Şimdi Ara

D-SMART+Smile İnternet Kampanyası İle İlgili Herşey (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
5
Favori
116.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak

Arkadaşlar kanser olmak üzereyim. 1 ay önce d-smart internet + televizyon paketi aldım ama internete bir türlü kesintisiz giremiyorum. 1dk sonra hemen kopuyor ve şu an bile internet koptu
    Türk Teletom"u arıyorum "Biz bakmıyoruz diyorlar", sorun kablolarda. Ama Doğan Online AŞ. den almışsınız biz sadece telefona kadar bakıyoruz diyorlar. D-smart MH. zaten facia. Bilenler bilir. Ne yapabilirim? İptal ettirsem ne kadar para öderim? Henüz 23 ay taahhüt var

arkadaşım hattının kesilmesi büyük ihtimal tesisattandır. bi elektrikçi çağırıp kontrol ettireblirsin bi yede sorun olabilir.istersen splitterı çıkartıp direk telefon hattını modeme bağlamayı dene bi, splitterdada sorun olabilir. benimde ttnette hep kopardı internetim smile aldığımdan beri iki aydır bir kere bile kopmadıbide müşteri hizmetleri facia demişssin ama ben müşteri hizmetlerini ne zaman arasam maksimum 5 dakkada bağlanıyorum ve sorunum çözülüyor. ttneti aradığımda ise daha fazla sürüyor bağlanmam ve şikayetiniz alındı geri dönüş yapılıcaktır diyorlardı hep ve yaklaşık 10 kere dediler bunu sonuçta bir kere bile bana geri dönen olmadı.
  • arkadaşlar bu verilen d link 2640 NRU kablosuz modemi kullanıyorum bugunen itibaren..

peli nasıl mac adresi eklicem ne yaptıysam kabul etmiyor

sadece rakam gir diyor anlamadım gitti

Mac adresi genelde şöyle olur

00-01-BF-A5-47-CF

örnek bunu kabul etmiyor

bunu . ile yazdım - ile yazdım _ yazdım ayrıca hiçbirşey yazmadan direk yazdım nokta virgül vs olmadan gene olmuyooo
  • hemen faturayı taahhut bitti diye 49 dan 59 a çekmişler

6 tl fark veririm d smart olur hiç değilse evde

eski abone olup bu kampanyaya geçenlere modem zorunluluğu var mı arkadaşlar
  • Bugün kampanyayla ilgili 05321114404 nolu bir telefondan aradılar konuştum.
    D-smart Maxi Paket + 8Mb limitsiz internet SD yayın isterseniz 59 TL, HD yayın isterseniz 69 TL
    SD yayını seçerseniz aylık 2TL aktivasyon ücreti alıyorlar. HD yayın isterseniz almıyorlar.
    Modem ücretsiz veriliyor. Çanak için aylık 2 TL isteniyor.
    Telefon hattı olması şartı yokmuş. Telefon hattı olmadan da internet veriyorlar ek bir ücret istemiyorlar.

Bana mantıklı gibi geldi. Normalde sadece internete 59TL istiyor ttnet ve superonline.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadRR

Bugün kampanyayla ilgili 05321114404 nolu bir telefondan aradılar konuştum.
    D-smart Maxi Paket + 8Mb limitsiz internet SD yayın isterseniz 59 TL, HD yayın isterseniz 69 TL
    SD yayını seçerseniz aylık 2TL aktivasyon ücreti alıyorlar. HD yayın isterseniz almıyorlar.
    Telefon hattı olması şartı yokmuş. Telefon hattı olmadan da internet veriyorlar ek bir ücret istemiyorlar.

Bana mantıklı gibi geldi. Normalde sadece internete 59TL istiyor ttnet ve superonline.

çanak varsa yön değişimi ücretli mi acaba bu konu geçti mi aranızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: RoadRR

Bugün kampanyayla ilgili 05321114404 nolu bir telefondan aradılar konuştum.

çanak varsa yön değişimi ücretli mi acaba bu konu geçti mi aranızda

Bende çanak olmadığı için o konuda birşey konuşmadık.
    Yazmayı unutmuşum 2 yıl sabit ücret garantisi verdiklerini söylediler. 2 yıl içinde de istediğim bir zaman ceza ödemeden üyelik iptali yapabiliyormuşum.
    D-smart web sitesindeki kampanyayla tam uyuşmuyor dedikleri. Web sitesindeki kampanya güncel değildir dediler ama yine de bir de müşteri hizmetlerini arayıp sormayı düşünüyorum.
  • aradım bilgi aldım

eski abone olsamda modemi iteleyeceğiz dediler kısaca

zaten onlardan aldım daha evvel modemi hala anlamıyorlar

kutularını açmadan 2 yıl sonra geri vereceğim sonuçta ama 44 tl alacaklar illa

40 tl de bir halt olmayan aktivasyon

damga pulu filan derken ilk ay 85 tl kitliyorlar bu kampanya da

sonra sabit 65
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

.

