Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.293
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murattari

quote:

Orijinalden alıntı: silverlion

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ankara'da olan arkadaşlar.kızılaydaki Dost kitabevine bi uğrayın derim.birçok oyunda indirim var.somestr tatili dolayısıyla pes 2015 fifa 2015 ve bir çok oyun 60 tl

HOCAM PS4 OYUNUDA VARMI DOSTTA
    ?HOCAM PS4 OYUNUDA VARMI DOSTTA

var hocam.60 tl ye bir cok oyun var ps4 ps3 için son çikan oyunlardan

sincandan kalkıp gitcem gözünüze çarpan varmıydı

fifa 2015 pes 2015 call of duty nin son versiyonu.bir çok oyun 15 tatil indiriminde hocam

hocam fifa 15 ps4 60tl ise hemen koşayım sende gel bi yemegimi,y e olurmu

valla hocam ben şuan dikmendeyim.başka bir sefere nasip kısmet olursa yeriz yemek birlikte.hiç kaçırma koş hocam sor oradaki kasadakilere de.bitmeden yetiş.2 gün önce 60 tl idi yemin ederim bir çok yeni oyun

ya şimdi aradım 230tl 60 tl indirimi var 170tl dedi bana telefondaki eleman nasıl oldu çözemedim fifayı sordum ben ama yarın bi gideyim bakayım

valla gözümle gördüm hocam.yoksa niye yalan konuşayım.playstation 4 almaya niyetlendiydim.bi oyunlara bakayım dedim hatta dost kitabevinde yarıyıl indirimi oluyor çünkü herzaman.baktım evet indirimde birsürü oyun

Kalktik gittik yok oyle birsey diyorlar fifa 15 169tl oyle bir indirim olmamis gic 60tl ye oyun yok neden yanlis bilgilendirirsiniz anlayamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Gittigidiyor üzerinde 49 TL ye satıyor biri. Almak isteyenler link 'e tıklayarak ulaşabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/infamous-2-hero-edition-ps3-tur-49-tl-sifir-147718743

1 adet satıldı 4 adet kaldı

İsteyen istediği kadar alır tabi benim sorunum d&r ile

• 25.1.2015 17:47:55

Sanırım bana gelse herkese gelirdi. aliverdarçi d&r
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRIENDS

quote:

Gittigidiyor üzerinde 49 TL ye satıyor biri. Almak isteyenler link 'e tıklayarak ulaşabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/infamous-2-hero-edition-ps3-tur-49-tl-sifir-147718743

1 adet satıldı 4 adet kaldı

İsteyen istediği kadar alır tabi benim sorunum d&r ile

Aynen hocam adamlar nasıl aldıysa 5 adet birden, işi ticarete dökmüşler biz de saf saf bekleyelim bizim 1 ad. Hero editionu..

• Mailimi aldım rahatladım. Bir daha ki indirim kampanyasında görüşmek üzere
  • Şu alıp satanlardan da nefret ediyorum. Çok pis küfrediyom hepsine
  • şu 5li 10lu alıp satanları bir güzel zopalamak lazım
  • Bana da mail geldi ne yazık ki.
    Bir adet Hero Edition almışım. Last of Us ya da GoW bile sipariş etmemiştim oynamamış olanlar oynasın diye.
    Ama insan dediğimiz forumdaşlar 5'er 10'ar almışlar.
    Daha yarım saat evvel konuştum müşteri hizmetleri ile. Herkese mail geliyormuş iptal diye, ne olacak sonu dedim. Olan bu. Ayıp ya. Sizle aynı etnik kimliği paylaştığım için utanıyorum kendimden.
    Yunan yapmaz sizin yaptığınız hareketi ya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioheadTR

