Şimdi Ara

D-SMART KULLANANLAR MEMNUN MU? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
1
Favori
83.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet cihaz merkezi sistem, bu durumda nasıl güncelleme yapabilirim?
  • En son yazılımın numarası nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plekumat Ali -- 18 Eylül 2007; 15:53:58 >
  • en son yazılımın versiyon nosu:2.1.3.003 tür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

quote:

Orjinalden alıntı: safedanger

Memnun değilim kimseye de tavsiye etmiyorum.
    Hayatımda bundan kötü, aptal bi reciver görmedim. Ota boka kilitlenen, her 5 dakikada bir fişini takıp çıkarmak gereken televizyon izlemeyi işkence haline dönüştüren uydu platformu.
    Kalitelidir diye Next 9900CIS aldık. Meğer hepsi aynı malmış Doğan teknik servisiyle uğraşmamamak için sadece bu firmalara dağıtıyomuş.
    Kısacası en kısa zamanda iade etmeyi düşünüyorum. Kafanız varsa almayın aldırtmayın.

son güncel yazılımı yükleyin problem ortadan kalkar.cihazınız merkezi sistem bağlı ise otomatik yükleme yapamıyor cihaz türksata bakan tek çanakla yükleme oluyor.

cihazda ayrıca rs232 girişi yok.
    2000 senesinde dayım almanyada nokia multimedia diye bu tarz abonelikli bir cihazını getirmişti onda bile rs232 giriş vardı...
    Biz ileri mi gidiyoruz geriyemi acaba?
    Saygılar;

• ben şahsen d smarttan memnunum yeni gelecek kanallar 2008 den itibaren başlayacak mozaik kanalıda öyle d smart promo kanalı ise kapatılıp yerine mozaik gelecek galiba d smart büyük ihtimal 2008den sonra başka kanal getirmez herhalde.2008de promo gider mozaik gelir.uydu kullanıcılarıda promo kanalını seyredemiyecekler çünkü mozaik şifreli olur büyük ihtimal.
  • Malesef digiturkten d smart izlenemiyor d smart uyumlu uydu alıcı almalısın
    quote:

Orjinalden alıntı: gurseldiken

Digiturkün 60 cmlik çanak antani d-smart için yeterli olur mu? teşekkür ederim.
  • her ayrıntıyı anlatıyım en iyisi 270 ytl ye next&nextstar aldım çanksız geçen hafta ki gs-antep maçını digiturk modülünü takıp izledim her türlü uydnun kanalını izleyebiliyorum( binada çift çanak olmasından dolayı) ayrıca 5dk.da fiş çıkartma olayını abrtmışlar günde 2-3 kez oluyor onun içinde bi daha teknik sevise götürmeye gerek yok , deymez kısacası memnunum en çok da görüntü kalitesi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feroww -- 11 Kasım 2007; 23:37:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: merlinthewizard

quote:

Orjinalden alıntı: yeshill28

quote:

Orjinalden alıntı: merlinthewizard

d smart digitükten daha pahlıçünkü dsmartta 30 film izlesen giriyor 120 ytl ama digide 30 ytl

Ben şu anda günde en az 2 film izliyorum ve geceleri de Passion kanalına bi göz atıyorum ayrıca FB,BJK,GS nin bütün maçlarını izledim veeeeeee bu hafta sonundan itibaren 1.Lig in haftada 3 maçını izliiicem ve cebimden tek kuruş para çıkmiiiicak. İşte sana gerçek. İşkembeden sallamayın pıliiiiz

tebrikler bide dsmartta izlediğin gillerin adını yazsanda hepimizin ağzı açık kalsa digitürkteki gibi x-man v forwandeta falan mı yoksa süper kalite ve içeriğiyle moviesmart mı biraz yukarıdaki yazımı okusan benim onu arkadaşın dsmartta bir film ilerde dsmartada düzgün kanallar eklendiğinde bir film 4 ytl olacak yani dünyanın ilk renkli filmleri değil şimdiki filmler çıkınca film başına 4 ytlden sizi azıcık kazıklıycakalr şimdiden geçmiş olsun

