Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
57
Favori
194.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben mega paket+blu yu 1 yıllık 252 tl ye aldım..aylık 21 tl ye geliyor..
    Bu paketi 15 tl ye aldığını söyleyenlerde var..onların nasıl aldığını bilmiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da full paket +ek belgesel paketi 6 ay dahil aylık 15tl , peşin 180 tl teklifi geldi. Ek belgeseli 1 sene vermezseniz almam dedim. Telefondaki artist bir de telefonu kapattığım zaman bu teklif bir daha gelmez dedi ! Ben de sen zahmet etme deyip suratına kapattım. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor terbiyesizler !
  • Bu adamlar iyice soğuttu geçen yıl sonu SD-HD değişim icin herkese 15 dediklerini bana 20 dediler. Şimdi herkese yine 15'e mega verirken bana süperi (sinema dizi spor) 22 liradan aşağı inmiyorlar. 9 yıllık aboneyim ve 2 farklı aboneliğim var. Bundan sonra 15'e ek paketleri de verseler almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 21 Nisan 2016; 17:58:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhebe beni bugün aradılar 2008 kullanıcısıyım hd makinam var bu makinayı bize verin size modül verelim dediler 19 tl aylık 1 yık dolduğunda modül sizde kalıyor dedi yine aynı kanallar açık kalacak dediler sadece D smartın kanalları kapanır dedi ne yapmalıyım

• hepsidijitalden aldığım 1 yıllık modül şubat ayında doldu.
    2 kere arayarak sinema paketi için 20 tl teklif ettiler, kabul etmedim. 15 tl de direttim , başka abonelere 15 tl öneriyorsunuz dedim , kabul etmediler.

Herhangi bir imzam, sözlü onayım olmadan nisan başında modülü aktive etmişler. Şu anda açık. Var mı bu şekilde kendi kendine aktive olan modülü
    olan arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the engine

hepsidijitalden aldığım 1 yıllık modül şubat ayında doldu.
    2 kere arayarak sinema paketi için 20 tl teklif ettiler, kabul etmedim. 15 tl de direttim , başka abonelere 15 tl öneriyorsunuz dedim , kabul etmediler.

Herhangi bir imzam, sözlü onayım olmadan nisan başında modülü aktive etmişler. Şu anda açık. Var mı bu şekilde kendi kendine aktive olan modülü
    olan arkadaşlar?

modülün mülkiyeti size ait ise üyelik sonlansa da abonelik aktif kalıyor. benim modülde de öyle olmuştu.

siz online işlemlere giriş yapın tv abonelikler kısmına bakın orada size tanımlanmış bir paket var mı?

tanımlı paket yoksa fatura çıkmaz. bana öyle oldu 4 ay o şekilde kaldı.
    şubat ayında aradılar 15 TL mega paket verdiler. benimde birkaç arkadaşımı şimdi arıyorlar daha yüksek fiyat veriyorlar.
    bence 20 TL de iyi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 22 Nisan 2016; 15:10:57 >

• Tv mevcut paket bilgileri kısmında aktif gözüken bir hesap var. Ürün detayı ve kampanya kısmı ile kampanya başlangıç ve bitiş tarihleri kısmı boş.. Ayrıca faturalar kısmında herhangi bir fatura bilgisi gözükmüyor.
  • Bende mega paket blue açık 15 tl ayda 1 senelik anlaşmıştık. Bbc earth ın olduğu paket nedense açık tabi diğerine açık ne zaman kapanır bilmem.

Bu fiyata bence hu hizmet çok bile. 15 lira ya göre hizmet çok iyi 20 tl de versem bişey değişmez. Eurosportlar yeterli benim için ve belgeseller.

