Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.514
Cevap
56
Favori
188.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • celebic kullanıcısına yanıt
    dsmart kanallarınıotomatik sıralama seçeneği var. bende philips kullanıyorum. ama kanalları silip tekrar yükleme yaparsanız soruyo. bide dsmartta guvenmeyın..eurolig te çabuk gitti buda yakında gider.d smart belgesele yöneldi.
  • Belirsiz Biri B kullanıcısına yanıt
    cı+ modül cı yuvasında da çalışır
  • D-Smart CAM Modül kullanan arkadaşlar, D-Smart'ın kendi Radyo Kanallarından(80'ler, 90'lar v.b.) SES geliyor mu? Kullandığınız cihaz nedir?
  • Star HD kanalı var mı? Varsa nasıl ekleyebilirim? Teşekkürler.
  • crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    ses ve görüntü gelip gidiyo sürekli philips42pfl4307 dahili uydu kullanıyorum
  • Fiyatla ilgili sıkıntım yok hocam.Benim sıkıntım modülü direk olarak televizyonda kullanamıyorum. CI modül olduğu için bazı kanalların şifrelerini bazen kırıyor bazen kırmıyor dahili uyduda.Mecburen harici uydu kullanıyorum.Çok büyük sıkıntı değil ama olabilse iyi olacaktı.Olmazsa da bu şekilde kabul edeceğim.Belgesel kanallarından memnunum açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    Konu hayırlı olsun öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler

    Benimde CI modül üyeliğim bu gün son buldu.Yenilemek için aradılar.Gece kuşağı hariç 15 TL aylık fiyat verildi.Ancak CI + modülle değiştirmek istedim olumlu bakmadılar.Bu şekilde değişim yapan var mı aranızda ? Ay sonuna kadar sürem varmış bu fiyatlardan.Değiştiremezsem aynı şekilde devam etme durumunda kalacağım.

    Hoşgeldiniz. Artık değişim yapmıyorlar. Teklifleri makul. Isterseniz aynı paketi yeni CI+ modül alarak 284 tlye sahip olabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş buldum.100 TL ye de değeceğini düşünmüyorum açıkçası.Kanal sıralamam falan hazır bu şekilde devam edeyim o zaman.Sanki forum içerisinden bu şekilde değişim taleplerine onay vermişlerdi daha önceden diye anımsadım görüşürken o yüzden direttim biraz Telefon edip onay vereyim en iyisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    Hocam sinyal seviyesi sinyal kalitesi nedir bakabilir misiniz ?

    Sinyal seviyesi şuan sıfır..yine ulusal hdlerde sinyal yok..akşam resetledim tv yi ve baştan kör tarama yaptım..664 kanal ile hepsini buldu ama sinyal yok uyarısı var ekranda..ben bu işi anlamadım..dsmart servisi modülü güncelletin yada getirin işlemi yapalım burda diyo..ya da tv nin dahili receiverında mı sorun var da böyle ya da harici receiver mı alıp modülle kullanmam gerekiyor..sıyırıcam artık..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer konu gibi gözüküyor bazı konularda ama..modülü değiştirsem bu ulusal kanal hd lerde ve bazı dsmart hd lerdeki sinyal sorunları çözülür mü??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı sorunu bende yaşadım maalesef. Benim modülüm CI sanırım sizinki de öyle.Dediğiniz gibi harici bir uydu alıcı alırsanız sorunsuz olarak kullanabilirsiniz modulü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    Hocam aynı sorunu bende yaşadım maalesef. Benim modülüm CI sanırım sizinki de öyle.Dediğiniz gibi harici bir uydu alıcı alırsanız sorunsuz olarak kullanabilirsiniz modulü.

    Şuanda sinyaller yine geldi..tv8 hd izliyorum..ama arada yine gidiyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz yine sinyal seviyenizi bir kontrol ettirin ancak dediğim gibi bende aynı sorunu yaşadım bazen sinyal yok bazende şifreli kanal olarak çıktı.Kullanmadığım atlanta hd box a taktım modülü sorunda ortadan kalktı.Umarım çözersiniz en kısa zamanda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    Hocam siz yine sinyal seviyenizi bir kontrol ettirin ancak dediğim gibi bende aynı sorunu yaşadım bazen sinyal yok bazende şifreli kanal olarak çıktı.Kullanmadığım atlanta hd box a taktım modülü sorunda ortadan kalktı.Umarım çözersiniz en kısa zamanda.

    Dün uyducu arkadaşla baktık yukardan lnb den gelen frekanslara sinyalmetreyle..sıkıntı yok gözüküyordu..dediğim gibi yarım saate yakındır dalgalanma olmadan izliyorum şimdi..hepsinde de sinyal var (kanald hd starhd atvhd showhd...) ama gün içinde akşam eve geldiğimde belli süreyle sinyal yok oluyor..şimdi 2 soru modülü güncelletsem ya da değiştirsem bu sıkıntı biter mi yoksa ilaveten harici receiver mı almalıyım??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modülünüz CI mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    Modülünüz CI mı ?

    Evet CI..eski 5000 le başlayan seriymiş dsmart servisinin dediğine göre...ayrıca CI+ yapsak trt deki bissleri açar mı dedim ona da net cevap vermediler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konuda bilgim yok ancak diğer sorunun büyük ihtimalle çözülecektir yada harici uydu alıcısı alıp ikisine de kesin çözüm sağlayabilirsin modülünü de değiştirmeden
  • skindiver S kullanıcısına yanıt
    soniki üç haftadır trthd maçları açmıyor... ama trthaberdeki maçları açıyo benim cı+
  • quote:

    Orijinalden alıntı: longingxm

    soniki üç haftadır trthd maçları açmıyor... ama trthaberdeki maçları açıyo benim cı+

    TRT Haber HD'yi D-Smart kendi TP'sinden veriyor. Ondan olmasın?

    Orijinal TRT Haber HD, 11054 V 30000 (TRT Paketi) -> BISS ile şifreli

    Kopya TRT Haber HD, 122245 H 27500 (D-Smart Paketi -> NDS/Videoguard ile şifreli...
  • crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    önceden trthd biss şifreli verdiğinde çözüyodu... şimdi biss key bulunamadı diyor...
    trthaberhd öncedende çözüyodu şimdide çözüyo
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.