Şimdi Ara

D-SMART Next YE-9900 cls SATILIR..! BÜTÜN KANALLAR AÇIK.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi cihazım satılıktır. Temiz-Sorunsuz Cihaz. Hiç Bir Ücret Ödemiyorsunuz! Kanallar Açıktır.. Discovery Kanallarının Tamamı Açıktır. 9950 cls FULL kutusu ile gönderilecektir. 0'dan farkı yoktur. İlgilenen arkadaşlara 340 TL den satışa sunuyorum. Cep telefonumu değiştireceğim için satıyorum :( Pazarlık Payı "Ciddi" Alıcılarda Vardır.. Cihazın Fotoğraflarını Telefonumun Kart Okuyucusu olmadığı İçin Paylaşamıyorum. En Yakın Zamanda Pc kamerasıdan Çekip Paylaşacağım

NOT: Resim Temsilidir.. fiyat hakkında yorumlarınızı paylaşmayı esirgemeyiniz :) sağolun.

• Hiç mi ilgilenen yok arkadaşlar :(
  • Biraz daha fazla detay vermen lazım, FULL PAKET mi açık?
  • Hayır Full paket değil Movie kanalları, Discovery Kanalları Açık. Çoğu cihazda açık olmayan daha birçok kanal var, ve ayrı yetten bu cihaz dışında elimde, 0 kutusunda D-smart NEXT ye 9950 cls var . diğer cihaz kullanılmış ama şuanda aşırı temiz. ve hiçbir sorunu yok. cihaz özelliklerini yazayım ben ;

Next YE-9950 CIS D-SMART

• 200Mhz CPU (işlemci)
    • 32Mb NV-RAM
    • 8Mb Flash Memory
    • 56k v.90 dialup modem
    • 10/100 Mbit Ethernet Port
    • Iki adet SCART bağlantısı TV ve VCR için
    • RCA bağlantı
    RF Giriş ve RF Çıkış (uhf çıkış kanalı ayarlanabilir)
    • LNB Loopthrough
    • Gömülü NDS VideoGuard şifreleme sistemi
    • 1 adet nds kart yuvası
    1 adet modül yuvası
    • NDS MediaHighway Core işletim sistemi
    • NDS Java Engine (java tabanlı interaktif uygulamaları çalıştırmak için)
    • NDS Java EPG
    • Program rehberi (7 gün)
    • Program hatırlatıcı
    • Favori kanallar
    • Fta kanallar (türksat veya diğer uydulardan)
    • Otomatik kanal ekleme
    • B-Mail
    • Osd Mesaj
    • İnteraktivite
    • İnteraktif oyunlar

• O zaman çok para istiyorsun kardeş, ben Faturasız Dsmart kampanyasına katıldım 2 yıl eğlence paketi içinde ayrıca sıfır cihaz Next Ye 8800

İzleyebildiğim kanallar:

1-Movie Smart
    2-Smart SinePlus
    3-Smart SinePlus 2
    4-Smart SineGold
    5-Smart SineFest
    6-Smart SineTürk
    7-Yeşilçam Smart
    8-FX
    9-Fox Crime
    10-Universal Channel
    11-Dizi Smart
    12-Max Smart
    13-CNN Internatıonal
    14-Style Network
    15-Discovery Travel&Living
    16-Discovery Channel
    17-Animal Planet
    18-Discovery Science
    19-Discovery World
    20-Investigation Discovery
    21-Sci Tech Tv
    22-Da Vinci Learning
    23-Animaux
    24-Eurosport
    25-Eurosport 2
    26-Smart Çocuk
    27-Nickelodeon
    28-KidsCo
    29-Luli / Bebeğim TV
    30-Animex
    31-MTV Europe

demek istediğim o ki senin 340 TL istediğin cihazın ekstra olarak ne özelliği var ki ben onu alayım?

