Bekomarka D-smart cihazım dün akşama kadar çalışıyordu daha sonra kapatarak yattım. sabah açmak istediğimde açılmadı. önünde 3 kırmızı yanıyor. bu sorunun sebebi nedir. bir çok şey yaptım girişleri denetledim vs. ancak olmadı. yapamadığım birşeymi var anlayamadım. acil yardımlarını bekliyorum. birde şayet arızalıysa nereye verebilirim. 2008 yılında alındı garantisi ağustosa kadar mevcut.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim. sağlıcakla kalın...
servislik durum 5 dakikada halleder teknik servis
teşekkürler dostum
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back
Arkadaşlar,
Beko marka D-smart cihazım dün akşama kadar çalışıyordu daha sonra kapatarak yattım. sabah açmak istediğimde açılmadı. önünde 3 kırmızı yanıyor. bu sorunun sebebi nedir. bir çok şey yaptım girişleri denetledim vs. ancak olmadı. yapamadığım birşeymi var anlayamadım. acil yardımlarını bekliyorum. birde şayet arızalıysa nereye verebilirim. 2008 yılında alındı garantisi ağustosa kadar mevcut.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim. sağlıcakla kalın...
ön panodaki kırmızı ışık (pilot) yanıyorsa cihaz açık anlamındadır zaten,geçenlerdede buna benzer bir durumla karşılaştık forumda, meğer kumandanın pili bitmişmiş,sizde baktınızmı pilinizin durumuna,aç kapa yaptınızmı,enteresan, olmassa teknik bir yardım gerekecek sanırım geçmiş olsun