Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.669.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: attila24

quote:

Orjinalden alıntı: baris195

arabada dikkat ettimde,bir kaç soru hazırladım,
    1)Kapıdan sızan hava,yani kışın sürücü koltugunda otururken hemen sol yanınızda kapı lastıklerının ordan kapı kenarlarının ordan soguk hava gelıyormu,sankı cok hafıf var gıbı...
    2)Resıstans,arka cam resıstansı bazen kırılıyor ama yenısını yapmak yerıne,grı metal gorunumlu ılac varmıs ama orda grı renk olması sırıtır
    3)Dusuk devırde yuksek vıteste gıtmek zararlımı,mesela araba 5.viteste vede 1000 devırdesın arac 45 km ıle gıdıyor...zararlımıdır
    4)Araba durdugu yerde ısınmak ıcın alet,yanı arabayı kontagı kapadıgınızda,kalaruferden soguk hava gelır,kısın sıcak olsa ıyı olur bunun ıcın cakmak yuvsından calısan kucuk ısıtıcılardan varmıdır,ayrıca cok elektrık cekıp akuyu bıtırırmı..arac stop durumunda ıcerıyı ısıtır..ıyı olur..
    5)Kırmızı ılk kademede durması zararlımı,anahtarı ılk 1.kademeye cevırınce gosterge ısıkları kırmızı yanında o sekılde dursa,zararı olurmu..yanı ılk kademede fanlar calıstıgı ıcın..
    6)Dusuk hızmı az yakar,yuksek hızmı,yanı bır yere gıdılcek dıyelımkı 300 km yol gıtceksınız vede bu yolu 5.vıtes 1500 devırde 60 km hızla gıdınce mı az benzın yakar,ve 300 km yol sonunda depoda daha cokmu benzın kalır..yoksa
    5.vıtes 4000 debırde 130 km,140 km ıle gıdınce mı az benzın yakıp,yanı gıdılen noktaya cabuk varıldıgı ıcın..daha az benzın yakıp,benzın depoda daha cokmu benzın kalır...

1-bende hızlı gıderken sankı oradan ruzgar sesı gelıyor ama gelen bır esıntı yok bence senın kapı contaların bıraz eskımiş galıba
    2-resistansla ılgılı bır bılgım yok.
    3-dusuk devir yuksek vıtes arabayı bayıltmaktan fazla bırsey yapmaz bence ve benzın sarfıyatını arttırır dogru devr dogru vites olmalı herzaman
    4-bardak ısıtıcılar falan gordumde fan seklınde ne gordum ne duydum belkı ıyı bır araştırma yapılsa vardır
    5-motor calsmaz ıken fanları çalıstırırsan akuyu bıtırme tehlıkesı var yazın ben arabadan ınınce esım kontagı acıp klımayı calıstırmıs durdurmadan once calıstıgı ıcın bıraz daha soguk hava uflemıs ama 10dk ıcınde akum bıttı yenısını almak zorunda kaldım belkıde bıtecegı vardı o ayrı mesele
    6-arkadasım ornek verecek olursak memlekete gıderken 2 ayrı denemem oldu 1.de 90-110 arası yanıhep 3000devir gıttım 0,125ytl yaktı 2.de hep 140-150 arası yaklasık 4000devirde gıttım 0,135 ytl yaktı bu acıklar herhalde sorunu(bu degerler tabıkı lpg)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar size bi sorum olacak.bende 2008 1.4 77 bg benzinli albea sole var.daha 7000 km de.
    yani yeni aldım.sorum şu:dreksiyonu tam çevirdiğim zaman (sanki hava boşalıyormuş gibi)bi ses geliyor.
    acaba bu sesin çıkması normalmi yoksa bi sorun mu var diye düşünüyorum .yorumlarınızı bekliyorum.

