Şimdi Ara

D&R Sipariş Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün saat 21:28:20 de Battlefield 3 Premium Service Pack siparişi verdim.Şuana kadar ''tedarik sürecinde'' yazıyor.Nedir bu tedarik süreci ? Bazı kişilerin 1 ay beklediği olmuş.Yardım ederseniz sevinirim,özellikle D&R sitesinden daha önce alış veriş yapmış arkadaşlar.Ne zaman kargoya verilir ?

• Mühtemelen oyun ellerinde yoktur oyunu istemişlerdir oyun ellerine gelince sana yollıcaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batarya Records

Mühtemelen oyun ellerinde yoktur oyunu istemişlerdir oyun ellerine gelince sana yollıcaklardır.

Bütün siparişlerde olmuyormu acaba tedarik süreci ? Ayrıca oyun Aral stoklarındada yok,bakalım ne zaman gelicek.Ellerinde oyun yoksa sitelerinde bi bilgilendirme olsaydı keşke,ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım.
  • Belkide aral stoklarından değilde türkiyede herhangı bir şehirde olan stoklarına bakıyorda olabilirler
  • quote:

Belkide aral stoklarından değilde türkiyede herhangı bir şehirde olan stoklarına bakıyorda olabilirler

Stoklarında olmayan bir ürünü satmış olmasınlarda Heralde 2-3 güne tedarik ederler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 3 Mart 2013; 11:51:07 >
  • ellerinde yoksa bile ödediğin parayı iade ederler sanırım D&R gibi bir mağza dolandırıcılık yapmaz herhalde :)
  • quote:

ellerinde yoksa bile ödediğin parayı iade ederler sanırım D&R gibi bir mağza dolandırıcılık yapmaz herhalde :)

İnternette 1-2 haftada tedarik edilemeyen siparişleri görünce içime kurt düştü.Stoklarında olmasa zaten satmazlardı herhalde ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istersen D&R sitesinde telefonları var ordan arayıp bilgi al ?
  • quote:

istersen D&R sitesinde telefonları var ordan arayıp bilgi al ?

Daha dün sipariş verdim.Eğer tedarik süreci uzarsa bilgi almak amacıyla arayacağım.
  • En iyisi
  • Tedarik süreci demek, mesela oyun bakırköyde bi d&r mağzasında var ordan alıp size kargoluyorlar. Fazla uzun sürmez en fazla 2 3 güne elinde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorocha

Tedarik süreci demek, mesela oyun bakırköyde bi d&r mağzasında var ordan alıp size kargoluyorlar. Fazla uzun sürmez en fazla 2 3 güne elinde olur

Açıklamanız için teşekkür ederim.Ürünüm faturalanmıştır değil mi ? Bimeks ten alınca faturalandı diye azıyordu fakat D&R da sedece tedarik sürecinde yazıyor.
  • 6 tane ürün almıştım oradan yazanlara pek bakma ürün bana gelmişti, sitede tedarik sürecinde yazıyordu bide 5 tanesi geldi 1 tanesi 2 gün sonra geldi ürün ellerinde yokmuş, 2 gün içinde temin edip gönderdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorocha

6 tane ürün almıştım oradan yazanlara pek bakma ürün bana gelmişti, sitede tedarik sürecinde yazıyordu bide 5 tanesi geldi 1 tanesi 2 gün sonra geldi ürün ellerinde yokmuş, 2 gün içinde temin edip gönderdiler.

Cevabınız için teşekkür derim,içimi rahatlattınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Dün saat 21:28:20 de Battlefield 3 Premium Service Pack siparişi verdim.Şuana kadar ''tedarik sürecinde'' yazıyor.Nedir bu tedarik süreci ? Bazı kişilerin 1 ay beklediği olmuş.Yardım ederseniz sevinirim,özellikle D&R sitesinden daha önce alış veriş yapmış arkadaşlar.Ne zaman kargoya verilir ?

Ben 2-3 hafta beklemistim ger gun ariyordum kargo takip numarasini bile yollamamislardi. Siparis hala kargoda gozukuyor halbuki geldi . Bu kadar ilgisizler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar max. 3.gün geldi aldıklarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Dün saat 21:28:20 de Battlefield 3 Premium Service Pack siparişi verdim.Şuana kadar ''tedarik sürecinde'' yazıyor.Nedir bu tedarik süreci ? Bazı kişilerin 1 ay beklediği olmuş.Yardım ederseniz sevinirim,özellikle D&R sitesinden daha önce alış veriş yapmış arkadaşlar.Ne zaman kargoya verilir ?

Ben 2-3 hafta beklemistim ger gun ariyordum kargo takip numarasini bile yollamamislardi. Siparis hala kargoda gozukuyor halbuki geldi . Bu kadar ilgisizler

Gerçi bimeks ten ve dartydende almıstım ürünler.Onlarda max 3 günde geldi fakat internette 2-3 hafta bekletilenlerde olmuş.Sanırım firmadan daha çok sanş işi.Durumunuza üzüldüm,umarım artık o kadar ilgisiz davranmıyorlardır.

quote:

Orijinalden alıntı: berke012

Şu ana kadar max. 3.gün geldi aldıklarım.

Peki tedarik süreci ne kadar sürdü sizde ?

• Tedarik süreci 2 gün sürdü akşam kargoya verdiler ertesi sabah ulaştı bana. 5 6 alışveriş yaptım. 5er kitap her seferinde aldım. 3 günde elimde oldu genelde. Bir de bazen kargoya verildiğini bildirmiyolar. Tedarik süreci derken gelmişti bi keresinde.

• Her zaman öyle yazıyor sipariş verdiğinde en geç 10 gün bekle, gelmezse arayıp söylersin. Ben 7-8 defa alışveriş yaptım genellikle 4 veya 5. günde geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke012

Tedarik süreci 2 gün sürdü akşam kargoya verdiler ertesi sabah ulaştı bana. 5 6 alışveriş yaptım. 5er kitap her seferinde aldım. 3 günde elimde oldu genelde. Bir de bazen kargoya verildiğini bildirmiyolar. Tedarik süreci derken gelmişti bi keresinde.

Teşekkürler cevabınız için.İstanbulda oturuyorum.Sanırım salı en geç çarşamba-perşembe elimde olur oyun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.