Beyler D & R nerelerde var ? Denizli de görmüştüm , İstanbulu saymıyorum zaten. Neden kocaeli de yok ? Neye göre açıyolar şube anlamış değilim ?
Ankara,İzmir,Bursa garantidir heralde. Antep'tede görmüştüm sanki.Hemde 10 sene kadar önce.Şöyle ki,Beğendik adlı AVM vardı,Çetinkaya'da vardı,sanırım oralarda bir yerdeydi.
Çıldırıcam ya , kocaelide yok . Hiçbir albüm alamıyorum
D&R'ın sitesinden alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Kredi kartım felan da yok ki .
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
quote:
o zaman diğer sitelerden al dostum,kapıda veya havale ile öde...(hepsiburada v.s) gerçekten bu ciddi bir sorun.. ben Mardin'de yaşıyorum ve inanır mısın Migros ve Carrefour'dan başka albüm,dvd alacak yer yok !
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
quote:
o zaman diğer sitelerden al dostum,kapıda veya havale ile öde...(hepsiburada v.s) gerçekten bu ciddi bir sorun.. ben Mardin'de yaşıyorum ve inanır mısın Migros ve Carrefour'dan başka albüm,dvd alacak yer yok !
Ya cd olarka değilde mesela örnek vereyim .Metallica-Death Magnetic albümünün orjinal halini almak istiyorum.Böyle tabut tarzı, katmanlar var felan. Ama geçrekten büyük sorun ya.
Bir yandan şimdi şöyle de düşündüm;Aslında İstanbul 2 adım sayılır,uygun bir zamanında sabah atlarsın alışverişini yaparsın ikindi civarı evdesin zaten.Tabi uyarsa.Herkes ister şehrinde D&R falan olsun ama işte mümkün olamıyor ne yazık ki.
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
Bir yandan şimdi şöyle de düşündüm;Aslında İstanbul 2 adım sayılır,uygun bir zamanında sabah atlarsın alışverişini yaparsın ikindi civarı evdesin zaten.Tabi uyarsa.Herkes ister şehrinde D&R falan olsun ama işte mümkün olamıyor ne yazık ki.
Yav istanbul yakında . Trenle gidiş geliş bayağı yoruyor.Biletix bile yok Kocaelide . Mart ayında konser için kadıköyden bilet almaya gittim .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme