Şimdi Ara

D segmenti ölüyor mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Valla doğru tespit, yalnız araba firmalarının da işine geldi bu durum, c suvlar d sedan parasına, b crossoverlar c hatchback parasına satılıyor, herkes kocişkosuna arabasını sattırıp suv, crossover aldırıyor.
    Bu arabaların oyuncakları da güzel, altını sürtme derdi az, bizim gibi viraj kasmak isteyenler hariç herkes memnun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mdmgk M kullanıcısına yanıt
    Karadenizde yayla yoluna çıkabilir mi bu ""SUV"lar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayirdir la birbirinize mi yürüyonuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  

  • birçok c segment otomobil d segment otomobilin sunduklarını uygun fiyata sunabiliyor artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

    Bir vag ci bir vag ci yi hep sever hocam  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mdmgk M kullanıcısına yanıt
    Onları dinleyip satan kocişkolar utansin ne diyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedan araba mı olur ya limuzin gibi upuzun götü dışarıda

  • D segment sedana laf atanların virajlarda ne halt yediğini hepimiz iyi biliyoruz. Konuşturmayın beni.

  • Son yıllarda Elektrikli otomobiller segment kavramını yok etti zaten ayrıca batarya için Crossover/SUV segmenti araçlar daha uygun ki öncesinde ICE arabalarla bu popülerlik sağlandı bile ben bile D segmentinden C SUV ye geçiş yaptım daha konforlu daha yüksek yol tutuşuda benzer bence Premium olduğu için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi parkı zor , manevrası zor. İstanbulda tam çilekeş D segment.

  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Cumhur itti’vag’ı üstat

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güzelim D segmenti arabaları yerden yükseltilmiş SUV cuklara resmen yem ettiler. Bir önceki aracım yeni kasa 2008 di, daha önceden kullandığım bir kaç D segmenti araçtan sonra bu araç oyuncak gibi gelmişti. Dayanamadım 2 ay önce sattım ve aynı paraya 2017 İnsignia aldım, sürüş konusunda dağlar kadar fark var. Fazlaca uzun yol yapan biri olarak dünya varmış dedim resmen. Mondeo olsun, Insignia olsun, Accord olsun biz bu araçları ilerde çok arayacağız. Parası olan premium D segmente yönelecek artık, durum bu.

  • İnsan hep bi fazlasını istiyor. C hb binerken hep d isterdim sonra d aldım bu sefer e segmenti daha sessiz daha konforlu gelmeye başladı. Şu an o c segmentinden d ye çıktığımda aldığım keyfi konforu alamıyorum çünkü alıştım. İnsanoğlu böyle işte. Şimdi elime ne gelirse binerim mercedesi satsam megane alsam hiç gocunmam. Tek bir hevesim kaldı garajıma bir araç çekip motorunu komple kendim yapmak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suvların tek artısı yollarımıza uyum sağlıyor. Pek altını vurdum üstünü çaktım derdi olmuyor. Şahsen GT-Line 2008 sahibi olmak isterdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.