birde arabam gri renkte biraz modifiye yapmak istiyorum.tabi yavaş yavaş.
    acaba hangi renk film çektirsem daha hoş olur.
    saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: _a_s

evet arkadaşlar artık bende albea lı oldum 1 ay önce arabamı aldım 2006 101000 km de fiat servisine ve tanıdık olduğundan dolayı da honda servisine götürdüm çok şükür aracta tampon çiziğinden başka problem çıkmadı bayrama memlekete gideceğimden dolayı sanayiide bakım yaptırdım. triger seti :85 ytl -bujiler:18 YTL-10/40 castrol yağ ve yağ filtresi +antifiriz+hidrolik+cam suyu :65 YTL hava filtresi (berbat durumdaydı) 9 YTL far ayarı 10 YTL vede işçilik 50 ytl toplam 219 YTL (seviste 350 YTL denmişti.yaptırdım. Bayram öncesi depoyu fulledim yol bilgisayarını sıfırladım.gidiş geliş bayramda gezmem toplam 284 km olmuş tekrar aynı benzin aldığım yerden depoyu fulledim.53 ytl aldı ben 55 ytl ye ayarla dedim. ben bu kadar beklemiyordum. hesabıma göre (2,80 den) 0,193 yakmıştı. yani araç 1 lt benzinle 18 km yapmıştı veya 100 km de 5,55 lt yakıt tüketmişti. aracımdan çok memnunum. iyiki albea almışım ha bu ara 14.250 ytl ye aldığımı da söyliyeyim. tüp taktırmaya niyetim vardı eski aracım 89 doğanın tüplü halinden az yatığını görüce vazgeçtim belki ileride bi de arkadaşlar tüp taktırınca yol bilgisayarı tüpe görede mesafe yakıt üketimi falan gösteriyormu taktıran arkadaş varmı önerirse hangi marka takdırayım. herkese iyi sürüşler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _a_s

evet arkadaşlar artık bende albea lı oldum 1 ay önce arabamı aldım 2006 101000 km de fiat servisine ve tanıdık olduğundan dolayı da honda servisine götürdüm çok şükür aracta tampon çiziğinden başka problem çıkmadı bayrama memlekete gideceğimden dolayı sanayiide bakım yaptırdım. triger seti :85 ytl -bujiler:18 YTL-10/40 castrol yağ ve yağ filtresi +antifiriz+hidrolik+cam suyu :65 YTL hava filtresi (berbat durumdaydı) 9 YTL far ayarı 10 YTL vede işçilik 50 ytl toplam 219 YTL (seviste 350 YTL denmişti.yaptırdım. Bayram öncesi depoyu fulledim yol bilgisayarını sıfırladım.gidiş geliş bayramda gezmem toplam 284 km olmuş tekrar aynı benzin aldığım yerden depoyu fulledim.53 ytl aldı ben 55 ytl ye ayarla dedim. ben bu kadar beklemiyordum. hesabıma göre (2,80 den) 0,193 yakmıştı. yani araç 1 lt benzinle 18 km yapmıştı veya 100 km de 5,55 lt yakıt tüketmişti. aracımdan çok memnunum. iyiki albea almışım ha bu ara 14.250 ytl ye aldığımı da söyliyeyim. tüp taktırmaya niyetim vardı eski aracım 89 doğanın tüplü halinden az yatığını görüce vazgeçtim belki ileride bi de arkadaşlar tüp taktırınca yol bilgisayarı tüpe görede mesafe yakıt üketimi falan gösteriyormu taktıran arkadaş varmı önerirse hangi marka takdırayım. herkese iyi sürüşler

hayırlı olsun güle güle binin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Motor Doktoru

arkadaşlar size bi sorum olacak.bende 2008 1.4 77 bg benzinli albea sole var.daha 7000 km de.
    yani yeni aldım.sorum şu:dreksiyonu tam çevirdiğim zaman (sanki hava boşalıyormuş gibi)bi ses geliyor.
    acaba bu sesin çıkması normalmi yoksa bi sorun mu var diye düşünüyorum .yorumlarınızı bekliyorum.

saygılarımla...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sagocu34

saygılarımla...

