Şimdi Ara

D-Smart Aile Paketi 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

D-Smart Aile paketi içerği çok az sadece belgesel kanalları var.Acaba güncelleyip birkaç sinema kanalı ve dizi kanallarını ekleyebilirlermi ?
    Sadece MovieSmartPremiumHd vermişler eski Türk dizilieri çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royals11 -- 11 Mayıs 2015; 16:44:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xkaanx9

Selamun Aleyküm

D-Smart Aile paketi içerği çok az sadece belgesel kanalları var.Acaba güncelleyip birkaç sinema kanalı ve dizi kanallarını ekleyebilirlermi ?

valla 4 seneden beri d smart üyesiyim. eskiden paralı olan discovery scense vb. bazı kanallar giriş paketine geçti yani şimdiki aile paketi. yani aile paketi (önceki giriş paketi) geçen senelere göre fiyatını kesinlikle hak ediyor. National Geographic falanda gelince tam oldu. ben 12 tl ye izliyorum aile paketini gayette memnunum.
  • Bize 12 aylık NTV SmartSpor HD hediye etiler onun yerine sinema ve dizi kanallariyla degistiremezmiyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır olmaz öyle şey. Ayrıca neyin peşinde olduğunuzu da anlamadım film dizi istiyorsanız onun paketine gececeksiniz.Nasıl bir mantık bu ben paketi aldım hic film kanali yok birkaç film kanali eklemezler mi diye soruyorsunuz burada.Alırken nereye bakıyorsunuz?Paket yukseltin o zaman.

• Yahu babam almis pkuldan geldihimde ddmart kurulmus. Bu arada 9-10 mayista film kanallari acikti. Bi Inanilmaz Orumcek adam 2 vardi digerleri eski ve cogu Zoom in adinda bi program bu filmleri internetten bulabiliyoruz. Dsmarta gelmeden once internee dusuyor. Acaba 40TL ye degermi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Selamun Aleyküm

valla 4 seneden beri d smart üyesiyim. eskiden paralı olan discovery scense vb. bazı kanallar giriş paketine geçti yani şimdiki aile paketi. yani aile paketi (önceki giriş paketi) geçen senelere göre fiyatını kesinlikle hak ediyor. National Geographic falanda gelince tam oldu. ben 12 tl ye izliyorum aile paketini gayette memnunum.

Dostum. Digi kullanıyorum. Ancak dsmart aile paketine geçmek istiyorum. Siz baya uygun kullanıyorsunuz. Varmıdır bir yolu, püf noktası sizin gibi yada siza yakın kullanabilmemin. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Selamun Aleyküm

Dostum. Digi kullanıyorum. Ancak dsmart aile paketine geçmek istiyorum. Siz baya uygun kullanıyorsunuz. Varmıdır bir yolu, püf noktası sizin gibi yada siza yakın kullanabilmemin. Şimdiden teşekkürler.

valla dostum pek sanmıyorum. sadece yakın çevrende d smart falan kullanan varsa yan oda kampanmyası falan oluyo onlardan aldırıp sen kullanabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    İlk yıl normal fiyattan odeyeceksiniz.1 yıl dolunca digi gibi iptal faxi çekince uygun fiyat veriyorlar.

• Bilgiler için çok teşekkürler.

• quote:

Yahu babam almis pkuldan geldihimde ddmart kurulmus. Bu arada 9-10 mayista film kanallari acikti. Bi Inanilmaz Orumcek adam 2 vardi digerleri eski ve cogu Zoom in adinda bi program bu filmleri internetten bulabiliyoruz. Dsmarta gelmeden once internee dusuyor. Acaba 40TL ye degermi ?

peki filboxa ve digitürke film için para vermeye değer mi?

40 tlya ne alıyorsun zaten biraz işini bilmek yeterli,

dsmart modül full açık 210 tl n11de.

ayda 23 tl felan eder.

ayrıca dsmart giriş oaketi daha ne olsun arkadaşım? 12 belgesel kanalı az mı?

digitürkün giriş paketinde sadece net geo var. adamlar ulusal kanallar için 19 tl alıyor yuh

• şu anda the big lebowski var oleuuuuyy.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.