< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
D&R Store Açılımı
D&R Store, Türkiye'nin önde gelen kitap, kırtasiye, müzik ve eğlence ürünlerinin satışını yapan bir perakende zinciridir. Mağazaları Türkiye genelinde 100'den fazla şehirde bulunmaktadır.
"D&R" adı, "Dağıtım ve Reklam" kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Şirket, 1996 yılında Dağıtım ve Reklam Hizmetleri A.Ş. adıyla kuruldu ve başlangıçta kitap ve kırtasiye ürünleri dağıtımına odaklandı.
2000'li yılların başında D&R, perakende sektörüne adım attı ve ilk mağazasını İstanbul'da açtı. O günden bu yana, hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan D&R, Türkiye'nin en büyük kitap ve kırtasiye perakendecilerinden biri haline geldi.
D&R mağazaları, geniş bir kitap, kırtasiye, müzik, film, dizi, oyun ve teknolojik ürün yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca, hediyelik eşyalar, oyuncaklar ve promosyon ürünleri de satılmaktadır.
D&R Store, çevrimiçi alışveriş imkanı da sağlamaktadır. Web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden ürünlerini inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. Siparişler, mağazadan teslim alma veya kargo ile adresinize gönderilme seçenekleriyle sunulmaktadır.
D&R, müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir. Mağazalarında ve çevrimiçi platformlarında güler yüzlü ve bilgili bir ekip tarafından hizmet sunulmaktadır. Ayrıca, müşterilerine özel indirimler, kampanyalar ve sadakat programları gibi avantajlar sağlamaktadır.