Şimdi Ara

D-SMART KULLANANLAR MEMNUN MU? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
734
Cevap
1
Favori
83.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: senco

jujuuu arkadaşıma katılıyorum, bende de lig tv var, dsmartı alırsam tek dspor da maçları izlemek ve bazı normal çanakta olmayan discovery gibi kanalları izleyebilmek için olacak.
    normal bi receiver alsam nerden baksan 100-150 ytl tutacak. 300 verip uefa maçlarını, şampiyonlar ligi ön eleme maçlarını ve discovery, animal planet gibi kanalları izlemek çokta mantıksız gelmiyor bana.

benim memnuniyetim biraz da egrisi dogrusuna geldigi icin artti .. vestel ile 16 ay lig tv kampanyasina girmistim , vesteldeki lig tv kartini d smart in receiverina takabilince , salondaki yeni plazmada komple cozum oldu .. hem d smart , hem lig tv ,turkmax , iztv vs .. ve bahsedilen animal ,discovery ,cnn filan da var evet

bi de ben d smart i 250 ytl ye filan aldim ,simdi 400 kusurlerden bahsediliyorsa o baska tabi .. 40 milyon verip digiturkte salonlarda verilen filmlerin hemen hemen aynilarini localarda 3 ay icin izlemek de buyuk avantaj ..

ama hepsinden onemlisi yayin kalitesi .. ben plus almayi dusunuyorum bu hafta ici , ama alsam bile salonda d smart scarttan takili kalacak , mac ve filmler disinda herseyi yine d smart tan takip etcem

• biz dün gece botech 710d aldık ama çok yavaş geldi.hotbirdide ayarlayamadık.259 ytl ye...kampnaya varmış..

şimdi eski alıcımı iade edip üstünede 10 ytl fark ödeyip next alcam.kabul ederseler tabi.1 gün bile olmadı alalı...

zaten eski uydu alıcım çok takılıyodu kullanılamaz bari vereyimde daha iyi model alayım..çok yavaş kanal geçisşi.menüsünüde beğenmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehtap_2308

biz dün gece botech 710d aldık ama çok yavaş geldi.hotbirdide ayarlayamadık.259 ytl ye...kampnaya varmış..

şimdi eski alıcımı iade edip üstünede 10 ytl fark ödeyip next alcam.kabul ederseler tabi.1 gün bile olmadı alalı...

zaten eski uydu alıcım çok takılıyodu kullanılamaz bari vereyimde daha iyi model alayım..çok yavaş kanal geçisşi.menüsünüde beğenmedim

d-smart cihazları aynı yazılımı kullanıyor menü değişmez yavaşlık yazılımdan sürekli ya cihaz donuyor ya kumanda çalışmıyor fişi çekip takmadan düzelmiyor next almadan netteki yazıları okumanı tavsiye ederim
    hotbird ayarlamak alıntıdır
    1- Menu
    2- Ayarlar
    3- Sistem Ayarları
    4- LNB Ayarı

Burada en ustte "1" altında "Türksat" yazar.. en alttaki satiri ok ile "Diseqc A" yap "Ayarları kaydet" de..
    sonra tekrar LNB ayarı de

a- Üst satırı "2" yap
    b- Altindaki satirda "Hotbird"ü bul. (ya da istediğiniz baska bir uydu)
    c- En alt satırı "Diseqc B" yap
    d- Ayarları kaydet (yesil buton)

5- Kumandadan "Sol ok" butonuna bas
    6- Kanalları Düzenle
    7- Kanal Ekle

a- Burada en ustu "Hotbird" Yap (ya da baska bir uydu)
    b- "Kırmızı buton" a basarak tüm uyduyu tarayacaksin
    tarama bitince
    c- sol tarafta kanl listesine geleceksin, eklenmesi istedigin kanalin karsısında "CHECK" sembolu olacak, istemediklerini "OK" butonuna basarak "CHECK" isaretini kaldir.
    d- İslem bittikten sonra "Sarı butona" basarak listeye ekle, Kanalların eklendigine dair uyarı mesajını goreceksin. (sarı butona basmazsan kanallar eklenmeyecektir, tekrar taratmak zorundasın)

8- Geri tusuna birkac kere basarak TV ekranına dön. Kanallar 600 ila 799 arasına kaydedilmis olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsag -- 19 Haziran 2008; 0:18:22 >

• Çol memnunum....
  • Memnun değilim.

Benim amacım belgesel seyretmek (doğa belgeseli) ama doğru düzgün belgesel kanalı yok. Animal Planet belgesel kanalı değil hayvan temalı eğlence kanalı gibi birşey. Mesela Discovery Wild oldukça iyi olurdu olsaydı.

Sunny marka cihazı çok kalitesiz. Kanal geçişleri yavaş,kilitlenme ve sinyal kaybetme gibi sorunlarla çık sık karşılaşıyorum.

Loca'larda güncel kaliteli filmler oynatılmıyor.

