Şimdi Ara

D-Smart kanal sıralaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar D-Smart ile birlikte aldığımız Next YE-9950 CIS uydu alıcısında kanalların nasıl sıralanacağı hakkında bilgisi olan varmı ?

• kanal sıralaması otomatiktir
  • evet galiba kanallarn sırasını değiştiremiyoruz
  • Ya kanalların yeri değişmiyorsa çok kötü. Şifreli olan kanalları ileriye bi yere atcaktım. Bir de dikkatimi çeken tek tek kanal silinmi galiba
  • D-smart tarafından belirlenen kanalların sıralamasını değiştiremiyoruz maalesef
    ancak uydu da arama yapınca Turksat ta yayınn yapan diğer kanalların(euro d, atv avrupa gibi) yerlerini değiştirebiliyoruz ancak bunlarada 600. kanaldan sonra çıkıyor....
    ben favori listelerini kullanıyorum birazda olsa işimi kolaylaştırıyor...
  • kanalları tek olarak silemiyormuyuz ?
  • HD Smartta ilerde HD kanallar paralı mı olacak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D Smart (Ses)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

HD Smartta ilerde HD kanallar paralı mı olacak?

Evet
  • futbol smart 7. kanalda değilmiydi yaaa...geçen aradım 77. kanalda buldum...bi bilginiz var mı bunun hakkında?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

HD Smartta ilerde HD kanallar paralı mı olacak?

HD-Smart'ı bugün alsan 6 ay bedava HD kanallar. ondan sonrası için bir aylık abone olursan 50 YTL, bir yıllık abone olursan 300 YTL ödeyeceksin. bu kampanya 20 eylül'de bitiyo. 20 eylülden sonra alırsan kanalları 6 ay diil 1 ay bedava izleyebileceksin. fiyatlarda fark yok. eğer 1 ay beleş izledikten sonra istemem dersen normal d-smart olarak kullanabilirsin receiverı.

quote:

Orjinalden alıntı: manhack

futbol smart 7. kanalda değilmiydi yaaa...geçen aradım 77. kanalda buldum...bi bilginiz var mı bunun hakkında?

evet 77. kanala almışlar, çünkü ücretli bi kanal haline getirmişler ve diğer ücretli kanalların yanına koymuşlar. aslında bence en mantıklısı diğer spor kanallarının arasında durmasıydı ama tabi yapacak bişey yok...

• e peki 7. kanal boşaldı...oraya başka bi kanal mı getircekler...?
  • 7. Kanaldan Almalarının Sebebi 7.Kanala Sinema Aile Tv'nin Gelmesidir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.