hidrolik direksiyonu tam sol veya sağa çevrili tututuğunuz zaman az bir sesin gelmesi ve rölantinin düşmesi normaldir.
    10 saniyeden fazla tam çevrili tutmamaya çalışın
    park esnasında direksiyon düz dursun.
    bu kurallara dikkat ederseniz uzun yıllar sorun çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan1635

quote:

Orjinalden alıntı: serdengecdi48

arkadaşlar geçenlerde arabanın yağını değiştirttim sanayiide bp nin yağını koydu usta 4 litre koydu bosh servisiydi
    aklıma takılan şey albeanın arkasında bagajda selena yğ kullanın diyor bunun esbabı mucibesi neki, diğer yağlar zarar mı verir birde 4 litre yağ çok değil mi kimi arkadaşlar 3 litre diyor ,hemen size koştum cevaap için teşekkür ederim..işlerinizde kolaylıklar

merhaba;
    araçların etiketlerinde yazan yağ markaları daha çok aracın milliyeti ve maliyeti ile ilgili birşey :) misal renault elf tavsiye eder çünkü fransız malıdır, fiat selenia tavsiye eder çünkü italyandır. araçların fabrikadaki ilk dolumları için yağ firmaları otomotiv firmalarına uygun fiyatlı yağ temin eder araç üreticisi de 'tamam ben de senin yağını tavsiye ederim o zaman' der. diğer yağların aracın için uygun olduktan sonra zarar vermesi gibi birşey söz konusu değil sadece dikkat etmen gereken şey viskozitesinin uygun olması ve ilk yağın sentetik ise yine sentetik mineral ise yine mineral yağ koyman. aracın keçeleri ilk olarak hangi yağ ile doydularsa onunla devam etmek en iyisi olacaktır. değişim muhakkaki yapılabilir mineralden sentetiğe geçilebilir ama bir süre sonra motorda yağ kaçakları yaşanma ihtimali yüksek olasılıktır. saygılarımla...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: volkan1635

quote:

Orjinalden alıntı: serdengecdi48

arkadaşlar geçenlerde arabanın yağını değiştirttim sanayiide bp nin yağını koydu usta 4 litre koydu bosh servisiydi
    aklıma takılan şey albeanın arkasında bagajda selena yğ kullanın diyor bunun esbabı mucibesi neki, diğer yağlar zarar mı verir birde 4 litre yağ çok değil mi kimi arkadaşlar 3 litre diyor ,hemen size koştum cevaap için teşekkür ederim..işlerinizde kolaylıklar

merhaba;
    araçların etiketlerinde yazan yağ markaları daha çok aracın milliyeti ve maliyeti ile ilgili birşey :) misal renault elf tavsiye eder çünkü fransız malıdır, fiat selenia tavsiye eder çünkü italyandır. araçların fabrikadaki ilk dolumları için yağ firmaları otomotiv firmalarına uygun fiyatlı yağ temin eder araç üreticisi de 'tamam ben de senin yağını tavsiye ederim o zaman' der. diğer yağların aracın için uygun olduktan sonra zarar vermesi gibi birşey söz konusu değil sadece dikkat etmen gereken şey viskozitesinin uygun olması ve ilk yağın sentetik ise yine sentetik mineral ise yine mineral yağ koyman. aracın keçeleri ilk olarak hangi yağ ile doydularsa onunla devam etmek en iyisi olacaktır. değişim muhakkaki yapılabilir mineralden sentetiğe geçilebilir ama bir süre sonra motorda yağ kaçakları yaşanma ihtimali yüksek olasılıktır. saygılarımla...

sık sorulan sorulara cevap vermişsin
    umarım arkadaşlara bilgi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: EARNEST60

