Bildirim
D-Smart Çok Kasıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu durumu milyonlarca dsmart üyesi yaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeytv -- 14 Aralık 2014; 14:21:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda Pace'ler on numara cihaz sanırım. Bende Pace var HDPLUS. Çok hızlı makine. HD Plus Humax vardı arkadaşımda harbiden işkence ya kullanmak. Pace'ler çok iyi hocam. -
Bu sorunu bir çok humax cihaz kullanan aboneler yaşar arkadaşım..uzunca bir zamandır da böyle ve D-smart hiç bir şey yapamıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 14 Aralık 2014; 10:53:29 > -
Cok sacma ama boyle bir sey olmasi ya. Cihazi kullanmak iskenceye dondu resmen. Keske digiturk alsaydik diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: theplayingdead
D-smart hd abonesiyim fakat cihaz cok kasiyor. Kanal listesini acmaya calisinca 5-6 saniye bekletiyor, listede ileri geri gitmek cok uzun suruyor. Fisi cekip takmak, kapayip acmak fazla bi sey degistirmiyor. Bu durumu yasayan var mi, nasil duzeltilir?
Hocam bizde Hd smart in Pace cihazi var.Cok hizli.Sizdeki nedir acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***
quote:
D-smart hd abonesiyim fakat cihaz cok kasiyor. Kanal listesini acmaya calisinca 5-6 saniye bekletiyor, listede ileri geri gitmek cok uzun suruyor. Fisi cekip takmak, kapayip acmak fazla bi sey degistirmiyor. Bu durumu yasayan var mi, nasil duzeltilir?
Hocam bizde Hd smart in Pace cihazi var.Cok hizli.Sizdeki nedir acaba?
Hocam valla cok anlamiyorum ben bu islerden ama ustunde Next YE-15000 HD yaziyor.
Bende de goldmaster hd cihaz var oda zamanla kasiyor fisi cek tak yapiyorum ayda bikere kendine geliyor ama snra ayni yine acaba modullerde boye yapiyir mu
quote:
Orijinalden alıntı: nusperato
Bende de goldmaster hd cihaz var oda zamanla kasiyor fisi cek tak yapiyorum ayda bikere kendine geliyor ama snra ayni yine acaba modullerde boye yapiyir mu
ayda bir kere çok iyi hocam next var bende iki günde bir resetlemek zorunda kalıyorum kanalı değiştirdikten 4-5 saniye sonra geçiş yapıyor rezalet bi olay -
quote:
Aynı cihaz var.o surunu bende çok yaşadım her defasında menüden fabrika ayarlarına geri dön diyorum düzeliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekler -- 17 Aralık 2014; 0:25:12 >
quote:
Orijinalden alıntı: Dewil_may_cry
quote:
Orijinalden alıntı: nusperato
ayda bir kere çok iyi hocam next var bende iki günde bir resetlemek zorunda kalıyorum kanalı değiştirdikten 4-5 saniye sonra geçiş yapıyor rezalet bi olay
Sikayette bulunun degistirsinler
bende de aynı sorun var, cihaz nex ye 15000
aşağıdaki linkte anlatılan şekilde güncelleme yaptım.
ilk etapta sanki fark etti gibi, deneyin isterseniz.
bu da olmazsa cihaz değiştirmeyi talep edecem (bilmiyorum bunu hemen kabul ediyorlar mı?)
http://forum.donanimhaber.com/m_53904097/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: sc355
bende de aynı sorun var, cihaz nex ye 15000
aşağıdaki linkte anlatılan şekilde güncelleme yaptım.
ilk etapta sanki fark etti gibi, deneyin isterseniz.
bu da olmazsa cihaz değiştirmeyi talep edecem (bilmiyorum bunu hemen kabul ediyorlar mı?)
http://forum.donanimhaber.com/m_53904097/tm.htm
Hocam guncelleme yapmaya da korkuyorum. Bozmayalim aleti durduk yere
Ben degistirme talep etmistim fakat bana ara sira kapatip acin dedilerNasil bi zeka varsa calisanda artik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hafız abi ben de pek anlamıyorum bu işlerden, ya beceremezsem olmazsa diye tırstım ama çok zor bi iş değilmiş :)
verdiğim linkte arkadaş güzel açıklamış, 10-15 dk kadar sürdü ama sonuç iyi gibi (belkide fişi çekip taktığım için iyi gelmiştir bilemiyorum)
taahhütüm geçen hafta bitti, 1 yıl daha yeniledim, keşke yenileme şartı olarak cihazı değiştirmelerini isteseymişim :) bu saatten sonra kolay kolay değiştirmeyecekler diye düşünüyorum. bakalım şimdilik bu güncelleme durumuyla idare edecem.
denemeni tavsite ederim. -
bendeki next ye cihaz. tv nin dahili uydu cihazına nazaran yavaş kalıyor. -
Ben de bi ara deniyim o zaman o yontemi hocam. Tesekkurler bilgi icin
Cihazdan kaynaklı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merak eden olursa diye gecen gun bir daha arayip konustum, sorun devam ederse getirin degistirelim dediler. Ben de bugun gittim cihazi yenisiyle degistirdim. Yeni gelen cihaz da cok kucuk ve guzel. Hic kasma sorunu yok, gayet akici.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X