Abak canım kardeşim. Sana sorularım var ve kanıtlayamazsan eğer inandırıcılığın kalmayacak

1- Yukarıda yazdıklarımı okursan ben TFF 1.Lig için aldığımı yazdım. TFF 1.Lig maçları paralı mı?
    2- Ben TFF 1.Lig maçlarını BEDAVA izlerken sen -eğer izlemek istiyorsan- kahvehaneye gidip parayı bayılarak izliyorsun. Hangimiz karlı?
    3- Temmuz ayında aldım Dsmart ı ve hala daha artı bir para ödemedim. Hangi akılla hala dsmart digiturk den pahalı diyebiliyorsun?
    4-Dediklerine kendin inanıyormusun?
    5-İnanmadığın şeyleri buraya nasıl yazabiliyorsun?
    6-Senin yazarken bile inanmadığın şeylere insanların inanmasını nasıl bekliyorsun?
    7-Dsmart ileride paralı olacak diyorsun. Bana kanıtlarmısın. Lafla değil KANITla...?

Tekrar ediyorum arkadaşlar.
    Ben her hafta 3 maç izliyorum.
    Bayan Voleybol Milli Takımının maçlarını izliyorum.
    Her gün Comedy Smart da Coupling isimli bayıldığım bir dizi var ve onu da bedava izliyorum.
    3 aydır tek bir kuruş da ekstra vermedim.
    (izlemek isteyenler için) her gece iki adet de erotik kanal var.
    Ayrıca Discovery ve Animal Planet de süper belgeseller izliyorum.
    Kanal D de kaçırdığım dizilerin tekrarını da bir gün sonra D-Max da aynı saatte izleme fırsatım oluyor.
    3 adet sinema kanalını BEDAVA izleme fırsatım var.

Neyin patırtısını yapıyorsunuz ki. Kimileri diyor filmler berbat diye. DIGITURK de sinema kanallarını izlemek için aylık verdiğiniz ekstra paket parasını neden yazmıyorsunuz? Korkuyormusunuz? Ayrıca belirttiğiniz platformda hep yeni film mi var Allah aşkına yaw?

Çamur at izi kalsın yaptığınız. Ama unuttuğunuz bi şey var. Güneş balçıkla sıvanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeshill28 -- 12 Kasım 2007; 20:06:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

D-SMART KULLANANLAR MEMNUN MU?

Valla arkadaşlar ben hafta sonu Animal Planet'de Mirşet Aşireti serisini izledim deliler gibi, süper bir kanal bu animal yaw

• ben memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

D-SMART KULLANANLAR MEMNUN MU?

Valla arkadaşlar ben hafta sonu Animal Planet'de Mirşet Aşireti serisini izledim deliler gibi, süper bir kanal bu animal yaw

sorma yaa izle izle biizm aileden gibi oldular
    animalde bundna başka prog yokki