Arkadaşlar herkesin geçmiş kurban bayramını kutlarım..
    Bayram münasebetiyle 3 ay önce aldığım albeamla (1.2 16V BENZİNLİ) ilk uzunyol seyahatini yaptım yakıt değerlerini yazıyorum bilgilerinize; Arabayı gebzede fulledim 705 km yol yaptım lamba yandı 725 km de depoyu fulledim 40 litre benzin aldı inanamadım pompacıya dolduğuna eminmisin dedim abi 4 defa tetik attı kesin doldu dedi... bagaj tam dolu araçta 3 kişi vardık ortalama 100-110 km hızla, ama rampalarda araba bayıldı 85 km yi geçemedim. hesabıma göre 1 litre benzinle 18 km yol yapmışım 100 km ye 5,5 litre yakmış arabanın yağını yeni değiştirmiştim heralde onunda etkisi olmuştur birde gözüm sürekli devir saatindeydi 2800 devri hiç geçmedim...Memlekette arkadaşlarda hayret etti yalnız birisinin nazarı değdi herhalde amcanın biri geldi taktı arabaya sol ön camurluk sol iki kapı sol arka camurluk daldı arabaya...birde kaporta hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim sol ön kapı da baya çökme var arabanın kapısını komple değiştirtsemmi yoksa düzelttirsemmi daha iyi olur karşı tarafın sigortası nasıl olsa masrafları karşılıycak ne dersiniz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EARNEST60

Arkadaşlar herkesin geçmiş kurban bayramını kutlarım..
    Bayram münasebetiyle 3 ay önce aldığım albeamla (1.2 16V BENZİNLİ) ilk uzunyol seyahatini yaptım yakıt değerlerini yazıyorum bilgilerinize; Arabayı gebzede fulledim 705 km yol yaptım lamba yandı 725 km de depoyu fulledim 40 litre benzin aldı inanamadım pompacıya dolduğuna eminmisin dedim abi 4 defa tetik attı kesin doldu dedi... bagaj tam dolu araçta 3 kişi vardık ortalama 100-110 km hızla, ama rampalarda araba bayıldı 85 km yi geçemedim. hesabıma göre 1 litre benzinle 18 km yol yapmışım 100 km ye 5,5 litre yakmış arabanın yağını yeni değiştirmiştim heralde onunda etkisi olmuştur birde gözüm sürekli devir saatindeydi 2800 devri hiç geçmedim...Memlekette arkadaşlarda hayret etti yalnız birisinin nazarı değdi herhalde amcanın biri geldi taktı arabaya sol ön camurluk sol iki kapı sol arka camurluk daldı arabaya...birde kaporta hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim sol ön kapı da baya çökme var arabanın kapısını komple değiştirtsemmi yoksa düzelttirsemmi daha iyi olur karşı tarafın sigortası nasıl olsa masrafları karşılıycak ne dersiniz?

geçmiş olsun.
    çekiçlensede değişsede illaki boyanacak ve orjinalliği gidecek ben değişmesi taraftarıyım(çok küçük darbeler hariç)

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatoguz1

2006 1,2 80hp 16v albeam var. bor power kullanmaya başlayalı yaklaşık 1,5 ay oldu. yakıtta fazla bir şey fark etmiyor ama arabanın çalışması rahatladı. soğuk havalarda rahat .çalışıyor. kullanmayı düşünenlere tavsiye edebilirim. kullanan başka arkadaşlar da varsa görüşlerini yazsınlar..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serhatoguz1

2006 1,2 80hp 16v albeam var. bor power kullanmaya başlayalı yaklaşık 1,5 ay oldu. yakıtta fazla bir şey fark etmiyor ama arabanın çalışması rahatladı. soğuk havalarda rahat .çalışıyor. kullanmayı düşünenlere tavsiye edebilirim. kullanan başka arkadaşlar da varsa görüşlerini yazsınlar..

katkı maddeleri bana inandırıcı gelmiyor.
    kaliteli ve zamanında değiştirilen yağ her zaman için daha makbul.

