Şimdi Ara

D&R Kartı Olanlar Bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D&R'a her gidişimde D&R kartınız var mı diye soruyorlar. Geçen kampanya vardı 30 liralık kitabı 9.90'a alacaktım ama kartı olanlar içinmiş sadece alamadım. Bir dahaki sefere kart almayı düşünüyorum. Ama merak ettiğim konu kartı hemen veriyorlar mı yoksa form falan dolduruyor muyuz orada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark is the Sunlight -- 20 Nisan 2017; 17:48:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kartı hemen veriyolar ama aktif ettirmen lazım o da uzun sürmez sanırım.
  • erdemfb12 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler.

• Dostum kartı 1 lira karşılığında veriyorlar. Küçük bir form dolduruyorsun. Ad, soyad, doğum tarihi gibi şeyleri yazıyorsun ve kart sahibi oluyorsun. 100 lirada 1 lira puan birikir. Her yıl Ocak ayı sonunda sıfırlanır. 3 al 2 öde, 9.90, ayın yayınevi, %25-50 gibi indirimlerden faydalanmak için kullanabilirsin. Şu sıra Zubizu uygulamasına indirim yapıyorlar. 26 Nisan'da bitiyor. Tüm ürünlerde geçerli. 75 lira ve üzeri alışveriş yaparsan %25 indirim yapıyor.
  • ilyaoblomov kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum. Bu arada Oblomov kitabını önerir misin

• Tabii ki öneririm. Benim için değeri tartışılmayacak kadar güzel bir kitap. Sever misin bilmem ama bir şans vermelisin.
  • ilyaoblomov kullanıcısına yanıt
    Listeme ekledim. Klasiklerle haşır neşir biri olarak seveceğimi düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sevindim. Klasikler, özellikle Rus klasikleri harikadır. Gonçarov'un Oblomov'undan sonra Dostoyevski'nin tüm kitaplarına bayılırım. Özellikle Budala bence en güzel kitabı. 3 kez okudum. Yakın zamanda tekrar okumayı düşünüyorum. Tavsiye ederim. Umarım siz de beğenirsiniz.
  • Dikkat edin d&r kartın içindeki puanlar yılbaşında siliniyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.