Bildirim
D&R Can Yayınları 5 tl kampanyası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kitaplarin listesi var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gabriel Garcia Marquez var dedi arkadaş ama gidecek fırsat bulamadım . -
Ne kadar surecekmis
366 çesit kitapla yaz boyunca sürcekmiş .Meydan ve buyakaya uğradım .Küçük bir bölümde 20-30 çeşit kitap oluyo genelde elde kalanlar var. -
Geçen senede yapmışlardı bu kampanyanın aynını bi hışım gidip 20 küsür kitap almıştım öyle aman aman kitap yok çoğu türk yazarın 2-3 kitabı var daha önce çoğunun ismini bile duymamışsınızdır aldık denemek amaçlı ama çoğunu yarım bıraktım okuyamadım o denli daraltmışlardı beni. Tek güzel yanı Paulo Coelho 'nun kütüp hanemde olmayan 2 kitabını almıştım bide Mishima denk gelmişti tek karlı yanı buydu benim için. Gabriel G. Marquez varsa gidip bakmakta fayda var ama tavsiyem bilmediğiniz yazarlardan uzak durmak ki 5 lira diye reyonun olduğu yere gidince bu pek mümkün olmuyor 5 lira ne olurki diye ^^ -
Bi ara yapmıştı ben almıştım baya ama böyle günleri hep göremiyoruz rastlayamıyoruz o yüzden artık kitap olarak sahhaflardan alacağım.
Jasper Kent'in On iki ve on üç yıl sonra kitapları var.ilgi çekebilecek kitaplar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Erencan -- 11 Mayıs 2013; 10:42:40 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Can yayınları tweet atmış
https://twitter.com/CanYayinlari
Sıralı en çok satan Kitap listesi
Yabancı
Albert Camus
Hayvan Çiftliği - Bir Peri Masalı
George Orwell (Eric Blair)
Satranç
Stefan Zweig
Bin Dokuz Yüz Seksen Dört
George Orwell (Eric Blair)
Siddhartha
Hermann Hesse
Yüzyıllık Yalnızlık
Gabriel Garcia Marquez
Kırmızı Pazartesi
Gabriel Garcia Marquez
Dönüşüm
Franz Kafka
Dava
Franz Kafka
Bulantı
Jean Paul Sartre
Körlük
Jose Saramago
Ergenekon
Can Dündar, Celal Kazdağlı
Yaveri Atatürk'ü Anlatıyor
Can Dündar
Fernando Pessoa'nın Son Üç Günü
Antonio Tabucchi
Foucault Sarkacı
Umberto Eco
Kedi Gülüşü
Deniz Kavukçuoğlu
Görmek
Jose Saramago
Gülün Adı
Umberto Eco
Zorba
Venedik'te Ölüm
Thomas Mann
Simyacı
Paulo Coelho
Dorian Gray'in Portresi
Oscar Wilde
Veba
Albert Camus
Yaşam ve Yazgı (3 Kitap Takım)
Vasili Grossman
Limonlu Pastanın Sıradışı Hüznü
Aimee Bender
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalemistik -- 11 Mayıs 2013; 10:53:38 >
-
ben de karl olsberg'in sistem adli romanini kaptim -
-
Cebimde metelik yok arkadaşlar yoksa bu fırsat kaçmaz ama...
guzel bir kitap goremedim ben
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
@Mr.Loney
hangi D & R bilmiyorum ama cezaxx paylaştığı kitaplardan hiç görmedim büyük ihtimal gelmicekte.Belki bi kaç kitap koyarlar geçen sene bir simyacıyı
görmüştüm ben o kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüznü Şenlendiririm -- 12 Mayıs 2013; 0:34:15 > -
Muhtemelen -benim yazdığım- en çok satanlar listesindeki kitapları, o stand içinde göremeyeceğiz. Yarın Ankara-Cepa'ya gidip bakmayı düşünüyorum. -
amerika ve davayı alcaktım belki D & R dan denk getiririm diye son siparişimden çıkardım belki düşer -
quote:
Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm
@Mr.Loney
hangi D & R bilmiyorum ama cezaxx paylaştığı kitaplardan hiç görmedim büyük ihtimal gelmicekte.Belki bi kaç kitap koyarlar geçen sene bir simyacıyı
görmüştüm ben o kadar
Aydın Forum AVM
Ben de belki Balsac - Vadideki Zambak'ı görürüm diye gittim ama koymamış çakallar sonuçta 16TL'lik kitap neden koysunlar ki 5TL'ye
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
quote:
Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm
@Mr.Loney
görmüştüm ben o kadar
Aydın Forum AVM
Ben de belki Balsac - Vadideki Zambak'ı görürüm diye gittim ama koymamış çakallar sonuçta 16TL'lik kitap neden koysunlar ki 5TL'ye
Fiyatla pek alakası olduğunu sanmıyorum. Jasper Kent kitapları 23 küsür lira bence eldeki stoklarla alakalı olmalı bu olay. 13 yıl sonra kitabı için baya sevindim. Okumak için alınıpta geri gelmeyen kervanındaydı 5 tl arasında onuda görünce, kitabın gelmeyeceğinide bildiğim için 2. defa aynı kitabı aldım :S
-
Jasper Kent'in kitaplarını 5TL'den almak çok iyi oldu.
Fakat, George Orwell Jose Saramago, Umberto Eco ve diğerlerini göremedim.
Bu kitaplar nerelerde var bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 16 Mayıs 2013; 3:32:24 > -
Fotoğraflardaki kitapları bedava verseler gene almam kim onlar necidir anlamadım. Klasik yok gibi gözüküyor.
Benzer içerikler
- ısbn sorgulama
- game of thrones harita
- pdf kitap indirme siteleri
- halil yaşar kollu kimdir
- haritada kaybolmak özet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X