Şimdi Ara

D & R İstanbul Harici Nerelerde Var ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler D & R nerelerde var ? Denizli de görmüştüm , İstanbulu saymıyorum zaten. Neden kocaeli de yok ? Neye göre açıyolar şube anlamış değilim ?

• Ankara,İzmir,Bursa garantidir heralde.
    Antep'tede görmüştüm sanki.Hemde 10 sene kadar önce.Şöyle ki,Beğendik adlı AVM vardı,Çetinkaya'da vardı,sanırım oralarda bir yerdeydi.

http://www.dr.com.tr/Stores.aspx

Burada listede var zaten nerede olduğu.
  • Çıldırıcam ya , kocaelide yok . Hiçbir albüm alamıyorum
  • D&R'ın sitesinden alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

D&R'ın sitesinden alabilirsin.

Kredi kartım felan da yok ki .
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

o zaman diğer sitelerden al dostum,kapıda veya havale ile öde...(hepsiburada v.s)
    gerçekten bu ciddi bir sorun..
    ben Mardin'de yaşıyorum ve inanır mısın Migros ve Carrefour'dan başka albüm,dvd alacak yer yok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

o zaman diğer sitelerden al dostum,kapıda veya havale ile öde...(hepsiburada v.s)
    gerçekten bu ciddi bir sorun..
    ben Mardin'de yaşıyorum ve inanır mısın Migros ve Carrefour'dan başka albüm,dvd alacak yer yok !

Ya cd olarka değilde mesela örnek vereyim .Metallica-Death Magnetic albümünün orjinal halini almak istiyorum.Böyle tabut tarzı, katmanlar var felan. Ama geçrekten büyük sorun ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir yandan şimdi şöyle de düşündüm;Aslında İstanbul 2 adım sayılır,uygun bir zamanında sabah atlarsın alışverişini yaparsın ikindi civarı evdesin zaten.Tabi uyarsa.Herkes ister şehrinde D&R falan olsun ama işte mümkün olamıyor ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Bir yandan şimdi şöyle de düşündüm;Aslında İstanbul 2 adım sayılır,uygun bir zamanında sabah atlarsın alışverişini yaparsın ikindi civarı evdesin zaten.Tabi uyarsa.Herkes ister şehrinde D&R falan olsun ama işte mümkün olamıyor ne yazık ki.

Yav istanbul yakında . Trenle gidiş geliş bayağı yoruyor.Biletix bile yok Kocaelide . Mart ayında konser için kadıköyden bilet almaya gittim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.