Şimdi Ara

D-Smart Bayii İnsanları Dolandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 hafta önce TTNET AŞ 'den aradığını söyleyen bir kişi internet sözleşmemizin bittiğini ve sözleşmeyi yenilememiz karşılığında aylık TTNET internet fatura ücretimizin 121 TL 'den 70TL'ye ineceğini ve HEDİYE olarak D-SMART paketinin bağlatılacağını söyleyerek 'aldatıcı' beyanda bulunarak abonelik sözleşmesi imzalattı. Biz de Doğan Holding'e olan güvenimizle söz konusu şahıs firmanın temsilcisi olduğu için imzaladık. Bugün TTNET AŞ bizi aradığında internet sözleşmemizin yenilenmediğini ve TTNET AŞ'nin böyle bir kampanyasının olmadığını söylediler. Kısacası D-SMART bayisi bizi aldatarak abone yaptı ve hediye olduğunu iddia ettiği aylık 70TL ücretli D-SMART hizmeti abonelik sözleşmesini imzalattı.
    Biz de Doğan TV Digital Platform İşletmeciliği A.Ş. den üyeliğimizin cayma bedeli tahsil edilmeden derhal iptal edilerek mağduriyetimizin giderilmesi ve ilgili bayiinin Doğan TV A.Ş. bayiliğinin iptal edilmesini istiyoruz.
    Çok güvendiğimiz Doğan TV Digital Platform İşletmeciliği A.Ş. ve Doğan Holding maalesef bizi hayal kırıklığına uğrattı ve bizi aldattı. Bu mağduriyetimizin en kısa zamanda giderileceğini ümit ediyoruz.

    Saygılarımızla,
    Alanya/ANTALYA







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.