Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.986
Cevap
29
Favori
63.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum fakat bende şu an tedarik sorunu yaşıyorum bu rezil firma ile.
    30 iş günü bekleyeceksiniz, bulamazsak paşa paşa sipariş iptalini kabul edeceksiniz diyorlar resmen.

    Doğru düzgün bir muhatap bulamadım.
    Çağrı merkezi dışında ulaşım sağladığınız bir numara, bir mail adresi varsa iletebilir misiniz?
  • Merhaba arkadaşlar. Siz siz olun sakın arkasında büyük bir grup var, güvenilir ne olsa sorunum çözülür diye düşünmeyin D&R denilen firma şu kıytırık dediğiniz ithalatçılardan daha az güvenilir ve müşterileri zerre umrunda değil. D&R denen firma dünyaca ünlü Kobo kitap okuyucuyu ülkemize getirmiş. Bizde buna güvenip almışız. Kobo dünyaca ünlü, D&R büyük bir firma diğer sitelerden ne olduğu belli olmayan ithalatçılardan almayalım güvenilir olsun diye buradan mağazadan aldık. Ürün 6. gün durup dururken bozuldu. Kitabı uykudan çıkarıyoruz ve yazılımsal olduğunu ufak çocukların bile anlayacağı bir sorun yaşıyoruz ekran donuyor. Bir daha da açılmıyor. Aldığımız mağazaya gidiyoruz hemen yenisiyle değiştirirler diye yok servise yollamamız lazım diyorlar. Ama daha yeni aldık zaten mağdur oluyoruz diyoruz yok diyorlar 21 gün beklemeniz lazım diyorlar. Peki diyoruz veriyoruz. 21 gün sonra bugün dönüp KULLANICI HATASI diyorlar. Kullanıcı olarak ne gibi bir hata yapmış olabiliriz 6 günlük alette? Alet yere bile düşmeyi bırak evden çıkmadı. 500 lira verip aldığınız, arkasında D&R var abuk subuk ithalatçılarla uğraşmayalım dediğiniz alette durum bu. Hayır işin daha da komiği forumda "Kobo Türkiye'de D&R sayesinde" başlığını açan arkadaş şu an D&R ile mahkemelik. Çünkü aynı durumu o da yaşamış. Siz siz olun buradan silgi bile almayın çünkü onların zerre umurunda değilsiniz.




  • bu aklınıza gelen her türlü küfrü ettiğim firmadan bir daha hiiiçbir şey almam bir daha. işlerine gelince yasal süre 30 gün tedarik derler, ama sonra iptal olup yasal süre olan 14 günde parayı iade etmezler. şu paramı bir daha alayım bir daha dükkanlarına girmem. inşallah yakın zamanda da batar giderler de başka firmalar oluşur da kurtuluruz bu ........ firmadan.
  • Konunun detaylarına girmicem fakat kısaca bu firmadan net üzerinden alışveriş yapmak isteyenlere uyarı olsun. Ben bu yaşıma kadar böyle kendini iyi pazarlayıp ciddi bir firmaymış görüntüsünü empoze edip ciddiyetten uzak ve lakayt davranan bir firma görmedim. 1300 tl lik alışveriş yaptım her şeyi yüzlerine gözlerine bulaştırdılar ve telefonlara çıkan ekmeğinin peşinde olan santral memurlarından başka muatap bulamıyorsunuz. Gidin mağazaya alıcaksanız ordan alın net kullanmayın.
  • 3 tane kitap sipariş verdim. Gecikmeli 2 tanesi geldi. Diğeri ne oldu belli değil. Telefonlara bakmıyorlar. Mesajlara cevap vermiyorlar. Bu firmaya İnternet üzerinden sipariş vermeyin.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.