• quote:

Orijinalden alıntı: geremy

quote:

Alıntıları Göster
    bilgileriniz için teşekkür ederim.
    saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Motor Doktoru

bilgileriniz için teşekkür ederim.
    saygılarımla...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba
    ben birşey soracagım eger elinde olan varsa yeni kasa albea için polen filtresinin yerini gösteren bir resim koyabilirse sevinirim.
    KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİNM:::::
  • quote:

Orijinalden alıntı: geremy

quote:

Alıntıları Göster
    2003 ALBEA 1.2 16 V SPEEDGEAR ABS,2 HAVAYASTIĞI,KLİMA CUMA GÜNÜ ALDIM.(12000 YTL,YE)ARABA 70.000 KMDE.OTOMATİK OLMASINA RAĞMEN İSTANBULDAN ALANYAYA TOPLAM 877 KM YOLU 160 YTL YE GELDİ.ACAYİPTE MEMNUNUM.İYİKİ ALMIŞIM DİYORUM,SELAMLAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan sg

2003 ALBEA 1.2 16 V SPEEDGEAR ABS,2 HAVAYASTIĞI,KLİMA CUMA GÜNÜ ALDIM.(12000 YTL,YE)ARABA 70.000 KMDE.OTOMATİK OLMASINA RAĞMEN İSTANBULDAN ALANYAYA TOPLAM 877 KM YOLU 160 YTL YE GELDİ.ACAYİPTE MEMNUNUM.İYİKİ ALMIŞIM DİYORUM,SELAMLAR.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu aralar speedgear şanzumanlı araçlarla ilgileniyorum. palio ve albea en son kaç yılında bununla üretildi, ve donanım seviyeleri neydi bilgisi olan var mıydı .
    öğrenebildiğim kadarıyla 2004 dahil eski kasa olanlarda sadece HL donanım versiyonuyla satıldı, sonraki yıllarda nasıl devam etti , en son kaç modeli var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lebu

arkadaşlar bu aralar speedgear şanzumanlı araçlarla ilgileniyorum. palio ve albea en son kaç yılında bununla üretildi, ve donanım seviyeleri neydi bilgisi olan var mıydı .
    öğrenebildiğim kadarıyla 2004 dahil eski kasa olanlarda sadece HL donanım versiyonuyla satıldı, sonraki yıllarda nasıl devam etti , en son kaç modeli var ?

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaslar bende 2004 1.2 16v el albea var. aklımda bi kaç tane cevabını bulmadıgım basit soru var.
    1-kontağı actıgım zaman code ışıgı ve hava yastıgı lambası sönüyor ama enjeksiyon lambası sönmüyor aracı çalıştırdıkdan sonra sönüyor bu durum normal mi ???.
    2-aracım 101000 km de triger kayışının ne zaman degişmesi gerekiyor ve fiyatı nedir ??
    3- teyp üzerindeki saati hangi tuş degişiyor bi türlü bulamadım :(
    4-konvaktörün arızalı oldugunu nasıl anlarız.

şimdiden teşekkür ederim arakdaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: webster2

Arkadaşlar merhaba
    ben birşey soracagım eger elinde olan varsa yeni kasa albea için polen filtresinin yerini gösteren bir resim koyabilirse sevinirim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: webster2

Arkadaşlar merhaba

Resim yok ama sana şöyle anlatayım.Arabanın ön yolcu koltuğunu olabildiğince arkaya it.Torpido gözünün altına doğru iyice eğil ve sola bak orada dikine duran ince plastik bir kapak göreceksin.Biri altında biri üstünde olmak üzere kapakta 2 tane vida var vidaları sökünce filitreyi çıkarabilirsin.İnsanın boynu tutulabiliyor tabi bu işlemi yaparken ona dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: lebu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lebu

2005 model yeni kasa Ototmatik vitesli 1.2 16v Albealar görmüştüm.Ama kaç yılına kadar devam etti 2006 -2007...vb varmı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin51

merhaba arkadaslar bende 2004 1.2 16v el albea var. aklımda bi kaç tane cevabını bulmadıgım basit soru var.
    1-kontağı actıgım zaman code ışıgı ve hava yastıgı lambası sönüyor ama enjeksiyon lambası sönmüyor aracı çalıştırdıkdan sonra sönüyor bu durum normal mi ???.
    2-aracım 101000 km de triger kayışının ne zaman degişmesi gerekiyor ve fiyatı nedir ??