şu 5li 10lu alıp satanları bir güzel zopalamak lazım

https://www.youtube.com/watch?v=WPPE-IIEFfs

• iptal mailimi ben de aldım, ooooh mutlu oldum. 5 tane alan adama lafım hiç olmadı. Ama 5 tane alıp satan adama bol bol sövüyorum. Mutlu olsun kendisi ne diyeyim. Şikayetvar tarzı bir yere şikayet yazdıysanız arkadaşlar ben de destekleyeyim sizi, böyle terbiyesizlik olmaz yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-555EB232C -- 26 Ocak 2015; 14:56:01 >
  • 2 siparişimdeki oyunlarda tedarik'ten dolayı iptal edilmiş arkadaşlar, hayırlı olsun

D&R İnternet Mağazamızdan 23.01.2015 21:31:21 tarihinde verdiğiniz W098545215 referans nolu siparişinize ait aşağıdaki ürün(ler) belirtilen açıklama(lar) nedeni ile iptal edildiğini üzülerek bildiririz. İptal bedeli toplamı olan 58 TL hesabınıza 3 iş günü içerisinde iade edilecektir.

Ücreti İade Edilen Sipariş Detayları :
    Little Big Planet / Playstat 1 Adet 29 TL Tedarikçiden stoğu olmadığı bildirildi
    God of War Ascensi / Playstat 1 Adet 29 TL Tedarikçiden stoğu olmadığı bildirildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykayserili

Bana da mail geldi ne yazık ki.
    Bir adet Hero Edition almışım. Last of Us ya da GoW bile sipariş etmemiştim oynamamış olanlar oynasın diye.
    Ama insan dediğimiz forumdaşlar 5'er 10'ar almışlar.
    Daha yarım saat evvel konuştum müşteri hizmetleri ile. Herkese mail geliyormuş iptal diye, ne olacak sonu dedim. Olan bu. Ayıp ya. Sizle aynı etnik kimliği paylaştığım için utanıyorum kendimden.
    Yunan yapmaz sizin yaptığınız hareketi ya!

Aynen dostum bende oynamak için alanlardanım adamalar 5er tane alıyor ucuz mezar bulsalar alacaklar

• twitterda facebookta vs yayin bakalim dr face sayfasinda yorumlara magdur etti deyip iptallerin resimlerini koyalim. Twitter hashtag acip tr listesine sokalim sonra onlar dusunsun sosyal ve yasal olanaklari kullanalim aldigimiz oyunlardaki indirim kadar indirim cekleri talep edelim

• Axiaziz kullanıcısına yanıt
    Mağazaları da aynı mantıkta çalışıyor. Adamlar hertürlüsünü hakediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter

quote:

Orijinalden alıntı: ots038

Evet mağdur olanlar olarak izleyeceğimiz yol hakkında fikir belirtmek isterim;
    Normal şartlarda (yani kampanya indirim vs. olmadığı durumda) tek talep ücret iadesi olurdu, onu alırdık ver sorun biterdi. Ancak burada kaçırılmış bir fırsat var yani sadece ücret iadesi bizim zararımızı karşılamakta.

Tüketici kanunu derki;"Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz." dolayısıyla D&R bu ürünleri bir şekilde bize sağlamak zorunda satıştan kaçamaz, ha teslim edemiyor mu, o zaman bu acemiliğinin sorunlarına katlanmalı. Tüketici kanununa bizlerin seçimlik hakları var örneğin ücret iadesi bunlardan biri ancak bu bizi tatmin etmeyeceğinden yine Tüketici Kanunun belirttiği gibi "Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte 11/1/2011 tarihli ve 6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu hükümleri uyarınca tazminat da talep edebilir." hükmüne dayanarak ekstra biz hak talep etmeliyiz. Örneğin bu Hero Edition D&r'nin gösterdiği satış fiyatı olan 299 TL olabilir.

