Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.665
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    birden fazla logitech cihazını çalıştıran algılayıcı olduğunu nasıl anladınız? Daha rengini bilmiyoruz ürünün. Açıklamasında unifying alıcı dememiş, ee piyasada da standart algılayıcı olarak satılıyor m185.
  • d&r fiziksel magazada çalıştım bu gonderilmeyen ürünlerin nedeni hergun hiesizlik olayi yasanmasi ve stoklardan bunlarin dusmemesi yani mağazada görünüyor ama o ürün yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erakan kullanıcısına yanıt
    Elektronik aletler için bilemem ama online kitap siparişlerinde tedarik sorunu oluyor. Bazen insanın hiç olmadık bi kitabı alası geliyo ve sipariş ediyo sonra da bekliyosun öyle. He tabi stokta var gibi gösterip bekletmek nedir ...?

• Sipariş sonlandıralamdı hatası alıyorum sebebini bilen var mı?
  • Düşünmeden alın pil konusunda çok başarılı..pili tak unut bitme derdi falan yaşamazsınız..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde 2 tane aktif olarak kullanılıyor ancak benimkisi teklemeye başlamıştı. Bi tane sipariş verdim.
  • Gönderirler diye düşünüyorum fakat stoğun hala bitmemesi de düşündürmüyor değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım 10 dk. içinde onaylandı ve hazırlık asamasına gecti.
    D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut
  • Ben de aldım, haber için teşekkürler.

• 2 kitap alacaktım zaten D&R'dan. Mouse da iyi oldu yanında. Haber için teşekkürler.

• o-raiser kullanıcısına yanıt
    Haftasonu mouse bakmaya teknosaya bimekse ugradim inan yanina yaklasilmiyor hocam. 60 70 lira suan teknoloji magazalarindaki fiyati

• 2 tane sipariş veriyordum. Sepetteydi. An itibariyle sepetten silindi sayfa bulanımor.
  • ürün kaldırışmış arkadaşlar.
  • Aha ürün uçtu yarın rio da jenerio karnavalı olacak buralarda paramızı alsak bari

• quote:

Orijinalden alıntı: nuroll

2 tane sipariş veriyordum. Sepetteydi. An itibariyle sepetten silindi sayfa bulanımor.

Aynen bende sepete attım ödemeye geçtim bu türlü 3D security mesajı gelmedi. Öyle kaldı bidaha denedim gene aynısını yaptı. Sonra bu baktım sayfa kalkmış yanda ihtiyacım vardı Nasib olmadı almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 16 Ocak 2017; 22:57:21 >
  • Beyler bunlar sadece alıcıyı gönderiyor olmasın

• Şükür bitti de almadım
    Yoksa 2 tane dandik mouse alacaktım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün tükendi olarak gözükse eyvallah da komple gitmiş. Baba akü yok :D
  • gelsin iptaller
  • 100 tane aldım iptal olacak mı diye bekliyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.