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ersin51

AlbeadaTriger kayışı Normal kullanımda 120.000 kmde veyahutta 5 yılda bir değiştiriliyor.uzun süreli şehir içi kullanım,tozlu topraklı yollarda çok kullanımda ise 3 yılda bir değişmesi gerekiyor.
    aracın 2004 model ,kilometren 120.000 değil ama 2004+5=2009 değişme vakti gelmiş en geç önümüzdeki 4-5 ay içinde değiştir bence.sanayiye gidip bir usta görüşü al istersen .

• quote:

Orijinalden alıntı: webster2

Arkadaşlar merhaba

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: webster2

Arkadaşlar merhaba

zaten br cevap vermiş ama.arkadasım okla işaretledıgım yere egıl kuvvetli bir fener al arada çizmeye calıstıgım gıbı bır kapak var onu tutan 2 vida var onları sok kapak tamamen cıkıyor polen filtresini kızak şeklinde yerı var yenı filtrenın ıkı kulagı var bu kulakları kızaga dogru yavaşca soktur

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila24 -- 15 Aralık 2008; 20:35:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: br251

quote:

2005 model yeni kasa Ototmatik vitesli 1.2 16v Albealar görmüştüm.Ama kaç yılına kadar devam etti 2006 -2007...vb varmı bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: br251

quote:

2005,2006 ve bir kısım 2007 model dynamic olarak üretilmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: attila24

quote:

Orjinalden alıntı: baris195

albea ların genel özelliğimi böyle...
    170 km ye çıkınca direksiyon zangır zangır titremeye başlıyor..
    bu normal bir şeymi,yoksa ön takımda arzamı var

arkadasım albeaların genel ozellıgı falan boyle degıl bendekı arac gayet sarsıntısız 200'Ü buluyor muhatmelen rot-balans ayarın bozulmus ıyı bır yere rot balans yaptır.

bende bugun bujı kablolarını set olarak degıstırdım gecen bakıma gırdıgımde servis atlama yapıyor degiştireyim dedi 80ytl istedi bende pahalı dıye değıstırmemıstım bugun yedek parçacıdan 35 ytl'ye aldım ustayada 5tl verdım bana 40ytl'ye mal oldu aradakı farka bakın. bu arada gercektende eskı kablolar hamur gıbı olmus yenılerı takınca sankı marşa bastıgımda daha cabuk calıstı motor.

Alıntıları Göster
    arkadasım albeaların genel ozellıgı falan boyle degıl bendekı arac gayet sarsıntısız 200'Ü buluyor muhatmelen rot-balans ayarın bozulmus ıyı bır yere rot balans yaptır.

bende bugun bujı kablolarını set olarak degıstırdım gecen bakıma gırdıgımde servis atlama yapıyor degiştireyim dedi 80ytl istedi bende pahalı dıye değıstırmemıstım bugun yedek parçacıdan 35 ytl'ye aldım ustayada 5tl verdım bana 40ytl'ye mal oldu aradakı farka bakın. bu arada gercektende eskı kablolar hamur gıbı olmus yenılerı takınca sankı marşa bastıgımda daha cabuk calıstı motor.

bende 2004 16v aracımın buji kablolarını değiştirmiştim yan sanayi 35 orjinali 70 lira demişlerdi bende oparı aldım 70 e

• quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

2004 eylül çıkışlı albeamın orjinal mutlu(50 amper) aküsü geçen hafta sizlere ömür oldu. bizde praktikerden 104,90 ytl ye 5 taksit yine mutlu 60 amper akü aldık.

bir hafta sonra teybin ekranındaki ışık gidip geldi ve artık hiç yanmıyor ve tuşlar çalışmıyor. ben ilgili sigortanın yanmış olabileceğinden şüpheleniyorum.
    radyo ne açılıyor ne kapanıyor kontak verince hangi radyo kanalında ve ses seviyesinde ise oyle çalışıyor sadece. sizde de boyle bir sorun oldumu arkadaşlar.