İlk modül aldığım yıl bana ufak bi kazık atmışlardı ben spor paketi aldım birkaç ay sonra bütün sporlar gitti bende şikayet etmiştim acaba ondan mı böyle yaptılar bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D-smart müşteri hizmetlerini hiçbir üyeliğim olmadan arayıp, modüllü mega paket için teklif vs alabilir miyim? 15 olmasa da 25 tl ödemeye razıyım.
  • D smart modülü kendine ait olan arkadaşlar aman dikkat edin modülünüz bozulmasın.

Geçen hafta elektrik gidip gelmesi sonucu modül bozuldu ve müşteri hizmetleri ile defalarca yapılan görüşme sonucunda vardığımız nokta aynen şu
    Parasını versem bile yeni modül vermiyorlar
    Ya kendi cihazlarını alacaksınız yada yayın izlemeyeceksiniz.
    İllaki modül istiyorum derseniz kolay tabi ki diyorlar yeni bir abonelik alacaksınız eeee peki benim zaten üyeliğm var o ne olacak dediğinizde onunda parasını ödeyeceksiniz. e tabiki bunun birde abonelikten vazgeçme cezacığı var

Peki kardeşim bu modülünü bana satan sizsiniz,sizin yayınlarınızı seyretmek için kullanıyorum ve bunun için para ödüyorum neden parası ile modül alamıyorum dediğinizde
    verilen tek sebep ve cevap nedir ;

MODÜLÜN MÜLKİYETİ SİZE AİT"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan08 -- 26 Nisan 2016; 20:43:10 >

• Arkadaşlar merhaba..filbox kullanıyorum..gayette memnunum..dsmart modül üyelik bittiğinde yeniletmemeiştim..şimdi aradılar aylık 15 tl önerdiler..6 ayda belgesel kanalları hediye..bir tek erotik paketler yok..

kararsız kaldım...almaya değer mi sizce?
  • Hiç bulaşma kardeş, filmleri 5 kuruş etmez...

• Bugün yolda yürürken aradılar. Şubattan bu yana sözleşmesi biten diğer modülüme mega paket+1 ay ek belgesel paketi önderdiler. Dedim ki yetişkin kanalları çıkarın bana ek belgeselleri verin. (Paket içeriklerini o an unutmuşum) olmaz beyfendi çıkaramayız dediler. Ne kadar dedim aylık 19 TL kartınızı 3-6 taksit yaparız dediler. Yanılmıyorsam daha önce aylık 25 TL gibi bir fiyat önermişlerdi de kabul etmemiştim. Bu sefer kabul ettim;ne yapalım kayınpeder belgeselleri çok seviyor!

• Modulum kendi kendine aktiflesmisti, bugun nihayet aradilar, hediyeymis. Bu seferki 3. aramalariydi, teklif cazipti, reddedemedim. Aylik 17tl den 12 aylik 204tl pesin odeme onerdiler, kredi kartina taksit yapariz dediler. 12 ay boyunca sinema paketine ilaveten mega paket hediye ettiler. 5dk sonra ararsaniz sanalkarti soyleyebilirim dedim, aradilar, halletik.

• Modülde sorunlar var bu sıralar devamli şifreli yayına geçiyor. Müşteri hizmetini arıyorum işlem yapıyorlar sök tak düzeliyorda bu sorunla karşılaşan var mı?

• Hic karsilasmadim hocam, harici bir uydu aliciysa baska bir cihazda deneyin, cihazdan olabilir.

• Paketim biteli 4 gün oldu.4 gün üst üste mesaj çektim teklif bekliyorum diye 2850 ye mesaj da çektim bu gün aradılar dizi sinema paketi aylık 29 liraymış.Aile paketi ise 19 olur dediler diğer kanallarda 4 ay hediye.Kalsın dedim bekliyeceğim. Önceki paketim mega hd idi aylık 12 lira.Şaka gibi
  • Samsung tv'de moviesmart dil değiştirilmiyor. Bu kanallarda 2. Dil yok mu ? Altyazı açılıyor.

• ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt
    Bende 2 dilde seciliyor. 2 altyazida seciliyor. Vestel tv

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modül mü sizin de?

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.