• bu paralı denilen olayı bayii'le konustum...adamların paralı diye bahsettikleri loca kanallarıymıs ve bunun da paralı olmasının gerekçesi bariz..sinema seansı gibi aynı zamanlı filmleri izlediğinden ona para ödüyosun yani moviesmart serisinde bi sorun yok onlar aynen devam..sadece loca'da evde sinema keyfini yasamak için seans satın alıyorsun sinema bileti gibi ve ona kredi ödemek zorundasın..ve bildiğim kadarıyla d-smart'ın tek paralı kanalı o onun da gerekçesini belirttiler.. kutuya flan qelince sorun yasamadım zaten fazla tv kullanmam ve kullandıgım kadarıyla bana sorun yasatmıyor..
  • Dsmartın digitürkün rakibi olması bile almaya değer. D smartı 3-4 aydır kullanıyorum. oldukça memnunum. O yazılım desteğinden bahsettiğiniz Next8000 xcam plus şimdi beklemede. anladığım kadarıyla bu cihazda bir teknik hata vardı. next firması geri toplamak yerine 175 dolar daha alarak 9000 serisiyle değiştirmek istedi. kimse bu kadar ahmak olamaz diye düşünmüştüm. ama bir çok kişi paralkarı bastırım 9000 leri aldılar hayırlı olsun. Digitürk ise aldatma konusunda belgeli. öylesine aldığım bir zap kartı zamanında teslim etmedim diye 130 milyon almıştı. umarım bir gün yok olur. çok dürüst bulamazsınız. Ama dsmart konusunda oldukça memnunum. loca kanalındaki filmlerde dikkatimi çekmiyor. zırt pırt yazılımda atmıyorum. Daha ne olsun..
  • next 8000xcam verip 2000cx aldım zaten.
    next8000de süperdi zaten.
    ama akıllı dsmart üste 250ytlye berbat bir cihaz veriyor.
    dsmartı 1 hafta izleyen ezberliyor zaten hep aynı yayınlar .
    uefa maçlarında şu ana dek 1-2si hariç zaten izlendi
    üstelikte şifreli yayınlarıda izleyemeyince[tps-polsat vb] hepten saçma oluyor.

dsmart platform değil bunu oda biliyor ama çaktırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 23 Kasım 2007; 15:48:58 >
  • Arkadaşlar herkeze merhaba bende bir d-smart kullanılıcılarındanım.Cihazım next ye9500cıs salonda takılı durumda ve mart ayından beri kullanılıyoruz.Şimdide oturma odasına alıcam yarın allah kısmet ederse,cihazın tipi deişmiş bide güzel bi kampanya mevcut
  • selam arkadaşlar bende 4 aydır dsmart kullanıyorum.eğer isteğiniz lig maçları falan değilse bence çok güzel.comedi ve discovery kanalları çok güzel söylendiği gibi tekrar yayınları yok gayette güzel yayınlar en azından ben gayet memnunum
  • önemli bi sorum olacak, DS kanallarının hepsi Türkçe yayın yapıyor mu?, özellikle belgesel ve film kanalları, benim DS yi düşünmemdeki en büyük etken belgesel kanalları diyebilirim, hergün TV de aynı saçma sapan yarışmaları görmekten bıkkınlık geldi artık, normal kanallar ne adam gibi film veriyorlar nede dişe dokunur yapımları var sürekli aynı şeyler,
  • Selam arkadaşlar;

Dsmart kullanıcısı olarak bir önceki yazdığım mesaja istinaden yazıyorum..

Dsmart yazılım kilitlenme olayını artık halletmiştir. Haklarını yememek gerekli... ancak benim açımdan geç kaldılar...:) Digiturk Plus geldikten sonra... Dsmart başka bir bahara kaldı... Akrabalarımdan birine verdim :)

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

önemli bi sorum olacak, DS kanallarının hepsi Türkçe yayın yapıyor mu?, özellikle belgesel ve film kanalları, benim DS yi düşünmemdeki en büyük etken belgesel kanalları diyebilirim, hergün TV de aynı saçma sapan yarışmaları görmekten bıkkınlık geldi artık, normal kanallar ne adam gibi film veriyorlar nede dişe dokunur yapımları var sürekli aynı şeyler,

Belgesel kanallarından Animal Planet,Discovery,Davinci Learning Türkçe..Science,Civilsation,Travel&Living yabancı dilde..
  • travel and living yabancı deil türkçe
    quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

quote:

Orjinalden alıntı: power512

önemli bi sorum olacak, DS kanallarının hepsi Türkçe yayın yapıyor mu?, özellikle belgesel ve film kanalları, benim DS yi düşünmemdeki en büyük etken belgesel kanalları diyebilirim, hergün TV de aynı saçma sapan yarışmaları görmekten bıkkınlık geldi artık, normal kanallar ne adam gibi film veriyorlar nede dişe dokunur yapımları var sürekli aynı şeyler,

Belgesel kanallarından Animal Planet,Discovery,Davinci Learning Türkçe..Science,Civilsation,Travel&Living yabancı dilde..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.