yine güneşli metro markette pirelli 3000 serisi lastikler 185 65 14 - 79 ytl kdv dahil bunlardan almayı düşünüyorum. birde guzel bir koltuk kılıfı tavsiyeniz varmı
    bilindik bir marka.

bu arada 32 lt benzin ile 480 km geçtim istanbul içi nasıl sizce.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

2004 eylül çıkışlı albeamın orjinal mutlu(50 amper) aküsü geçen hafta sizlere ömür oldu. bizde praktikerden 104,90 ytl ye 5 taksit yine mutlu 60 amper akü aldık.

bir hafta sonra teybin ekranındaki ışık gidip geldi ve artık hiç yanmıyor ve tuşlar çalışmıyor. ben ilgili sigortanın yanmış olabileceğinden şüpheleniyorum.
    radyo ne açılıyor ne kapanıyor kontak verince hangi radyo kanalında ve ses seviyesinde ise oyle çalışıyor sadece. sizde de boyle bir sorun oldumu arkadaşlar.

yine güneşli metro markette pirelli 3000 serisi lastikler 185 65 14 - 79 ytl kdv dahil bunlardan almayı düşünüyorum. birde guzel bir koltuk kılıfı tavsiyeniz varmı
    bilindik bir marka.

Arkadaşım ben Aydın da bir kılıfçıda çok süper bir kılıf aldım 100 YTl dedi 90 a aldım çok kaliteli sanki orjinal döşeme gibi oldu. 20 YTL ye bir döşemecide takdırdım. Çok yakıştı resim de çekebilirim. Aldığım kılıfın markası yavuz adında. Başka yerde satıldığını (Aydın içinde satılmıyor) bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxray -- 16 Aralık 2008; 13:21:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oxray

quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

bilindik bir marka.

Arkadaşım ben Aydın da bir kılıfçıda çok süper bir kılıf aldım 100 YTl dedi 90 a aldım çok kaliteli sanki orjinal döşeme gibi oldu. 20 YTL ye bir döşemecide takdırdım. Çok yakıştı resim de çekebilirim. Aldığım kılıfın markası yavuz adında. Başka yerde satıldığını (Aydın içinde satılmıyor) bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR YENİ ALDIĞIM 1.2 16 V SPEEDGEARA LPG TAKTIRMAK İSTİYORUM.ARANIZDA AYNI ARACI LPGLİ KULLANAN VARSA MEMNUNİYET DURUMU NEDİR ? AYRİYETEN MARKA OLARAK NE KULLANIYORSUNUZ.ATİKERİN KAMPNYASINDA 990 LİRAYA TAKILDIĞINI ÖĞRENDİM.UYUM KONUSUNDA ŞÜPHELERİM VAR SONRADAN PİŞMAN OLMAK İSTEMİYORUM.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

attila24
    dün arkadaşla arabada oturduk,o zaman bu sorular aklıma geldi..
    ayrıca komşu şehre gittik,gidiş 150 km geliş 150 km..toplam 300 km den km başına benzinde..200 kuruştan...
    60 ytl yapması lazım
    ama ilk başta 2000 devir 90 km ıle gıdeyım dedım..devır dusuk olur anca benzını yetırırım dedım..
    ama yol geregı mıllet 130 la gıdıyor..serbest vede dumduz yoldur..butun arabaların gerısınde kaldım..mecvyr hızı yukselttım 4000 devırde 130 km sanıyorum o hızla gıttım geldım..
    baktımkı 40 ytl benzın yakmıs sasırdım..
    aslında devır saatı yukselınce daha cok benzın yakar dıye dusundum..hesaplarım karısmıstıda..
    ama sanırım benzın ındırımı olduya o yuzden karıstırmıs olabılırım..

Alıntıları Göster
    1.3 multijet albea kullanan arkadaşlara sorularım var.
    Dizel motor problem çıkartıyormu?
    Km de araba ne yakıyor?
    Benzinli araçlara göre bakımı daha mı pahalı?
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.