Bildirim
D Smart-Net 8 Mbit kullanıpta hızı 1-2 Mbit görenler var mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
adsl alıyorsanız çoğunun beğenmediği ttnet en iyi hizmeti verir. -
Bunu diğer satıcılarla baya bir muhattap olduktan sonra daha iyi anladım. TTNET şimdilik kötünün en iyisi. -
benimde aynı durum en fazla 4 mb veriyor. hatta problem varmış.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
TTNET Bağlattık aynı hattan bu gün kullanmaya başladım fevkalede.. peki Dsmart neden 1 megabit kaldırıyor dedi ve bizi rafa kaldırdı anlamış değilim. madem altyapı Telekomun ..Valla burnuma rekabet piyasası ile ilgili pis kokular geliyor.. -
2 yıldır ttnetteyim 8 mbps hızında ve ben oyunları 8 mbps hızında indiriyorum ilk başta hızdan kestiler ben üstlerine düştüm iyice 5-10 kere gorustum hakkım olan hızı aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet dediğin gibi. Ben Dsmartta bütün bir konuşma paketimi harcadım ama yinede çözüm bulamadılar. Tırmalamazsan hak yemeye müsait bunlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: desperadotr
Evet dediğin gibi. Ben Dsmartta bütün bir konuşma paketimi harcadım ama yinede çözüm bulamadılar. Tırmalamazsan hak yemeye müsait bunlar.
O kadar arsızlar ki 1 mbps hızındaydı ilk sıralar
Konustum 2 mbps ye yukselttiler
Tabi sonra benim kafa attı
Son çözüm olan hakaret ile sorunu çözdüm
Bu konularda efendiliğini bir kenara bırakacaksın anladıgı dilden konusacaksın sonucta parasını almayı biliyolar
Ben kendilerine denemediğim yasal şantaj kalmadı. Ağzımızıda bozduk olmadı. İptal ettirdim şimdi rahatım. Ama telekom ttnet bilerek bunlara düşük portları veriyorki millet isyan etsin yine ttnet e dönsün. Şimdi aynı hattan TTNET kullanıyorum hiç sorun yok. -
8 mbit kullanıyorum 22 mbite kadar yolu var sizin hatlar veya bölgede sıkıntı olabilir. -
Ben daha önce bu bölgede TTNET kullandım yaptığım testlerde 8 de 7 ve 16 mbit bağlantıda 15 almıştım. Bölgede son sistem santral var. Ne bölgede nede hatlarda bir sıkıntı olamaz. BU kasıtlı yaplmış bir kısıtlama. forumlar aynı şikayetlere çalkalanıyor inceleyin görürsünüz. -
Ben d smart net 3-4 mbit görüyorum
ttnet le 2 yi hiç geçemedim 2 sene. Nedeni PTT den uzakta olmamızmış 2 sene boyunca hep bunu dediler. tahahhüt bitince dsmart a geçtim 6 7 civarında değişti bir sene boyunca. şu an kendiliğinden fiyat farksız fibere geçti en düşük 14 falan oluyor. -
Yapmanız gereken telekoma yazı çekip veya bölge müdürlüğüne şikayetinizi anlatan bir dilekçe ile başvurmaktı. Sonra portunuzu değiştirip düzgün bir porta aktarıcaklarıdı. boşuna o kadar beklemişsiniz. Dsmart'a geçmekle aynı işlemi yapmış oldular bir fark yok. bende tam tersini yaptım. Ama port değişimi ile durum çözüldü ana servis sağlayıcı ile. Birazda şans meselesi bu işler. -
benim dsmart ve hızım 0.7 falan
benim hızım da yerlerde 0,17 -
Aynı şekilde maksimum 1.5-2 arası değer görmekteyim. Sanki ay başından bu yana adil kullanım değeri sıfırlanmamış gibi. -
İstanbul'un çeşitli bölgelerinde Net 8 kullanıcısı olupta 8 mbit hızı gören tek bir arkadaşım yok. Ben telekoma 4 km yakın bir hanede oturduğum halde hızım maksimum 5 mbit olabiliyor.
ama keşke 5 mbit olarak ancak genel olarak bağlı kalabilsem. Genelde 1-2 mbit sorunu ile karşılaşıyoruz. Müşteri hizmetlerini aradığımızda bu sorun için otomatik verdikleri cevaplar şunlar;
* Sözleşmede belirtildiği üzere 1-8 mbit arasında hizmet alıyorsunuz
* Bölgenizdeki çalışmalar sürmekte
* Ttnet çalışmalarından kaynaklı
* Kısa süreli düşüklükler normaldir
ve en çarpıcı olan ise zor ulaşabildiğimiz gerçek müşteri temsilcisi ki ona ulaşmak için size verilen garip bir kodu var onu söylemeniz gerekiyor ki size bir kaç ay sonra dönsün. O da geçen hafta aradığında şu cevabı verdi:
* yukarıdakilere ek olarak en önemli sebebinin saat 08:00-20:00 saatleri arası (12 saat) internet yavaşlaması normaldir. Çünkü o saatlerde yoğunluk varmış !
-
Bölge santral telefonunu araştırın. Size daha yararı dokunacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X