Şimdi Ara

D-smart hd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bgün gidip bi dsmart aldım cihaz şu kaydetme özelliği olan cihaz fakat baktım kaydetme yapmıyo bi kullanım kılavuzuna baktım cihazda hdd takmak gerekliymiş hendine ait bi cihazı var onun yerine ben bi e-satalı bi hdd alsam olurmu çnkü cihazın hddsiini nette blamadım

Orijinalden alıntı: ecorlos

Arkadaşlar bgün gidip bi dsmart aldım cihaz şu kaydetme özelliği olan cihaz fakat baktım kaydetme yapmıyo bi kullanım kılavuzuna baktım cihazda hdd takmak gerekliymiş hendine ait bi cihazı var onun yerine ben bi e-satalı bi hdd alsam olurmu çnkü cihazın hddsiini nette blamadım

arkadaşım...benim cihazım hd-smart...plus uydu alıcılarının forumdan öğrendiğim kadarıyla kaydetmek özelliğini abonelerin kullanabilmesi için senin mesajında yazdığın gibi hdd takmak şartmış...piyasadan alacağın e-satalı hdd uyum sağlayabileceğini kesin bilmiyorum...merkezi sistem uydu yayınlarında Hd-plus receiverin vod özelliğini kullanamıyormuşuz...(sitenin çatısındaki türksat-hotbird çanak antenlerinden dairemize tek uydu yayın kablosu indiği için imkansızmış)...dikkatini çekerim...bilgilerine sunarım...
    hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...

• kardeşim
    bende haziran ayında hd+ aldım.yanında 320 gblık hdd vermişlerdi.yani cihazı verip hddyi neden vermediler cok garip.
    bu konu forumda cok tartışıldı.mantık olarak esata girisli bir hdd bu cihazda çalışır.ama bazı arkadaşlar hddnin bu cihazlara tanımlanarak verildiğini o yüzden başka bir hddnin bu cihazlarda çalışmayabilecegini söylediler.tabiki kesin bir bilgi değil.kesin bir bilgi farklı bir hddyi bu cihaza takıp denemek yoluyla elde edilir.
    öncelikle sizin yapmanız gereken bayiye giderek ve mhyi arayarak bir hdd istemeniz benim gibi cihazın yanında hddyi bedava alanları misal vermeniz.yok derlerse bu cihazla uyumlu hddleri nereden ve nasıl temin edileceğini sormanızdır.
  • *malcolmx* ve kartilkisi arkadaşlar teşekkrler yarın cihazı aldığım yere götürmem lazım zaten star hd kare şekilde kesiyo yayını amlemi flnına baktıkmı tam ama yayın kare hem onu götürcem baksın hemde onu sorıyım inşallah verir yanında çnkü orjinalden baska kullanmayı sevmiorum mutlaka ilerde bi halt cıkarıo

Orijinalden alıntı: ecorlos

*malcolmx* ve kartilkisi arkadaşlar teşekkrler yarın cihazı aldığım yere götürmem lazım zaten star hd kare şekilde kesiyo yayını amlemi flnına baktıkmı tam ama yayın kare hem onu götürcem baksın hemde onu sorıyım inşallah verir yanında çnkü orjinalden baska kullanmayı sevmiorum mutlaka ilerde bi halt cıkarıo

stardaki yayın bizdede aynı.bugün oldu daha.star başka bir frekansa taşındı.tam oturtamadılar yayını.senin cihazla ilgili bir sorun değil yani.ama sen hddnin peşini bırakma.dsmart kayıt özellikli bir cihaz satıyorsa onun hddsinide temin etme veya temin etme yolunu göstermekle mükelleftir.hakkınızı arayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanal D Hd'si Full Hd Değil Mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.