Şimdi Ara

D-smart + Limitsiz internet 63 TL kullananlar veya alacak olanlar ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D-smart geçenlerde telefona mesaj yollamış sınırsız internet + D-smart euroleague maçları kablosuz modem falan 63 tl diye . Bana cok uygun geldi fakat D-smartın internetine ne kadar güvenmeliyim. Hız ve kesilmeler dolayı şikayetler var. Fakat herkezde yokmuş bu kesinti falan . Nasıl karar veriyim anlamadım yardımcı olursanız sevinirim .

• 4 yıldır kullanıyorum, en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Alt yapı T. Telekom olduğundan ttntten pek farkı yok... Tek fark müşteri hizmetleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

4 yıldır kullanıyorum, en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Alt yapı T. Telekom olduğundan ttntten pek farkı yok... Tek fark müşteri hizmetleri

ne kadar ödüyosunuz
  • 8 mbit 49 tl. 12 ay taahhüt.
  • D Smart'ın o maçlar hediye filan dediğine bakmayın, internetinizi geç bağlar. Nakili neredeyse imkansızdır. D Smart'ta şimdi bu kanallar var deyip sonra tek kanallık paket koyup üstüne de 10 TL alır..
  • eğer böyle bir kampanya varsa çok hesaplı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeneso

D-smart geçenlerde telefona mesaj yollamış sınırsız internet + D-smart euroleague maçları kablosuz modem falan 63 tl diye . Bana cok uygun geldi fakat D-smartın internetine ne kadar güvenmeliyim. Hız ve kesilmeler dolayı şikayetler var. Fakat herkezde yokmuş bu kesinti falan . Nasıl karar veriyim anlamadım yardımcı olursanız sevinirim .

Genel olarak tatmin edicidir. Şikayetlerim var tabi; 8 mbs net limitsizde söz verdikleri hızı vermiyorlar. Saniyede 1 mbs download hızı görüyorum ki bu yaklaşık 9 mbs hız eder. TTNET içinse bu 10mbs hız demek. 8 yerine 10 veriyorlar. Bir başka şikayetimde kotayı uyguladıklarını görmedim henüz hiç. kaç gb indirirsem indireyim full hız. :)

Sıkıntım 1-2 kez oldu bir kaç senede. geçici kesintilerdi 2-3 saatlik. 3 kez olmadı en fazla 2.

Ama tüm bunlar bağlatmayı başarırsanız. En son eve de bağlatayım dedim işyerinden sonra 1 ay süründürdüler ve de sonra iptal edip ttnete aylık 39 lira 1 yıl taahütlü bağlattım. Kayınvaldenin engelli kimliği ile denemiştim; TTNET bağlantıyı yapmamış nedense D-Smart 1 ay boyunca topu onlara attı. Engelli tarifesi ile 43 liraya alacaktım ttnetten 39 liraya aldım normal tarife.

Bu arada neden d-smarta göbekten bağlanacaksın. 39-44 aralığında al internetini; d-smartı da ayrıca modüllü al aynı fiyata gelsin. Hem de full paket izle. Senin dediğin de sanki kelime oyunu var; D-Smart internet artı euro league demiş full paket falan dememiş. Belki giriş artı euroleaguge verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 8 Temmuz 2013; 20:00:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar böyle bir kampanya yok.varda bu fiyata yok.

o paketin fiyatı 73 tl. kesin olarak söylüyorum o paket yok.63 tl olan pakette 4tl modem ve aktivasyonla birlikte 67 tl giriş paketi olan paket.

ben hangi sistemden giriş yapıyorsam onlarda o sistemden giriş yapıyor.bilginiz olsun size giriş paketi satarlar yada 63tl 10tl ek ücret oydu buydu diyip 73'e getirirler.
  • ttnetliyim kapatıp annemin üzerinden acıcaz 12 ay taahütlü 39 tl heralde en hesaplı ttnet sizlerin dedigine göre
  • Kampanyanın detayları burada yazıyor:

https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/internet-fiyatina-d-smart--internet#kampanyaDetaylari

