Şimdi Ara

D-SMART ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beko marka D-smart cihazım dün akşama kadar çalışıyordu daha sonra kapatarak yattım. sabah açmak istediğimde açılmadı. önünde 3 kırmızı yanıyor. bu sorunun sebebi nedir. bir çok şey yaptım girişleri denetledim vs. ancak olmadı. yapamadığım birşeymi var anlayamadım. acil yardımlarını bekliyorum. birde şayet arızalıysa nereye verebilirim. 2008 yılında alındı garantisi ağustosa kadar mevcut.

yardımlarınız için çok teşekkür ederim. sağlıcakla kalın...

• servislik durum 5 dakikada halleder teknik servis
  • teşekkürler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back

Arkadaşlar,

Beko marka D-smart cihazım dün akşama kadar çalışıyordu daha sonra kapatarak yattım. sabah açmak istediğimde açılmadı. önünde 3 kırmızı yanıyor. bu sorunun sebebi nedir. bir çok şey yaptım girişleri denetledim vs. ancak olmadı. yapamadığım birşeymi var anlayamadım. acil yardımlarını bekliyorum. birde şayet arızalıysa nereye verebilirim. 2008 yılında alındı garantisi ağustosa kadar mevcut.

yardımlarınız için çok teşekkür ederim. sağlıcakla kalın...

ön panodaki kırmızı ışık (pilot) yanıyorsa cihaz açık anlamındadır zaten,geçenlerdede buna benzer bir durumla karşılaştık forumda, meğer kumandanın pili bitmişmiş,sizde baktınızmı pilinizin durumuna,aç kapa yaptınızmı,enteresan, olmassa teknik bir yardım gerekecek sanırım geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    3 ay önce açıldı
    E-TAB 5 AÇILMIYOR ! ACİL YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.