Bunlar benim kişisel görüşüm tabiki.
  • sanal reklam ve şu kumandanın bazen fişi çekmeden çalışmaması dışında memnunum ama digitürk kullanmadığım için bi karşılarştırma yapamam..
  • Ben Çok Memnunum.Hani Paralı Olmıyacaktı Diyen Arkadaşlar " İleride ücretli bazı hizmetler olacaktır, ancak bu hizmetlerin kullanımı tamamen kullanıcının isteğine bağlı olacaktır." Diye Madde Var.
  • Aslında memnuniyet ne beklediğinizle ilgilidir.
    Yaklaşık bir yıldan fazladır kullanıyorum. Alma nedenim 41.Kanalda Tenis turnuvaları çeyrek finalden itibaren yayınlanıyordu artık yayınlamıyor. Sadece ulusal kanallar için şuan salondan otourma odasına kaydırıldı. Çocuklar için yeterli en azından salonda ben Digiden istediğim kanalı izleyebildiğim için D samart tan memnunum. onun dışında değilim.

Her ikiside var Digi isteklerime daha çok cevap veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 27 Haziran 2008; 19:42:03 >
  • Ata arkadaşım Wimbledon tenis müsabakaları 41. kanaklda canlı yayınlanıyor ?
  • BEnde ilerde d-smart a geçmeyi düşnüüyorum digiturk u brakıp . 5 yıldır her ay para yatırıyorum bi farkı yok d-smart tan ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EyLanxtiN

BEnde ilerde d-smart a geçmeyi düşnüüyorum digiturk u brakıp . 5 yıldır her ay para yatırıyorum bi farkı yok d-smart tan ..

almadan sizde cok iyi araştırın sonra forumdan bazı arkadaşlar gibi başta alırken ücretsizdi demeyin.
    d-smartta bazı ücretli kanallar vardır bunları izlemenin herhangi bir zorunluluğu yok istersenin smart parasını alıp izliyorsunuz.. d-smartla ilgli aklınıza ne takılırsa sorabilirsiniz... kafanızda soru işareti kalmasın almadan önce birde müşteri hizmetlerini arayıp onlardan bilgi alın ilerde herhangi bir sözlerini tutmama gibi bir durum olursa elinizde belgeniz olur saygılar.....
  • Evet wimbledon u veriyor ancak ben bir iki önceki ve Fransa açığı vermedikleri için wimbledonu u da vermiyor diye düşünmüştüm.
    quote:

Orjinalden alıntı: mai80

Ata arkadaşım Wimbledon tenis müsabakaları 41. kanaklda canlı yayınlanıyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

baştan beri değişen bişey yok dsmartta

bedava deyip paralı oldular.
    türksatı verip bol kanallı oldular.
    şifreli hotbird vb yayınları çözemeyip yolda kaldılar
    kısa sürede çok yol aldılar ama aldattılar.
    kıytırık kanaları süper diye yutturdular.
    kısacası herkesi uyutup dsmartı büyüttüler.
    boşa çıkıyor burada gürültüler.

herkese saygılar-sevgiler

Doğan hiç bedava babasının hayrına iş yaptığını duydunuzmu.+niye bu sitemi açsınki para yatırsın vs. vs.ileride para toplayacak..hala millet uyanamadı..

• Doğan hayrına iş yaparmı diyenler ben doğann ne avukatıyım ne de doğanı severim ama hangi ticari kuruluş babasının hayrına iş yapar.Sizin ticari bi işletmeniz olsa millete babanızın hayrına iş yaparmısınız? Eleştirileri anlayabilirim. Yapılan her işin yanlış noktaları olabilir.Bence d-smartında digininde kablolununda eksiklikleri var. Ancak ben bi d-smart kullanıcısı olarak gayet memnunum ve sözleşmeyi okuduğum ve bilmeden sallamadığım için de bana vaadedilenler dışında birşeylerin yapılmadığını görebiliyorum. Bunu söylememin nedeni halen bakıyorum da bazı arkadaşlar söylenenler dışında bazı kandırmacaların yapıldığını d-smart alanların enayi yerine konduğunu ortaya koymaya çalışıyorlar ısrarla. Lütfen bunun nedenini açıklayabilirlermi ?
  • mai80'nin dediği gibi bir firmayı yaptığı işle değil grubun sahibiyle değerlendiriyorsunuz.zaten eleştirenlerinde çoğu d-smart'ın sözleşmesini bir kere bile okumamıştır.

