Şimdi Ara

d-SMART Bazı Kanallar Hala Aktif Olmadı Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar... d-smart çift çanak bağlattım. d-smart a özel kanallar ve ulusal kanallar çıkıyo burda sorun yok.. tek çanak tata zaten bunları gösteriyor.Ama HOTBİRT uydusunda ikinci çanaktaki kanalların çok azı aktif oldu.. Bugün bağlattığımın ikinci günü olcak 12:00 sonra :D kanalların aktiv olmama ihtimali var mı? Kuran kişi 1 içinde aktf olur demişti tüm kanallar acaba bu konuyla ilgili bir bilginiz var mı ? ne yapmalıyım...

• bence bekle yarın da açılmazsa müşteri hizmetlerini ararsın.
  • ihşallah kardeşim de yani toplamda 531 kanal ve rodyonun olması lazım çift uydun olduğu zaman 180 kusurdan sonra açılan kanal yok bakalım olmassa müşteri hizmetlerini arıcaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: industryleading

ihşallah kardeşim de yani toplamda 531 kanal ve rodyonun olması lazım çift uydun olduğu zaman 180 kusurdan sonra açılan kanal yok bakalım olmassa müşteri hizmetlerini arıcaz..

dostum yanlış anlama var sanırım
    d smart cihazı hotbirdden kanal açmazki dsmart kanallarının tamamı türksatta ve açıldığını söylüyorsun
    hotbirdde 900 civarı kanal var ve 600-700 adedi şifreli ve bunları senin cihazının açma ihtimali yok buna sana kim dedi
  • kardeşim çift çanağım var biri türksat diğeri horbit doğru göstermisi lazım değil mi? adamlar daha fazla kanal izlersin diye çift çanak alın dediler... o zaman ikinci çanak neye yarıyor... biraz daha açıklarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neville. -- 25 Ocak 2008; 12:23:21 >
  • http://www.dsmart.com.tr/DsmartChannelList.aspx

bunlar d-smart ile izlenebilen kanalların listesi. Bunların dışındaki kanalları (hotbirdde veya turksatta) eğer şifreli değiller ise elle ekleyerek izleryebilirsin.
  • quote:

kardeşim çift çanağım var biri türksat diğeri horbit doğru göstermisi lazım değil mi? adamlar daha fazla kanal izlersin diye çift çanak alın dediler... o zaman ikinci çanak neye yarıyor... biraz daha açıklarmısın

onlar hotbirddeki şifresiz kanalları izleyebilirsin demek istemişler
    o cihazla hotbirdde şifreli kanal açamazsın ve çoğu kanal şifreli orada
    yani boşu boşuna hotbirdde şu kanal bu kanal açılacak diye bekleme oradan hiçbir kanal açılmayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.dsmart.com.tr/DsmartChannelList.aspx
    bende bu arkadaşın dediği kanalların açılmadığını söylüyorum zaten kardeşim d-smarta şifreli kanalları izleyemeceğimi bende biliyorum...
  • hotbirdteki kanalları elle yüklemen gerekiyor 600 den sonraya ekliyo bende öyle yaptım
  • quote:

http://www.dsmart.com.tr/DsmartChannelList.aspx
    bende bu arkadaşın dediği kanalların açılmadığını söylüyorum zaten kardeşim d-smarta şifreli kanalları izleyemeceğimi bende biliyorum...

müşteri hizmetlerini aradın mı? ne dediler bu konu hakkında?
  • herkese çok tşkler arkadaşlar mai80 dediği gibi yapılcakmış elle yüklenmen gerekiyormuş zaten müşteri hizmetleride öyle söyledi ilginiz içim saolun..
  • Bende yeni aldım.'Elle yuklenecek'' dediginiz şifresiz kanalları nasıl yükleyecez.Biraz daha ayrıntı verirmisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.