Sonuç olarak MH 5. aramamda ulaşabilmem dışında Dsmarttan ve Dsmart netten memnunum, TTnette sadece internete 69 lira bayılmaktansa kanalları da HD izliyorum. Gerçekten harika. Tek korkum alışkanlık yapacak ve 2 yıl sonra bırakamayacağım bu Dsmartı

D-SMART+Smile İnternet Kampanyası İle İlgili Herşey

bu nasıl fatura böyle kaç tane ücret kesmişler

bugun görüştüm yalancı o zaman bunlar sadece 4 tl damga pulu kesilecek dediler

kaç tane cihaz kullanım ücreti almışlar ayıp ya
  • Yaklaşık 3 yıldır kullanmakta olduüğum,ve hiç bir zaman rahatsız etmek istemediğim sevgili SMILE ADSL numarasını,hasbelkadar 2 veya 3 defa aradım,ve herseferinde bina içi tesisatınıza baktırın gibi aynı cevabı veren müşteri hizmetlerini burdan kutlamak isterim.Kasım ayı içersinde bir dost kampanyası adı altında abone kazandırmış olduğum halde bu hakkımın üstüne tam 9 aydır yatan müşteri hizmetlerini tebrik ederim.1 TEMMUZ tarihinden beri aboneliğimi iptal ettirmek istememe rağmen ,her aramamda ( ki tam 47 günde 40 sefer aramış olmama ve müşteri temsilciliğinde çalışan bütün herkes le tanışmışımdır artık ) garip garip bahaneler uyduran ve tam 47 gündür işleminizi hızlandırmak için not alıyorum diyen,ve şimdiye kadfar beni arayamayan ama 47 gündür 2 defA FATura zamanı gelen ve bunu pişkinlikle yansıtan,14.08.2012 tarihinde sistemlerinde kayıtlı cep telefon numaramı tekrar güncelleyen ve cep telefonunuz yeni güncellenmiş ve yeni bir iptal talebi oluşturulduğundan en geç 72 saatte size dönülecektir diyen ,hatta yazılı dilekçemin ellerine ulaştığına dair belge elimde olmasına rağmen, kendi kafalarından 27.07.2012 de güya onları arayıp aboneliğimi devam ettirmek istediğime dair kayıt olduğunu iddia eden ve en son bugün tam 3 defa aramama rağmen şu saat olmasına rağmen halllaaaaa bana ulaşamayan SMILE ADSL yi tebrik eder,bu şirkete abone olmak isteyen arkadaşları bu kararlarını bir kez daha GÖZDEN GEÇİRMELERİ temennileriyle herkese iyi bayramlar......ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN SENİ SMİLE ADSL ........
  • 2 senelik abonelik başlayalı 2 ay oldu 22 ay sonra napcaz peki..

20nci aydan sonramı iptal etsek anca 2 ayda işler halloluyor galiba
  • quote:

quote:

.

Sonuç olarak MH 5. aramamda ulaşabilmem dışında Dsmarttan ve Dsmart netten memnunum, TTnette sadece internete 69 lira bayılmaktansa kanalları da HD izliyorum. Gerçekten harika. Tek korkum alışkanlık yapacak ve 2 yıl sonra bırakamayacağım bu Dsmartı

usta banada 106 lira geldi ama benim hd değil bunun nedenide dsmart ay girmeden o ayın faturasını kesiyor. yani biz üye oldukya ilk faturada kullandığımız ay ve gelecek ayın faturasını ödüyoruz.incelersen görürsün zaten iki aylık oldugunu haziran ve temmuz faturası seninki
  • quote:

Orijinalden alıntı: [_HadeS_]

quote:

quote:

.

usta banada 106 lira geldi ama benim hd değil bunun nedenide dsmart ay girmeden o ayın faturasını kesiyor. yani biz üye oldukya ilk faturada kullandığımız ay ve gelecek ayın faturasını ödüyoruz.incelersen görürsün zaten iki aylık oldugunu haziran ve temmuz faturası seninki

erişim ücreti ve hizmet bedellerini biliyorum

ben diğer sürprizlere dikkat çekmek istedim

bakınız cihaz kullanım bedeli

uydu alıcı kullanım bedeli+ vergileri

şartların hiçbirinde bu yazmıyor
  • tnt nin yerinde tv2 diye kanal var.bu tnt isimmi değiştirdi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

.

erişim ücreti ve hizmet bedellerini biliyorum

ben diğer sürprizlere dikkat çekmek istedim

bakınız cihaz kullanım bedeli

uydu alıcı kullanım bedeli+ vergileri

şartların hiçbirinde bu yazmıyor

anladım zaten ama onlar zaten d-smart fiyatının içinde ekstra bi ücret değil yani . ekstra olan sadece modem kullanım ücreti ve kurulum ücreti diye biliyorum. gelecek ay 62 lira gibi bir fatura bekliyorum bakalım gelsin paylaşırım burada8D]
    edit : yalnız senin uydu alıcısı kullanım bedeli 17 lira demiş bütün hdlerde böyle yüksekmiki bende 3.5 lira gibi bir şey o ücret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fukasaku -- 18 Ağustos 2012; 23:32:09 >
  • 26'sında TTNET son buluyor.Hala kararsızım D-Smart + Smile konusunda.3D maç yayınlıyorlardı geçen sene,o güzel oluyordu.Birazda o yüzden istiyorum D-Smart'ı.
  • vay bayramda sinema kanallarını açmışlar bayram hediyesi olarak
  • quote:

vay bayramda sinema kanallarını açmışlar bayram hediyesi olarak

abi bu olay çok hoş oluyor bence bayramda tüm kanalları açıyolar falan istediğimi izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

quote:

abi bu olay çok hoş oluyor bence bayramda tüm kanalları açıyolar falan istediğimi izliyorum

nası açık penthouse açıkmıki

all allaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

quote:

nası açık penthouse açıkmıki

all allaaaa

yok sadece sinema spor ve çocuk kanalları açık
  • aktivasyon ve bu pakete üye olmak için bayiyi aradım

ekranlarında mevcut aboneyim kapattırmam gerek çıkıyormuş

24 ay taahhutum bitti bunlar beni nasıl abone olarak görüyorlar hala

kapattırıp açtırmak ekstra sorun çıkarmaz mı arkadaşlar acil yardım
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.