Şimdi Ara

D-Smart İnternet ya da Smile Adsl problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam 2 gündür saat 12 den sonra internet gidiyor ADSL ve internet ışıkları hiç yanmıyor. D smart müşteri hizmetlerini arayınca abartısız tam 45 dakkika beklemek zorunda kalıyorsunuz ve bu rutin olmaya başladı. Kimseye ama kimseye tavsiye etmiyorum. Fatura ne kadar gelece kbilmiyorum ama 444 lü müşteri hizmetleri numarasında ki bu bekletmelerinden dolayı oluşacak ücret için tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum.

• Birader bende smile adsl kullanıyorm 1.5 aydır ping ve dowload sorunum var geceleri düzeliyor sabahları yine bozuluyor sırf smile adsl müşteri hizmetlerini aramaktan 70 tl ev faturası geldi
  • 5 gun once internette gezinirken internet gitti.Tekrar baglanir diye bekledim fakat baglanmadi, musteri hizmetlerini aradim , bolgenizde altyapi calismasi var dendi. Iki gun sonra tekrar aradik bu sefer de size hat geliyor, modem kurulumu yapin dendi yaptim ama hala internet yok.cozum istiyorum uzgunuz destek veremiyoruz sizin modemin markasina destegimiz yok dediler, kurulumu tekrar tekrar kontrol ettim ama surekli sinirli erisim uyarisi aliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millenicom vs D Smart Net
    6 yıl önce açıldı
    D smart+internet devri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.