Bir tabıdıkkullanıyor sd maxi paket olanını, bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 9 Temmuz 2013; 0:10:41 >
  • smart net kullanıyorum ayda yılda bir kesiliyo onun dısında maxi pakettele avrupa maçlarını izliyorum uygun bence
  • Maxi paket içerisinde ki bazı kanalları (Smart spor,Movie smart gibi) ek ücret ödemeden 24 ay boyunca izleyebiliyormuyuz.
  • Bizi de aradılar ve 8mbit hız ve limit yok dediler ayrıca 2 yıl boyunca sinema ve maçlar bedava 63TL dediler ama uydu düz uydu HD için +5 tl fark gerekiyordu şuanlık yapmadık onu zaten uyduyu da kurmadık :-)

modem ve uyduyu adam geldi bıraktı gitti herhangi bir ücretde almadı.. Modemi de daha kurmadm:-)

bizim geçmemizin sebepi limitsiz ve sürekli 8mbit'de bağlanması oldu keza TTNET 100gb kotadan sonra hızı 3mbite düşürüyordu. Fakat bunda herhangi bir limit yok
    bizimle ilgilenen yetkili kişi ile bu konuyu bizzat görüştük ve kendisi öyle dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Bizi de aradılar ve 8mbit hız ve limit yok dediler ayrıca 2 yıl boyunca sinema ve maçlar bedava 63TL dediler ama uydu düz uydu HD için +5 tl fark gerekiyordu şuanlık yapmadık onu zaten uyduyu da kurmadık :-)

modem ve uyduyu adam geldi bıraktı gitti herhangi bir ücretde almadı.. Modemi de daha kurmadm:-)

bizim geçmemizin sebepi limitsiz ve sürekli 8mbit'de bağlanması oldu keza TTNET 100gb kotadan sonra hızı 3mbite düşürüyordu. Fakat bunda herhangi bir limit yok
    bizimle ilgilenen yetkili kişi ile bu konuyu bizzat görüştük ve kendisi öyle dedi

kurulumu senmi yapıcaksın ?
  • dostm zaten modemde uydu da hazır ben sadece tak çalıştr yapcam

• Merhaba arkadaslar an itibari ile D-Smart uyduyu kurmus bulunmaktayim.

Söyle söylemek istiyorum.
    Belgesel Kanallar hepsi Animaux,Animal Planet Discovery channel vs hepsi 2 yil boyunca acik.
    Spor kanallari ise; EuroSport ve EuroSport2 acik ve diger türksatta ki kanallar acik#
    Sinema ise 1 ay boyunca acik o kanallarda: 7-8-9-10..kanallar isimlerni hatirlayamiyorum.

SD uydu mevcut...
    63TL ayda ödüyoruz.
    SD Uydu+ Modem seklinde aldik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Merhaba arkadaslar an itibari ile D-Smart uyduyu kurmus bulunmaktayim.

Söyle söylemek istiyorum.
    Belgesel Kanallar hepsi Animaux,Animal Planet Discovery channel vs hepsi 2 yil boyunca acik.
    Spor kanallari ise; EuroSport ve EuroSport2 acik ve diger türksatta ki kanallar acik#
    Sinema ise 1 ay boyunca acik o kanallarda: 7-8-9-10..kanallar isimlerni hatirlayamiyorum.

SD uydu mevcut...
    63TL ayda ödüyoruz.
    SD Uydu+ Modem seklinde aldik

modemle uyduyu 2 yıl sonra geri vericeksiniz heralde ???
  • Bize uydu ve modemi getren kişi yok geri vermceksnz demişti ama bilmiyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: kadere61

arkadaşlar böyle bir kampanya yok.varda bu fiyata yok.

o paketin fiyatı 73 tl. kesin olarak söylüyorum o paket yok.63 tl olan pakette 4tl modem ve aktivasyonla birlikte 67 tl giriş paketi olan paket.

ben hangi sistemden giriş yapıyorsam onlarda o sistemden giriş yapıyor.bilginiz olsun size giriş paketi satarlar yada 63tl 10tl ek ücret oydu buydu diyip 73'e getirirler.

Evet.. 8 MBPS'ye kadar Limitsiz (AKN:50 GB) internet + Giriş "SD" paket 63 TL.

Bunun haricinde 1 TL'ye kablolu, 2 TL'ye kablosuz modem ve ayrıca 40 TL / 24 Aydan 2 TL'de oradan en az 67 TL'ye geliyor o paket. Ben Maxi HD kullanıyorum 73 TL veriyorum her şey dahil.

Fakat hızım 6 MBPS.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.