Şimdi Ara

D&R - Logitech Cordless MediaBoard Pro - 32,99 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
6.678
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yayınlanma tarihi: 18 May 2012

This video shows how to connect Logitech Mediaboard Pro touchpad keyboard (or any other bluetooth keyboard) to the new iPad (or any other iPad)

Bluetooth keyboard & iPad

http://www.youtube.com/watch?v=-PpG0BcnqHw
  • beyler bu site kaç günde kargo yapıcak acaba bi bilginiz var mı
  • Yarın agora d&r'a bakıcam umarım bulurum.
  • d&r yavaş gonderiyor 1 hafta bile bekletebilir d&r guven olmaz ama sonunda yollar acele etmeyin
  • Tv ye bluetooth dongle takıp bunu tvde kullanabilir miyiz acaba? deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Yarın agora d&r'a bakıcam umarım bulurum.

hocam agorada varmıymış baktınızmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armansky

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Yarın agora d&r'a bakıcam umarım bulurum.

hocam agorada varmıymış baktınızmı?

Gitmedim ama aradım biraz önce klavye yok bizde dedi bayan. Gaziemir optimumda şansımı deniycem şimdi.

Edit : Optimum d&r'da da yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 23 Mart 2013; 11:38:23 >
  • Bende aldim arkadaslar pazartesi kargoya verilir bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü kargoya verilen var mı ?
  • buna benzerini markafoniden almıştım caps lock ışığı yada num lock ışığı yok klavyede gerçekten sinir bozucu oluyor bazen bu ürünü alanlar yazabilirmi bu uyarıların olup olmadığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: lu

buna benzerini markafoniden almıştım caps lock ışığı yada num lock ışığı yok klavyede gerçekten sinir bozucu oluyor bazen bu ürünü alanlar yazabilirmi bu uyarıların olup olmadığını

Resimlerine bakıldığında gözükmüyor dediğin şekilde ama çokta bir problem olacağını düşünmüyorum açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: lu

buna benzerini markafoniden almıştım caps lock ışığı yada num lock ışığı yok klavyede gerçekten sinir bozucu oluyor bazen bu ürünü alanlar yazabilirmi bu uyarıların olup olmadığını

Resimlerine bakıldığında gözükmüyor dediğin şekilde ama çokta bir problem olacağını düşünmüyorum açıkcası.

eğer ışıklısına alıştıysanız ışıksız olan problem olabiliyor en azından alışıncaya kadar.
  • Mesaj attım az önce tedarik süreci fazla uzadı diye anında kargo mesajı geldi,kargoya vermişler.Bilseydim daha önce mesaj atardım D&R'a.
  • benim klavye bugün elime geçti. win 7 32 bit home premium lu laptopumda sorunsuz eşleşti ve çalıştı, touchpadiyle beraber. Fırsatı haber veren arkadaşa tekrardan teşekkürler.
  • beni kargomda bugün geldi windws 8 32 bit le sorunsuz kullanıyorum mause pad iyle birlikte . Bu mesajıda şuan o klavyeyle yazıyorum
  • Arkadaşlar benimkide biraz önce geldi şu kadarını söyleyeyim gerçekten bu fiyata bedava . ipad 4 ile bağlantı kurdum . Vodafone smart tab var onunla kurdum tam uyumlu çalışmadığı bişeyi yok çok iyi oldu iyikide almışım umarım şarjıda çok iyi giderde memnun kalırız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Arkadaşlar benimkide biraz önce geldi şu kadarını söyleyeyim gerçekten bu fiyata bedava . ipad 4 ile bağlantı kurdum . Vodafone smart tab var onunla kurdum tam uyumlu çalışmadığı bişeyi yok çok iyi oldu iyikide almışım umarım şarjıda çok iyi giderde memnun kalırız

Hayirli olsun.bende ipad 4 icin dusunuyorum.anladigim kadariyla siz memnunsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

Arkadaşlar benimkide biraz önce geldi şu kadarını söyleyeyim gerçekten bu fiyata bedava . ipad 4 ile bağlantı kurdum . Vodafone smart tab var onunla kurdum tam uyumlu çalışmadığı bişeyi yok çok iyi oldu iyikide almışım umarım şarjıda çok iyi giderde memnun kalırız

Hayirli olsun.bende ipad 4 icin dusunuyorum.anladigim kadariyla siz memnunsunuz.

Kesinlikle tavsiye ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternetten hediye kartını kullanmanın yolu yok sanırım.
    Kredi kartı kampanyalarından aldığım hediye kartını kullanmak için Antares ten sipariş ettim, 3 günde getirttiler, aldım.
    Haber edenlere teşekkür...
  • quote:

türkçe karakter olmaması kötü olmuş pc ile kullanacaklar için?

peki mousepadi nasıl rahatmı kullanımı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.