2
    Uydu: Hotbird
    LNB Tipi: Çift Bant
    Alt frekans: 09750
    Üst frekans: 10600
    Disecq: B

yapabilirsiniz. Tanımlamayı sağladıktan sonra tekrar kanal taratma ekranına geldiğinizde hotbird çıkacaktır sanıyorum.

• Dsmart modül maxi paket abonesiyim. Modülü atlanta hdbox cihazımda salonda kullanıyorum.
    Bazen içerde pcde işim oluyor. Ondada skystar hd2 karti ve ci slotu var. Bazen orda bazen pc de kullansam bir sorun yaşarmıyım (dsmart açısından)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

Dsmart modül maxi paket abonesiyim. Modülü atlanta hdbox cihazımda salonda kullanıyorum.
    Bazen içerde pcde işim oluyor. Ondada skystar hd2 karti ve ci slotu var. Bazen orda bazen pc de kullansam bir sorun yaşarmıyım (dsmart açısından)

Bu konuda pek bi bilgiye sahip değilim. Daha önce deneyen de olmamıştır. Genel de hd cihazları bağlıyorlar cihazlara ancak modül için de bilgisayarda CI slot varsa takabilirsiniz. Yani denemekte fayda var, teknik olarak problem olacağını düşünmüyorum.
  • 3 gün önce bimeks kampanyasından dsmart modül aldım. atlanta hdbox cihazımda sorunsuz kullanıyordum. Bugun pcdeki ci girişli tv kartıma taktım fakat yapamadım
    Sonra tekrar kendi cihazıma taktım kanalları çözmedi. Menüden modüllere girdigimde Yuva 1 : "CAM başlangıç konumuna getiriliyor" diyor ve hiç bir hareket yok. Söküp taktım kaç kere hep aynı mesajda kalıyor.
    Sanırım modül arızlandı.
    Dsmart yetkili servisine götürdüm onların cihazındada çalışmadı. Aldıgım yerle irtibata geçmem gerektigini söylüyorlar.
    Bimeksle irtibata geçtim onlarda dsmartla iletişme geçin diyorlar. Ordan oraya top gibi atıyorlar.

Sizce sorun ne olmuş olabilir. Yardımcı olabilecek var mı ?
  • bimeksten 280 liraya modül ve atlanta hd box t tuşlu cihaz aldım, modülü telefonla dsmarta açtırdım ancak aldığım receiver de dsmart kanalları şifreli kanal şeklinde siyah ekran çıkıyor.anten kalitesi 100%... sorun kartta mı acaba? dsmarta arıza kaydı bıraktım ama kolay çözülebilecek bir sorun mu acaba? yardım edebilecek var mı_
  • quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

3 gün önce bimeks kampanyasından dsmart modül aldım. atlanta hdbox cihazımda sorunsuz kullanıyordum. Bugun pcdeki ci girişli tv kartıma taktım fakat yapamadım
    Sonra tekrar kendi cihazıma taktım kanalları çözmedi. Menüden modüllere girdigimde Yuva 1 : "CAM başlangıç konumuna getiriliyor" diyor ve hiç bir hareket yok. Söküp taktım kaç kere hep aynı mesajda kalıyor.
    Sanırım modül arızlandı.
    Dsmart yetkili servisine götürdüm onların cihazındada çalışmadı. Aldıgım yerle irtibata geçmem gerektigini söylüyorlar.
    Bimeksle irtibata geçtim onlarda dsmartla iletişme geçin diyorlar. Ordan oraya top gibi atıyorlar.

Sizce sorun ne olmuş olabilir. Yardımcı olabilecek var mı ?

Modüllerin teknik desteğiyle ilgili ciddi sıkıntı var. Bimeksin değişim garantisi yok mu? İlk 7 gün içinde değişmeleri gerekiyor diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.