Şimdi Ara

D-SMART'ın Gizli ama Süper Kampanyası :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malum UEFA maçları yaklaştıkça herkes yine D-Smart izleyecek yer aramaya başlayacaktır. ben de bu yönde bi araştırma yapmaya başladım ve D-Smart müşteri hizmetleri ile görüştüm. ne internet sitelerinde ne de başka bi mecrada olmayan bir bilgiyi aldım ve sizinle de paylaşmak istedim.

sormayınca söylemiyorlar o yüzden benimki biraz şansa oldu...babam D-Smart abonesi bana bi faydası olur mu dediğim zaman öğrendim bu kampanyayı..

D-Smart aboneliği olan bir kişi ikinci bir abonelik açtırmak isterse bütün ücretleri yarı fiyatına ödeniyor. farklı evlerde oturmamıza rağmen babamın adına bir üyelik daha başlatıp Maxi Paket ve modüllü receiver'ı ayda 20 TL'ye kurdurdum..eğer çanağınız varsa ve Türksat uydusuna bakıyorsa hiçbir para almıyorlar...çanağınızın yönünün değişmesi gerekiyorsa 30 TL, LNB'si değişmesi gerekiyorsa +20 TL daha alıyorlar...aktivasyon yada iç kurulum adı altında herhangi bir para almıyorlar. Maxi paketin içeriği inanılmaz zengin..(+18 kanallar hariç hepsi var.)

HD receiver ile maxi paket + HD paket isterseniz aylık 33 liraya filan geliyor...

detaylı bilgiyi müşteri hizmetlerinden öğrenirsiniz artık..benden bu kadar ;)

444 55 65

• ben araştırmadım pek bu d-smartı,bizimkiler uydunet bağlattı.1mbit sınırsız net artı hd kanallar artı normal kanallar artı kablo tv odalarda 60 lira gibi bir rakam veriyoruz işte...buda iyiymiş.
  • ben de uefa ve şampiyonlar ligi maçları i,çin aldım ama dünden beri 3-4 tane film izledim ve bunun yanında belgesel kanalları da çok iyi..

quote:

Orijinalden alıntı: bg13

ben araştırmadım pek bu d-smartı,bizimkiler uydunet bağlattı.1mbit sınırsız net artı hd kanallar artı normal kanallar artı kablo tv odalarda 60 lira gibi bir rakam veriyoruz işte...buda iyiymiş.
  • Dsmart bir nevi köylü kurnazlığı ile insanları para ödemek zorunda bıraktıkları için ayda 1 TL'Yede verse almam. (Dsmart'ın ilk abonelerindeniz.) O dönem çok tepkiler filan çektiler ama herkesi susturmayı başardılar.
    Artık internetten mis gibi izliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

ben de uefa ve şampiyonlar ligi maçları i,çin aldım ama dünden beri 3-4 tane film izledim ve bunun yanında belgesel kanalları da çok iyi..

quote:

Orijinalden alıntı: bg13

ben araştırmadım pek bu d-smartı,bizimkiler uydunet bağlattı.1mbit sınırsız net artı hd kanallar artı normal kanallar artı kablo tv odalarda 60 lira gibi bir rakam veriyoruz işte...buda iyiymiş.

Hocam fener(elemeyi gecerse) ve Bursa'nın şampiyonlar ligi'ndeki macları Salı ve Çarşamba Star'da olacak. UEFA'ya göre her gün, 1 tane şifresiz gösterme zorunlulukları var ve yerel takımlarda oluyor bu zorunluluk. 2 senedir de böyle zaten... Bir türk takımın şampiyonlar ligi maçı hiç bir zaman star'da verilmediği olmadı. Ha ne olur, Dsmart'ta HD'si olur... Reklamlarında da böyle geçiyor. Bluerdem arkadaşımız o yüzden almamıştır ama bu olaya sakın aldanmayın arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 20 Temmuz 2010; 2:23:45 >

• Baba değil de abone olan bir arkadaşım 2 ciyi alsa aynı ind olur mu acaba?
  • hd kanal fazlalıgı ve oyanana filmlerin fazlalıgından dolayı dovuyor smart digi yi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aylık 33 TL demişsiniz de hocam kaç ay taahhüt vereceğimizi belirtmemişsiniz. Ben HD Receiver almayı düşünüyorum ve taahhüt süresi makul ise bu kampanyayı değerlendirebilirim. Bir arkadaşım D-Smart üyesi belki referans olarak kabul ederler...
  • - pardon arkadaslar taahhüt süresi 24 ay onu belirtmeyi unutmusum. Kusura bakmayın.

- doğan grubunun icinde olduğu herseye temkinli yaklaşırım ama GS için dayanamadım :)

- evet benim kastettiğim Turk takımlarının ŞL macları değil. Ornegin manchester'in Barcelona'nın çok iyi maclarını star vermedi gecen sene.

- arkadasınızın abone olması da yeterlidir bence. Çünkü her abonenin ikinci aboneliğinde geçerli bu koşullar. Benim babam abone olduğu için onun üstüne açtırdık yine aboneliği.

- abonelik arkadasınızın ustune oluyor ama fatura sizin adresinize geliyor. Müşteri hizmetlerini aradığınızda arkadasınız adına konuşursanız da hiçbir sorun kalmaz :)
  • 33tl lik hd pakette receiver bizimmi oluyor yoksa bitimde gerimi alıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

33tl lik hd pakette receiver bizimmi oluyor yoksa bitimde gerimi alıyolar.

+1905
    cevaplayan olursa sevinirim
  • HD kanal fazlalığından dolayı HD Smart'a geçmeye bayağı niyetim var ama hala pahalı benim için, maalesef...
  • çok katakulli işler yap işte aylık 20 tl herkes izlesin arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

33tl lik hd pakette receiver bizimmi oluyor yoksa bitimde gerimi alıyolar.

+1905
    cevaplayan olursa sevinirim

Recevir sende kalıyor. Bende hd aile paketi var aylik 29 lira. 24 ay tahahhutlu.
  • Normal receiverlar için 24 ay sonunda 72 tl, hd receiverlar için 172 tl ödeme yapılması gerekiyor. İkinci seçenek olarak kiralamaya devam edebilirsiniz.
  • iki sene sonra hd receiverlari beles dagitmaya baslarlar... iki sene taahhut edilir mi abicim yapmayin gozunuzu seveyim...
  • D-smart kesinlikle kanal zenginliği açısından tatmin edici. Digide lig maçları olmasa beş para etmez ama adamlar oradan bağladılar bizi.
    Bu kampanya mantıklı geldi bana çünkü 1 maçı açık kanaldan gösterme zorunluluğunu muhtemelen Bursa yada trabzon maçları gibi nispeten daha az izleyicisi olan maçlarında kullanacak BJK gs fb maçlarını şifreli yayınlayacaklar.
  • Ayada 20 TL yi sırf Discovery kanalları için bile veririm, ama ben eski abone olduğum için Investigation Discovery hariç zaten hepsi açık. National Geographic kanalını da zaten Tivibu'dan izliyorum. Almak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat!...
  • türksata çevrili uydunuz varsa açın ITV 'yi paşa paşa izleyin UEFA maçlarını
    boşuna önceleri bedava olupta daha sonradan yeni kanallar açıpta bunları paralıya çeviren doğan'a para yedirmeyin...
  • Böyle bir şeyi neden duyurmuyorlar ki.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.