ben d-smart'ın tek yanlışını sonradan eklediği çoğu kanalı şifrelemesi olarak görüyorum.sonradan eklenen kanalların tümünü şifrelersen kulanıcıyı mağdur edersin.sonuçta adam bu platformu sürekli şifre girmemek için seçiyor.sen onlara şifre koyarsan bu seferde para vermek zorunda kalacak ki bu da şifre girmekten daha zahmetlidir.
  • arkadaşlar lütfen yardım edin
    sunny marka receiver lı d-smartım 3 ay önce bağlandı
    ama yayın anında çıkardığı çıt çıt sesi ve de kanal degiştirirken donmalar sogdurdu beni iyice cihazdan
    receiverı teknik servise götürdüm sadece yazılımı yüklediler tekrar elime verdiler
    çagrı merkezini aradım çanak ve lnb girişlerinde sorun olabilir teknik servis evinize gelsin diorlar
    teknik servis çanaga bakmaya 35 + malzeme parası istiorr
    teknik servisten geldikten sonra da sinyal yok yazısı çıkmaya başladı kanallarda
    sizce çıt çıt sesi gelmemesi için ne yapmam lazım neler olmuş olabilir lütfen deneyimlerinizi aktarın
  • Sesi kesmek için tv kumandasından sesi %30 civarında ayarla ve diğer tüm ses ayarlarını dsmart kumanda üzerinden yap. Ses cihazdan değil tv den geliyordur. Çözüm olmazsa scart girişini veya kablosunu kontrol ettir.
  • ben gayet memnunum arada movie smart kanalında güzel filmler oluyor onları izliyorum locanın kampanyaları oluyor onlara katılıyorum bence gayet güzel
  • yapamayacağın şeyi vadetmeyecekti doğan.
    gerçi hoş yurdum insanı nasılsa anlamaz.
    ha anladı mı yeni vaadler yola çıkar hemen.

bu forumda bedava diye inanan o kadar çok kişi vardı ki.hatta kaç ytl olacağını bilmediği bir yola girmiş insanlar ya şimdi boş kutusuyla mutlu bir yaşam sürecek[+200 ytl fazladan dandik bir kutu+d serisi tam uyduruk kanallar ile bu arada onlarında garantisi yok.istediği an o kanalları kapatıp yeni paralı kanalda kurabilir. ]
    veya para bayılıp sonrada ayılmaya çalışacak.

quote:

Doğan hayrına iş yaparmı diyenler ben doğann ne avukatıyım ne de doğanı severim ama hangi ticari kuruluş babasının hayrına iş yapar.Sizin ticari bi işletmeniz olsa millete babanızın hayrına iş yaparmısınız? Eleştirileri anlayabilirim. Yapılan her işin yanlış noktaları olabilir.Bence d-smartında digininde kablolununda eksiklikleri var. Ancak ben bi d-smart kullanıcısı olarak gayet memnunum ve sözleşmeyi okuduğum ve bilmeden sallamadığım için de bana vaadedilenler dışında birşeylerin yapılmadığını görebiliyorum. Bunu söylememin nedeni halen bakıyorum da bazı arkadaşlar söylenenler dışında bazı kandırmacaların yapıldığını d-smart alanların enayi yerine konduğunu ortaya koymaya çalışıyorlar ısrarla. Lütfen bunun nedenini açıklayabilirlermi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: gren

yapamayacağın şeyi vadetmeyecekti doğan.
    gerçi hoş yurdum insanı nasılsa anlamaz.
    ha anladı mı yeni vaadler yola çıkar hemen.

bu forumda bedava diye inanan o kadar çok kişi vardı ki.hatta kaç ytl olacağını bilmediği bir yola girmiş insanlar ya şimdi boş kutusuyla mutlu bir yaşam sürecek[+200 ytl fazladan dandik bir kutu+d serisi tam uyduruk kanallar ile bu arada onlarında garantisi yok.istediği an o kanalları kapatıp yeni paralı kanalda kurabilir. ]
    veya para bayılıp sonrada ayılmaya çalışacak.

quote:

Doğan hayrına iş yaparmı diyenler ben doğann ne avukatıyım ne de doğanı severim ama hangi ticari kuruluş babasının hayrına iş yapar.Sizin ticari bi işletmeniz olsa millete babanızın hayrına iş yaparmısınız? Eleştirileri anlayabilirim. Yapılan her işin yanlış noktaları olabilir.Bence d-smartında digininde kablolununda eksiklikleri var. Ancak ben bi d-smart kullanıcısı olarak gayet memnunum ve sözleşmeyi okuduğum ve bilmeden sallamadığım için de bana vaadedilenler dışında birşeylerin yapılmadığını görebiliyorum. Bunu söylememin nedeni halen bakıyorum da bazı arkadaşlar söylenenler dışında bazı kandırmacaların yapıldığını d-smart alanların enayi yerine konduğunu ortaya koymaya çalışıyorlar ısrarla. Lütfen bunun nedenini açıklayabilirlermi ?

arkadaşım sende bilip bilmeden araştırmadan yorum yazıyorsun...
    cihazı alıyorken bir tane kullanıcı bilgi formu vardır onu dikkatlice oku bakalım neler yazıyor.
    d-smart kendisine ait olan hiç bir kanalı kapatamaz kapatsa bile yerine yenisi acmak zorunda hiç birinde para alamaz. yani aynen şu ibare yer almaktadır. d-smart ilk cıktığı zaman hangi kanallar varsa onlar hiç bir zaman ücretlenmiyecek ve kapatılmayacaktır.
    bu kadar basit karalama politikası yaparken doğruları yazarak eleştirelim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.