Şimdi Ara

D-smart plus kutusu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Bende D-smart normal HD kutusu var ve PLUS ile değiştirmek istedim. Fakat teknik ekip geldiğinde D-Smart Plus kutusu için uydu anteninden 2 kablo gelmesi gerektiğini söylediier. 2. kablo olmadan kayıt özelliği çalışmıyormuş. Ben açıkçası bunu garipsedim ki Dsmart kutusunu hızından dolayı çok taktir eden birisiyim.

Acaba neden Digiturk te tek bir kablo ile Plus hizmetlerinden yararlanırken, D-Smartta çift kablo olması gerekiyor? Ayrıca D-Smart'ın Digiturk Plus kutusu gibi bu işi tek kablo ile görebilecek bir çalışması var mı?

Teşekkürler.

• Digiturk bu işi MDU LNB kullanarak yapıyor. MDU LNB yapısı gereği uydudaki tüm frekansları göremiyor. Ancak Digiturk, tüm kanallarının frekans kontrolünü elinde bulunduruyor. MDU LNB'nin görebileceği frekanslardan yayın yapıyor. Dsmart'ın ise kendi kanalları dışında, Türksat'taki frekanslar üzerinde hiçbir kontrolü yok. Her kanal kendi kontrolündeki frekanstan yayın yapıyor. Dsmart da MDU LNB kullanıp tek kablo indireyim dese, bazı kanalları izleyemezsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Üzüldüm açıkçası. Benim amacım dizi ve film kanallarını kayıt etmekti sonra izlemek için. Ne diyelim yapacak birşey yok.

Ama yine de benim garibime giden, dmsart (plus olmayan) normal HD o zaman neden tek bir kablo? 2. kablo sırf kayıt özelliği için gerekli dedi adam bana. Anlamadım bende. Halbuki yayınlanan bir programı hard diske kaydetmek için neden 2. kablo gereksin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 10 Aralık 2013; 0:59:52 >

Normal Dsmart HD kutusunun arkasında USB girişi var. Bende USB özellikli harddiskimi taktım oraya fakat Plus üyeliğiniz bulunmamakta dedi. Acaba Plus iyeliğini aktif etsem, normal HD kutusu işe (plus ile gelen HD kutusu değil) kayyıt işlemi yapabilirmiyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatih85

normalde plus kutu e-sata ile bağlı diske
    belki usb ilede olabilir,kutunuzda çift tuner varmı

Çift Tuner değil tek tuner kutu hocam.
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar dsmart plus pvr nin hard diski devamlı çalışıyor.d smartı kapatsam bile hard disk kapanmıyor.sadece bendeki mi öyle diye merak ettim.birde ekran çıkışı 720p veya 1080i den hangisini kullanıyorsunuz .bir fark gördünüz mü?bildiğime gore spor gibi hızlı görüntüler 720pde daha netmiş sabit görüntülerde 1080i de daha netmiş.birde eğer yayının orjinali 720p ise aleti 1080i ye koyunca formatını değiştirip mi yolluyor ?
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.