Şimdi Ara

D&R Sipariş Konusunda Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DR güvenilirdir alışveriş yaptım oradan birçok kez. Fakat zaman konusunda birşey diyemem.
    Its ok if you dont like me,not everyone has a good taste
  • D&r sipariş konusunda güvenilirdir. Zaten büyük bir firma. Fiyatlarında genelde uygundur. Fakat ellerinde bulunan herhangi bir malı alıp kargo vermeleri 5 gün sürüyor.

Arıyorum, haftasonuna kalmasın, elinizde var, biraz daha erken gönderebilir misiniz diye rica ediyorum, gene yok gene yok arkadaş. 5 günden önce kargoya vermek gibi bir alışkanlıkları yok. Sırf bu yüzden son siparişimi iptal etmiştim, dedim haftasonu ben gider kendim alırım..

Eğer gidemiyorsanız ve haftasonna kadar elimde olsun diyorsanız en geç pazartesi sabahtan siparişinizi verinki cuma elinizde olsun..

Bimeks'le aynı şey oldu. Haftasonuna kalmasın dedim. Ordaki arkadaşarlda ilgilenmişler saolsunlar. Adamlar dediğimin akşamı kargoya vermişler.. olay dün oldu, dün akşam kargoya verdiler az önce elime ulaştı. Üstelik hızlı kargo için hiçbir ek ödeme yapmadım.

Böyle olacak, hızlı.. müşteriyi çok bekletmeyeceksin.

• o aldığın aslında bi kod mailine yollatmayı dene arayıp.
  • Tedarik süreci dediği ürünün ellerine ulaşması, hazırlanması, paketlenmesi dahil kargoya verilene kadar geçen süre. Belki vermişlerdir kargoya akşam 6,7ye kadar internete geçerler. En kötü ihtimal birkaç güne verirler kargoya. Ellerinde olmayan bir ürünü zaten internette satmazlar.
  • Tedarik sürecini biliyorum, diğer firmalar bunu 1-2 günde halledebilirken neden 4-5 gün.. Ellerinde olmayan ürün internette oluyor, ellerinde olmayandan kastım dükkanlarında olmayan. Bunu tedarik etmeleri 4-5 gün sürüyor, bunu anlıyorum. ama hali hazırda dükkanda olan ürünün paketlenmesi bu kadar gün nasıl sürüyor onu anlamıyroum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

Orijinalden alıntı: Batarya Records

ellerinde yoksa bile ödediğin parayı iade ederler sanırım D&R gibi bir mağza dolandırıcılık yapmaz herhalde :)

İnternette 1-2 haftada tedarik edilemeyen siparişleri görünce içime kurt düştü.Stoklarında olmasa zaten satmazlardı herhalde ?

Haberin olsun, eğer stokta olmayıpta satarlarsa en fazla 3 gün içerisinde stokta olmadığını söyleyip, geri parayı iade ediyorlar...
  • Geri ödemede problem olmuyor. eğer henüz kargoya verilmemişse, ellerinde olsun olmasın, arayıp iptal etmek istediğini söylüyorsun, o anda iptal ediyorlar hemen. 3 iş günü içinde hesabınıza para geçiyor..
    onlarda bir problem yok, güvenilir. tek sorun, bana ögre, geç kargo.. bunun dışında bir problem ben görmedim
  • Daha kargoya alınmamış. Aynısı GW 2 alırken oldu.
  • hayırlı olsun hocam.. toplam kaça geldi

sitelerinden baktım arada 15 TL fark var

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Battlefield-3-Premium-Edition-PC//Oyunlar/Savas/urunno=0000000415590

http://www.bimeks.com.tr/urun/124168/battlefield-3-premium-service-pack-pc.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 7 Mart 2013; 17:25:10 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.