Şimdi Ara

d link dsl 2640u - Bağlantı kopmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimde d link dsl 2640u model modem var. tablet üzerinden uygulamalardan online oyun oynadığımda ani kopmalar ve geri gelmeler yaşıyorum.

Youtube dan uzun süre izlenebiliyor video ancak bazen aniden kopma oluyor.
    Tablette online oyun oynarken daha sık yaşıyorum.

Eve Dsmart 24 mbit internet geliyor limiti arttırdım son 6 aydır. başlarda sıkıntı yoktu ancak şuan aniden kopmalar yaşıyorum.buna göre modem mi alsam diye düşünüyorum. Başka bir modemde denedim huawai marka. onda daha çok kopma yaşadım bu arada. Siz nasıl bir çözüm önerirsiniz?
    Bendeki modem 24 mbite kadar destekliyor.

sizce kopma neden ?

• Çok karışık yazmışsınız. Daha sade ve dolambaçsız olan bir versiyonu var mı bunun?

EDIT 1: Yavaş olduğunu nasıl anladınız ? Hız testi yaptınız mı değişik zamanlar da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 20 Haziran 2016; 14:05:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Çok karışık yazmışsınız. Daha sade ve dolambaçsız olan bir versiyonu var mı bunun?
    kısa yazmaya çalıştım ama. en kısa şöyle :

TABLET-TELEFON-PC DE INTERNET YAVAŞ VE KOPUYOR. ÖZELLİKLE TABLETTE OYUN OYNARKEN KOPMALAR VAR.
  • fakirliğin gözü kör olsun.akşam gidip Airties Air 5760 alıcam kızdırdınız beni. Soruna kökten çözüm vereceğim.evdede airteis dağıtıcı var zaten. otoban gibi olacak ev. oh mis.
  • nesimi1991 kullanıcısına yanıt
    Aynı modemi kullanıyorum.Modeminiz değişince sorun düzeldi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bgrn7 kullanıcısına yanıt
    evet düzeldi dostum.kusura bakma geç oldu ama daha iyi çekiyor eskiden hiç çekmiyordu.yalnız bu modemde 5hz hızında wireless aynı odada kopma yaşıyor ona göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.