• fiyat hakkında yorumlarınızı paylaşmayı esirgemeyiniz demiştim sağolun yorumunuz için yüksek fiyat biçtiğimin farkındayım sizce ne kadar bir fiyat vermeliyim ? :( söylemesi ayıp klavyeli nokia dan bir cep telefonu düşünüyorum acaba takas yolu ile e63,e71 gibi birşey alabilir miyim ? :) yorumunuz için sağolun
  • Yukarıda belirttiğim kanallar 2 yıl boyunca açık ve sıfır Next Ye 8800 cihaz 199 TL, bence sende ona göre bi fiyat belirlemelisin. O telefonlar hakkında hiç bilgim yok malesef. Hayırlı satışlar.

http://www.dsmart.com.tr/kampanyalar-faturasiz-d-smartta-buyuk-firsat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Efendim sizin yukarıda belirttiğiniz kanallar hiç bir ücret ödemeksizin bendeki cihazda ömür boyu izleyeceğiniz kanallar :) Teşekkür Ederim
  • ARkadaşlar yok mu ilgilenen. Fiyatta Kesin İndirim Yapılacaktırr !
  • İndirim yapılır da SD cihazı kim neden alsın? Bir de aboneliği üstüne almakla uğraşacak.

Fiyata ise hiç girmeyeyim; 3-5 belgesel kanalı ile movie smart, yeşilçam izlemek isteyenler için o parayı edecektir tabi ama alıcısını bulman lazım. Benim tahminim 275-250 arasına anca satarsın. Ama yine alıcısını bulman lazım.

Aslında bu senin durumun uydu anten teknolojisi ile ilgili bir durum. Mesela ben alırdım ama optik lnb'ler ucuz olsaydı alırdım. Optik lnbnin özelliği kablo tv ve normal çatı anteni gibi sinyalin bölünebilmesi. Mutfağa çocuk odasına falan konurdu. Ama mevcut lnb teknolojisi ile işime yaramaz.
  • Alacak Kişinin Aboneliği Üzerine Almasına Gerek Yok. Fiyat Kafandan Verildi Zaten. Mutlak İndirim Söz Konusu. Ve Cep Telefonu İle De Takas Düşünüyorum. Satma Amacım Cep Telefonumu Değiştirmek :) Yorumunuz İçin Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymecheng

Yukarıda belirttiğim kanallar 2 yıl boyunca açık ve sıfır Next Ye 8800 cihaz 199 TL, bence sende ona göre bi fiyat belirlemelisin. O telefonlar hakkında hiç bilgim yok malesef. Hayırlı satışlar.

Bu kampanya çok iyi gerçekten.

Kutu da sizin oluyor

• kutu sizin olmuyor arkadaşlar. faturasız kampanyada. kampanya sonunda isterseniz parasını verip alıyosunuz.
  • Arkadaşlar Faturasız Dsmart kampanyasında 2 yıl sonra verilen cihazı ömür boyu FTA (şifresiz yayınları izlemek için standart cihaz gibi) olarak kullanabiliyorsunuz. Cihazı geri vermek diye birşey söz konusu değil. Sadece cihazın mülkiyeti Dsmart a air yani başkasına satamazsınız.
  • quote:

Arkadaşlar Faturasız Dsmart kampanyasında 2 yıl sonra verilen cihazı ömür boyu FTA (şifresiz yayınları izlemek için standart cihaz gibi) olarak kullanabiliyorsunuz. Cihazı geri vermek diye birşey söz konusu değil. Sadece cihazın mülkiyeti Dsmart a air yani başkasına satamazsınız.

Tamam işte bu cihazda FTA'ların yanısıra bazı şifrelilerde açılıyor. Yalnız kutuyu üzerinize almanız şart, arkadaş değil demiş ama ilave paketleri eski aboneler için olan indirimli fiyatlardan almak için kutuyu adınıza almalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cncnmovies

quote:

Yukarıda belirttiğim kanallar 2 yıl boyunca açık ve sıfır Next Ye 8800 cihaz 199 TL, bence sende ona göre bi fiyat belirlemelisin. O telefonlar hakkında hiç bilgim yok malesef. Hayırlı satışlar.

Bu kampanya çok iyi gerçekten.

Kutu da sizin oluyor

Evet, bu kampanya çok iyi, bence tek kötü yanı HD olmamasıdır.

• neden bütün kanallar açık diye başlık koydunuz hemde o cihazın aynısı bende de var ben dediğiniz fiyata katilmiyorum 200 lira civarinda Fiyat vereceklerini düşünüyorum saygılar
  • aynı ürün TF'de 200-220 tl civarında satılıyor....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.