Şimdi Ara

D&R dan Battlefield 3 almalımıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar.Daha önceden hiç BF oynamamış biriyim o yüzden pek bilgim yok.Başlıkta da belirttiğim gibi BF3 orjinal olarak almak istiyorum fakat sadece DR da bulabildim oyunu,normal düz oyun olarak 110 TL,birde Battlefield 3 + Back To Karkand olarak var buda 140 TL .Bu Karkand eklentisi tam olarak nedir fark verip almaya değer mi? Ya da biraz daha beklemeli miyim durmadan eklenti çıkıyormuş sanırım.Birde orjinal oyunu aldıktan sonra başka bir şeye para vermem gerekicek mi online oynamak için yada bir şeyleri aktif etmek için vs..? Yada hepsini bir kenara bırakıp orjinal oyuna bu kadar para vermeyi bırakıp başka çözümlere mi yönelmeliyim..Şimdiden cevap yazan herkese teşekkürler..

• Karkand sonradan gelmis olan bir dlc dir.Paketin Icinde 4 eski harita ve 10 adet silah bulunur. Almanizi tavsiye ederim ama almasanizda oynarsiniz. Aylik ucret falan yok oyunu 1 kere satin almaniz yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kişiden kişiye değişir ama şahsen ben 11 levelde sıkıldım oyundan

• o kadar para vermene gerek yok netten bulabilirsin bence
  • İnternetten Multiplayer key'i de alabilirsiniz çok daha ucuza geliyor.Ama pek çok kişi güvenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

İnternetten Multiplayer key'i de alabilirsiniz çok daha ucuza geliyor.Ama pek çok kişi güvenmiyor.

bunu biraz açarmısın bu key olayını, bende duydum nasıl oluyor acaba birisi oyunu orj. alıp singlesini sadece oynuyor sonrada multi keyinimi satıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

İnternetten Multiplayer key'i de alabilirsiniz çok daha ucuza geliyor.Ama pek çok kişi güvenmiyor.

bunu biraz açarmısın bu key olayını, bende duydum nasıl oluyor acaba birisi oyunu orj. alıp singlesini sadece oynuyor sonrada multi keyinimi satıyor?

Onun gibi bir şey olması lazım bende tam bilmiyorum değilim.Forumda key satan kişiler var onlara sorabilirsin.

http://resim.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.l.p.r -- 28 Mayıs 2012; 13:48:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 4 K/D Değerleriniz?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Onun gibi bir şey olması lazım bende tam bilmiyorum değilim.Forumda key satan kişiler var onlara sorabilirsin.

hımm bi bakarım benim ps3de orj. bf3 var ama pcde 64 kişilik haritaları merak ediyorum.

• Ben kutudan al derim daha kolay oluyor ama tavsiye hiç bf oynamadıysan başlarda biraz vurulursun ama kafana takma sonlara doğru pro olursun.
  • Cevap yazan herkese çok teşekkürler.Zaten oyunun yabancısı olduğum için ilk başta multiplayer düşünmüyorum biraz alışmak için single player da oynamayı düşünüyorum.Peki oyuna az çok para vereceğiz sizce sistem özelliklerim nasıl,sonra oyunu alıp oynayamayıp bir köşede dursun istemem.

Asus N55SF 1194

işlemci: intel core i7-2670qm
    sistem belleği: 8gb ddr3-1333mhz
    sabit disk: 750 gb 7200rpm hdd
    ekran kartı: 2gb nvidia geforce gt 555m ddr3
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Cevap yazan herkese çok teşekkürler.Zaten oyunun yabancısı olduğum için ilk başta multiplayer düşünmüyorum biraz alışmak için single player da oynamayı düşünüyorum.Peki oyuna az çok para vereceğiz sizce sistem özelliklerim nasıl,sonra oyunu alıp oynayamayıp bir köşede dursun istemem.

Asus N55SF 1194

Sisteminiz yeterli seviyede (1080p oynamadiginiz surece) msi afterburner ile ekran kartiniza oc yaptihiniz takdirde aa acarak akici bir oyun deneyimi yasayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

kişiden kişiye değişir ama şahsen ben 11 levelde sıkıldım oyundan

hiç oynamamışsınki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

kişiden kişiye değişir ama şahsen ben 11 levelde sıkıldım oyundan

hiç oynamamışsınki

hacı engineer olmak çok zormuş yaa
    javeline kadar sabredecem olmazsa assault takılacam

• Beyler bugün oyunu netten indirdim 13,5 GB fakat dosyalar BF3a ve BF3b diye 2 tane iso dosyası şeklinde.Bir türlü kuramadım oyunu bir fikriniz varmı nasıl kurabilirim?
  • quote:

Beyler bugün oyunu netten indirdim 13,5 GB fakat dosyalar BF3a ve BF3b diye 2 tane iso dosyası şeklinde.Bir türlü kuramadım oyunu bir fikriniz varmı nasıl kurabilirim?

forumda bu tür şeyleri sormak cevaplamak yasak malesef
  • Bende limited edition var daha önceden bad company 2 oynamışlığımda var o oyuna güvenerekten aldım biraz pişman oldum nedeni oyun değil Türkiye'nin dandirik internet altyapısı. Türkiye'de hiç server yok(kurulamadığından) avrupa serverlarıda %99 oranında 100 pingin üzerinde çok fazla değil gibi görünsede oyunda büyük ölçüde etkisi görünüyor ve gerçekten çok kıl ediyor bu durum yani bunu göz önünde bulundur.
  • quote:

Cevap yazan herkese çok teşekkürler.Zaten oyunun yabancısı olduğum için ilk başta multiplayer düşünmüyorum biraz alışmak için single player da oynamayı düşünüyorum.Peki oyuna az çok para vereceğiz sizce sistem özelliklerim nasıl,sonra oyunu alıp oynayamayıp bir köşede dursun istemem.

Asus N55SF 1194

almadıysan eger rus keyi al 35 lira, kalkıpta 100 lira verme bosuna .forumda nuclear satıyor bende ondan almıştım.rus keyinde bir sıkıntı cıkmıyor.boşuna tedirgin olmana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osdb

o kadar para vermene gerek yok netten bulabilirsin bence

bence de. çok pahalı ya
  • quote:

Herkese merhabalar.Daha önceden hiç BF oynamamış biriyim o yüzden pek bilgim yok.Başlıkta da belirttiğim gibi BF3 orjinal olarak almak istiyorum fakat sadece DR da bulabildim oyunu,normal düz oyun olarak 110 TL,birde Battlefield 3 + Back To Karkand olarak var buda 140 TL .Bu Karkand eklentisi tam olarak nedir fark verip almaya değer mi? Ya da biraz daha beklemeli miyim durmadan eklenti çıkıyormuş sanırım.Birde orjinal oyunu aldıktan sonra başka bir şeye para vermem gerekicek mi online oynamak için yada bir şeyleri aktif etmek için vs..? Yada hepsini bir kenara bırakıp orjinal oyuna bu kadar para vermeyi bırakıp başka çözümlere mi yönelmeliyim..Şimdiden cevap yazan herkese teşekkürler..

Bence back to karkand paketli orji al onun dışında bir şey almana gerek yok içinden çıkıyor o key zaten.Back to karkand'ın haritaları için almaya değer bence süper haritaları var artıdan.

• Bende aradan sorayım yeni konu açmadan
    Lenovo Y560
    İ7-720qm
    8gb-ddr3 ram
    Ati HD5730 ekran kartı
    Battlefield 3'ü ps3te oynuyorum. Bilgisayarda da oynamak isterim bu sistem yeterli midir?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.