Şimdi Ara

d smart kanalları yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
17.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kütahyada oturuyorum dün gece 2 den bu yana d smart kanalları çekmiyor. sinyal gücü ve kalitesi 0 görünüyor. show tv gibi bir iki kanal var. bu genel bir durummu aynı sorunu yaşayan var mı? yoksa sadece bendemi bu sorun yardımlarınızı bekliyorum

• Valla bende istanbulda oturuyorum kanallar bir geliyor bir gidiyor n'oldu acaba?
  • Tp nizi değşitrin. menüden sinyal ayarından. Öyle deneyin..
  • BENDE DE, daha önce seyredebildiğim SHOW TV, TRT1, TRT2, TRT3, Samanyolu,, Luli TV (çocuk kanalı), TRT4 (TRT Çocuk) her nedense 1 hafta-10 gündür yoklar...

EDIT:
    Sorunu çözdüm. LNB ayarlarındayken kırmızı tuşa (varsayılan ayarlara geri dön) basınca, sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 16 Mayıs 2010; 13:22:29 >
  • sorunu söyle çözdüm ayarlarda tp 5 e geldim ve seçtim 30 kanalı açtım cihazı kapattım ve fişini çektim 5 dk bekledim ve sonrasında açtığımda kanallar geri geldi ama dsmart müşteri hizmetleri çok kötü kaç dakika sektereri dinledim çözüm olmadı müşteri temsilcisine bağlanmak için tuşa bastım ama hiçkimse çıkmadı bu kadar sorumsuzluk olmaz sat kurtul zihniyeti oturmuş artık çoğu firmaya
  • 1 adet dm800 ün fiyat 180 dolar ve kargo ücreti 45 dolard r.
    1 adet dm500 ün fiyat 40 dolar ve kargo ücreti 30 dolard r.
    1 adet HD Media Player ün fiyat 80 dolar ve kargo ücreti 35 dolard r.
    daha fazla bilgi i in, lütfen web sitemizi ziyaret ediniz.
    www.traderainbow.com
  • Hemşehrim bende kütahyadayım görüntüler şimdilik çok net görünüyor ama sözleşme imzalayın diye b-mail geliyor.İmzalarsak aboneliğimizi fesh etme hakkını DTV' ye vermiş olacağız.Sözleşme imzalasınlar diye 31 mayısa kadar hediyeler verecekmiş.İmzayı attıktan sonra bütün kanalları paralı yapacak gibi işte o zaman bakalım görüntülerimiz nasıl olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynet1963 -- 16 Mayıs 2010; 23:20:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Slm ESKISEHIR deyim bende d-tv kanalları yok diyer uydu cihazının kanalları var show , kanal d, atv , gibi d-tv 600'den 699'a kadar kanalları gösteriyor birde 401 var bu sabit tum kanalları sil desende sadece 401 kalıyor ondada kanal yok bu şekilde olanı varsa yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.