Şimdi Ara

D segmentinin dizel otomatik f/p arabası insignia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamaninda opele daha doğrusu gm e çok eleştiri yaptım. Ancak son zamanlarda çok iyi işler yapmaya başladılar. Özellikle cosmo paketli insigna golf parasına geliyor. Kimse bana insigna eski kasa demesin. Sanki golf çok yeni kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juke sero -- 5 Şubat 2016; 17:34:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen öyle doğru yorum bence de.

Yalnız hocam ''İnsignia''. Şimdi takan olur canınızı sıkar düzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 5 Şubat 2016; 17:31:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su arabayi bir ben sevemedim herhal

• ben beğenirim ikincil tercihlerde değerlendireceğim ilk araç. ikinci el cosmo 1.6t lpg li epey uygun fiyata geliyor neredeyse b segment parasına
  • 1. ayda insignia 1.6 dizel otomatik aldık. Araç parasına göre alınacak en iyi araç. 2500 km oldu. ortalama 6,5 lt yakıyor. Sadece arka taraf tavan biraz basık, onun dışında bir sıkıntısı yok.
  • cıngıro C kullanıcısına yanıt
    Ne olursa olsun bu fiyata satilan bu kombinede araç yok. Latiude bile daha pahalı. Keşke 2-3 senede kasa degistirmesede şu dizel otomatik soygunu bir nebze dinse

• juke sero kullanıcısına yanıt
    3 sene sonra kasa değişecek olsa bu fiyata satmazlar zaten.
    bkz.astra k fiyatları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam Golf 2006 dan beri aynı araba ne istikrar ama !!! Bi yıl kapi kolunu,bi yıl aynakari, bi yıl jant kapaklarını da o değiştirip sattılar millette bunu yedi walla.Konuya doncek olursak şuan param olsa alacağım araç bu!!!Sümbül 60 bine yakalamışken bu paraya gerçekten ucuz diyebiliriz..

• 24 saatlik test sürüşü yapmıştım.

Kullanımı çok güzel, motorun performansı gayet tatmin edici.
  • 2008 yılından beri (8 yıl) aynı kasayı kullanan insignia dan sa Skoda Superb bence daha mantıklı

• Ucube bir tasarımı var. Opel mi kaldı ya? Chevrolet rezilliğiden sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Zamaninda opele daha doğrusu gm e çok eleştiri yaptım. Ancak son zamanlarda çok iyi işler yapmaya başladılar. Özellikle cosmo paketli insigna golf parasına geliyor. Kimse bana insigna eski kasa demesin. Sanki golf çok yeni kasa.

Araba kötü (hiç kullanmadım, testler öyle diyor). kötü olduğu için de her yerde olduğu gibi türkiye'de de ucuz:

http://www.carbuyer.co.uk/reviews/vauxhall/insignia/hatchback/variants#variants

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Su arabayi bir ben sevemedim herhal

Al benden de o kadar. Ön yargılı olmak istemiyorum ama nedense bende ısınamadım. Kaba ve hantalmış gibi geliyor.
  • hiç fiyatına bakmamıştım f/p aracı 100k fiyata...

kimi arkadaş b sınıfı fiyatına yazmış kimi kasa değişmese bu kadar uyguna satılmaz yazmış..

demek ki 100k bi bana çok fazla geliyor yoksa sudan ucuz yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Hocam Golf 2006 dan beri aynı araba ne istikrar ama !!! Bi yıl kapi kolunu,bi yıl aynakari, bi yıl jant kapaklarını da o değiştirip sattılar millette bunu yedi walla.Konuya doncek olursak şuan param olsa alacağım araç bu!!!Sümbül 60 bine yakalamışken bu paraya gerçekten ucuz diyebiliriz..

buna gülerim işte. 2013 itibarıyle şase tamamen değişti. golf öyle yıldan yıla aynasını, kapı kolunu değiştirerek yenileme de yapmıyor. sümbül 60bini yakaladıysa o sümbülün sümbülüğüdür. zira golf 57'den başlıyor. bu fiyata golf varken insignia'nın yüzüne bakılmaz. isterse d sınıfı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

3 sene sonra kasa değişecek olsa bu fiyata satmazlar zaten.
    bkz.astra k fiyatları

Ustadim opelin tek satan aracı astra. D sinifinda bende varım diyorsa fiyatları indirmeliydi. Ve bunu sağladı. Astra ise her türlü satiyor. Yani yarin astrada sıkıntı olsa ondada aynısı olur.

Asıl anlatmak istediğim d sinifinda tek araba vardi premium harici. Artık insigniada var. Talismanda da indirimler olursa d sınıfı rahatlayacak.

• Benimde aklımda 2. El 1.6t cosmo var. Düşük kmli hiç tüp takılmamış bir tane denk getirip alınsa mondeodan iyi olmaz mı? Mondeoda az yakmıyor sonuçta. Biraz daha fazla yaksın hem donanımın hem performansın tadını çıkaralım diye düşünüyorum. Bakalım ilerleyen zamanlarda napıcaz? Şuan ciddi şekilde insignia düşünüyorum.

• son dizel-otomatik harika ama bence tasarım dan biraz kaybediyor segmentinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeni kasa çıkınca fiyatlar passat seviyesine yaklaşır.
    Ama tabiki bu fiyatlar dizel otomatik d segmenti için gayet makul.508 inde yüzü eski ama fiyatları ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Ucube bir tasarımı var. Opel mi kaldı ya? Chevrolet rezilliğiden sonra.

Emisyon rezilliğinden sonra VW kaliyorsa Opelde kalir bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.