Şimdi Ara

D&R - Logitech Cordless MediaBoard Pro - 32,99 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
6.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klavyede Türkçe karakter yok değil mi?
  • bu iphone'a bağlanabiliyor mu ?
  • Ben de aldım...Teşekkürler
  • Bir tane de ben aldım. Paypal geçiyor bu arada, birikmişi olan kaçırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Bluetooth denmiş ama bir ihtimal TV'ye de bağlanabilir mi diye sormadan edemedim.

Evet, ben de LG PM6900 TV ile kullanabilir miyim diye düşündüm ama başka BT cihazları TV ile eşleştiremedim. Bu çalışır mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrat68 -- 22 Mart 2013; 1:26:34 >
  • Hiç aklimda yokken bende aldim, böyle bir klavye lazımdı ama zamanı değildi. Neyse hesapli buldum
    mu kaçirmamak lazım.

Haber veren Arkadaşa tsk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrat68

Evet, ben de LG PM6900 TV ile kullanabilir miyim diye düşündüm ama başka BT cihazları TV ile eşleştiremedim. Bu çalışır mı acaba?

Ben başka BT cihaz denememiştim. Başka cihaz olmuyorsa bu da olmaz hocam. Vazgeçelim bu sevdadan.
  • kampanya bitiş tarihi ile ilgili bilgisi olan varmı?
  • Arkadaşlar bu aleti ben geçen yıl aldım pc de kullanıyorum güzel tarafı bluetoothla çalıştıı için dongle kullanmıyorsunuz bimden aldığım piller 6 ay gidiyor :) Çok memnunum ama klavye türkçe değil bu nasıldır bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsahin_07

Arkadaşlar bu aleti ben geçen yıl aldım pc de kullanıyorum güzel tarafı bluetoothla çalıştıı için dongle kullanmıyorsunuz bimden aldığım piller 6 ay gidiyor :) Çok memnunum ama klavye türkçe değil bu nasıldır bilemem

Buda Türkçe değill ama sorun olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Mağazada'da geçerli mi bu indirim.

mağazada 32.99 ben istinye parktan aldım bir adet daha vardı internetten verdiğim siparişte vardı onuda iptal ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsahin_07

Arkadaşlar bu aleti ben geçen yıl aldım pc de kullanıyorum güzel tarafı bluetoothla çalıştıı için dongle kullanmıyorsunuz bimden aldığım piller 6 ay gidiyor :) Çok memnunum ama klavye türkçe değil bu nasıldır bilemem

Paket içeriğinde dongle yok mü peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok çıkmıyor içinden pil çıkıyor sadece dongle zaten herhangi bir bluetooth dongle olur diye düşünüyorum(denemedim)
  • vakti zamanında bende bi hevesle almıştım kenarda köşede duruyor kutusunu bile açmadım :) pc ile kullanılabiliyordu değil mi arkadaşlar bu?
  • İpad ile bluetooth bağlantısı yapılabiliyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

vakti zamanında bende bi hevesle almıştım kenarda köşede duruyor kutusunu bile açmadım :) pc ile kullanılabiliyordu değil mi arkadaşlar bu?

Valla dostum PS3 üzerinden çok yazışma yapıyorum arkadaşlarla forumdan o yüzden bu tarz bir şey arıyordum.Belli bir zaman sonra zorlanıyor insan game pad ile laf anlatmaya.Klavye şarttı.Dursun masa üstünde en azından fiyatı uygun...

PC ile kullanan varmış bir kaç video izledim almadan önce.Forumda da kullanan vardır mutlaka.Sadece PS3'e veya bluetooth cihazlara özel bir ürün değildir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

vakti zamanında bende bi hevesle almıştım kenarda köşede duruyor kutusunu bile açmadım :) pc ile kullanılabiliyordu değil mi arkadaşlar bu?

Valla dostum PS3 üzerinden çok yazışma yapıyorum arkadaşlarla forumdan o yüzden bu tarz bir şey arıyordum.Belli bir zaman sonra zorlanıyor insan game pad ile laf anlatmaya.Klavye şarttı.Dursun masa üstünde en azından fiyatı uygun...

PC ile kullanan varmış bir kaç video izledim almadan önce.Forumda da kullanan vardır mutlaka.Sadece PS3'e veya bluetooth cihazlara özel bir ürün değildir diye düşünüyorum.

Aynen bende yazışma yapıyordum da bizim elemanlar bıraktı oyun oynamayı kaldı kenar köşede pc'de kullanılıyorsa iyi iş görür en azından :) teşekkürler bilgi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

İpad ile bluetooth bağlantısı yapılabiliyor mu acaba?

Yukarıda arkadaş yazmış hocam iPad ile deneyip sorunsuz bir şekilde çalıştırdığını.

quote:

Orijinalden alıntı:

bende var ps3te oyunlarda kullanmayi beceremedim onun harici herseyde kullandim.

android telefon-tablet-ipad-ps3-laptop-pc bagladim denedim sikintisiz calisiyor tavsiye ederim fiyati da cok cok iyi bende d&r'dan aldim 2 hafta once

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.