Bu çerçeve de;

1- Şikayet var'a yükleniyoruz.
    2- Bulunduğumuz ilçede ki kaymakamlıklarda bulunun tüketici hakem heyetine dilekçe ile başvuruyoruz.(masrafı yok)
    3- Müşteri hizmetlerini sıkıştırıyoruz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar ilerleyen süreçte D&R'nin aksiyonuna göre farklı yollara gidebiliriz.

https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/gir?kurumId=673CjiG3yQ

Hocam Kaymakamlığa gitmeden buradan şikayet edebiliyor muyuz?

Evet hocam belirttiğiniz gibi buradan da şikayet yapılabiliyor, bir de ekstaradan devlet ile bağlantısı olmayan Reklam Özdenetim Kurulu var (http://www.rok.org.tr/basvuru.asp) buraya da şikayet edebiliriz, zira ürünün reklamını yapmalarına rağmen tüketiciye aldatarak satış yapmamaktadırlar (Örneğin ben FORD X Araba çok indirimli bir fiyata satıp diğer ürünlerimin reklamını yapıp sonra tedarik sıkıntısı diyerek iptal edersem aykırı reklam yapmış olurum, zaten pek çok arkadaş 29 tl ürün alıp 50 tl ye tamamlayalım diye kitap vs aldık diğer ürünleri normalde almazdık.) buraya da şikayette Reklam Özdenetim Kurulu D&R ile yazışmaya geçiyor, yaptırım gücü olmasa da tv vs ye kararı bildiriyor d&R imajını düşürüyor.

Diğer bir yol ise Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı Reklam Kurulu. Bunların yaptırım gücü yaklaşık 90.000 TL. Belirttiğim gibi aykırı reklam yaptılar bu sebeple yukarıdaki gerekçelerle Reklam Kurulu'na da başvurulabilir Reklam kurulu yaptırım uygulayabilir.

Bunlardan elimize ücret iadesinden başka bir şey geçer mi, yani zararımız tatmin olur mu? düşük ihtimal, ama bilinçli tüketici olarak haklarımızı kullanırız ve bizden sonrakilerin mağdur olmamasını bir katkı sağlamış oluruz.

• Kırmızı kartı ben de yedim arkadaşla 23 Ocak 22.14 siparişim iptal. ondan 20 dakika önce bir siparişim daha var o iptal olmamış ama o da olursa artık çok üzülürüm. Allah'a emanet bir durum var. Figürün yeri bile hazırdı be. Hırvatistan maçında Rüştü'nün hatalı çıkışından sonra yediğimiz gol aklıma geldi. Hala Semih Şentürk umudum devam ediyor.
  • Evet bana da mail geldi :) şikayet işlemlerine akşam başlayayım.

Last of us , gow ve Uncharted için bir şey yazmıyor sadece infamous iptal edilmiş.

• quote:

Gittigidiyor üzerinde Infamous Hero 49 TL ye satıyor biri. Almak isteyenler link 'e tıklayarak ulaşabilir.

tedarrik sürecinde

PS3 oyun konsolunun önemli aksiyon oyunlarından birisi olan Infamous 2'nin Hero Edition sürümü şimdi özel fiyatı ile oyun severlerin beğenisine sunuluyor. Paket içeriği;

8.5 inçlik Cole McGrath figürü
    Mini boyutta DC comic kitabı
    Askı çantası
    Infamous 2 super voucher'ı; Kessler Skin, 24 K Gold Amp, Lightn,ng Hook gücü, Electrocution Grenade gücü içermektedir.

Aynı yerden almış belliki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quiksilver_TR

iptal mailimi ben de aldım, ooooh mutlu oldum. 5 tane alan adama lafım hiç olmadı. Ama 5 tane alıp satan adama bol bol sövüyorum. Mutlu olsun kendisi ne diyeyim. Şikayetvar tarzı bir yere şikayet yazdıysanız arkadaşlar ben de destekleyeyim sizi, böyle terbiyesizlik olmaz yahu.

Hocam bimekste bir gelişme var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/733/319/c29.gif

D&R da tedarik Rezaleti!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurOnly -- 26 Ocak 2015; 15:11:04 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.