Bildirim
d&r internetten kitap siparişi ne zaman elime ulaşır ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
stok bilgilerini güncellemiyorlar hocam.kobo ekitap siparişi verdim 2 gun bekledim aradım elimizde şu an yok diyorlar.arayıp sorun dr samırıöm ellerinde urun yoktur muhtemelen -
ulaşmaz -
Ulaşmaz ve haftalar sonra sana ulaşırlar -
Bence yarın arayın, cumaya kadar teslimat için garanti isteyin, garanti vermezlerse direk para iadesi alın, verirlerse çarşambaya kadar bekleyip tekrar arayın ve direk siparişi iptal edip eski usül kitapçılarda aramaya koyulun.
Dipnot: Ben pek umutlu olmazdım.. -
Perşembe sipariş verdim daha hazırlanıyor diyor iptal ettim bi dahada dr ile işim olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğan grubu markalarına verdiği bu büyük hasarın altından kalkamaz. Koskoca İdefix'i(yanına D&R'ı da katıp) gözlerimizin önünde yiyip bitirdiler. Senelerdir alışveriş yaptığım bir firmanın gözlerimin önünde yok edilmesi beni üzüyor açıkçası. -
Bugün şu saat itibariyle tam 1 hafta geçmiş bulunmakta hala "sipariş hazırlanıyor." ifadesi var yarın ilk iş arayacağım , kurumsal firma diye direkt buradan söyledim rezil kepaze ettiler. -
d&r sipariş verdiğim ana lanet olsun netflix te talihsiz serüvenler dizisini izliyordum okuyacak kitapta arıyordum ulan şu seriyi okuyayım dedim.İlk kitabı gittim d&r şubesinden aldım 2.kitabı alacaktım ama yoktu bende gidiyim sitesinden alayım dedim 2.ve 3. kitabı siparişini perşembe günü verdim.Kaç gündür bekliyorum hala bir siparişi hazırlayamadılar muhtemelen de gelmeyecek kitap okumaktan soğutuyorlar insanı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X