Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (903. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.670.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 yılında yanlış hatırlamıyorsam 2. yarısında yeni kasaya geçti fiat. yeni kasa da içten bagaj açılıyor. dışarıdan yine anahtarla açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

2005 yılında yanlış hatırlamıyorsam 2. yarısında yeni kasaya geçti fiat. yeni kasa da içten bagaj açılıyor. dışarıdan yine anahtarla açılıyor

Şansımıza böyle denk geldi bizimde :-) temiz bulmak epey zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir tanıdığım 2007 model 1.3 dizel albea ya 20 bin TL istiyor. Sağ iki kapısı değişmiş. Başka bişey yok. Km 110.000 de. Bakımlarını düzenli yapıyorum dedi. Sizce fiyat nasıl. Alsam mı bilmiyorum kararsız kaldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • içinize siniyorsa alın derim. temiz bulmak zor şu zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongestWarrior

Arkadaşlar bir tanıdığım 2007 model 1.3 dizel albea ya 20 bin TL istiyor. Sağ iki kapısı değişmiş. Başka bişey yok. Km 110.000 de. Bakımlarını düzenli yapıyorum dedi. Sizce fiyat nasıl. Alsam mı bilmiyorum kararsız kaldım

Fazla istiyor.Hem de değişeni olan araca.
    Bu sene 150 binde değişensiz tampon boyalı 2006 modelini 18 bine sattım.
    18 bine veriyorsa alın bence.20bin verdikten sonra 2008-9 bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx_750ti

quote:

Orijinalden alıntı: StrongestWarrior

Arkadaşlar bir tanıdığım 2007 model 1.3 dizel albea ya 20 bin TL istiyor. Sağ iki kapısı değişmiş. Başka bişey yok. Km 110.000 de. Bakımlarını düzenli yapıyorum dedi. Sizce fiyat nasıl. Alsam mı bilmiyorum kararsız kaldım

Fazla istiyor.Hem de değişeni olan araca.
    Bu sene 150 binde değişensiz tampon boyalı 2006 modelini 18 bine sattım.
    18 bine veriyorsa alın bence.20bin verdikten sonra 2008-9 bulunabilir.

Hocam valla sahibinden den bulamadım uygun bi araba. Dizel olması lazım. Bir iki link varsa atabilir misin?

• Fiyatlara baktım da nedir o fiyatlar öyle.

Piyasa bu haldeyken o zaman fiyatı iyi içinize siniyorsa alın,multijet de km ye 200 bini geçmedimi pek takılmayın.Benim araç ucuza mı gitmiş şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx_750ti

Fiyatlara baktım da nedir o fiyatlar öyle.

Piyasa bu haldeyken o zaman fiyatı iyi içinize siniyorsa alın,multijet de km ye 200 bini geçmedimi pek takılmayın.Benim araç ucuza mı gitmiş şimdi.

Hocam bende o yüzden kararsız kaldım zaten. Sizin araba da cidden ucuza gitmiş. Bu arabayı satan kardeşimin kayınpederi. Bunu satıp dacia mcv alacakmış. Kısmetse 2 hafta içinde alıcam sanırım arabayı. O zaman buraya da yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tanıdığa sattım biraz da ondan ucuza gitti.
    Km side iyi o zaman alın bence sıkıntısız yıllarca kullanırsınız.
  • Bugün dolmuşçunun birine korna çalarken pat diye korna kesildi. Sigortadan her kornaya bastığımda ses geldi demek ki sigorta yanmamış. Gittim 40 tl ye ferrari kornasi taktirdim. Sol sis farinin hemen arkasında oluyor çıkan korna bu 6 sene oldu tabi.

• merhaba yağ çubuğunu çıkarınca pıtır pıtır yağ atması normal midir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xenon kullanan var mı.Marka tavsiyesine ihtiyacım var H7 olarak

• Fiat Albea 2010 Model 1.3 Multijet aracımda bazen 90-130 aralığında giderken araç titriyor gaz yemiyor ve siyah duman atıyor 5-6 saniye kadar,sonra birden ataklaşıyor kendine geliyor,Siyah duman felanda geçiyor.Bu sorun ne olabilir acaba çok sık değil ama arada oluyor ? Yağ,filtreler baskı balata,mazot pompası,marş dinamosu,şanzuman yağı hepsini değiştirdim ama sorun halen var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren1997

Fiat Albea 2010 Model 1.3 Multijet aracımda bazen 90-130 aralığında giderken araç titriyor gaz yemiyor ve siyah duman atıyor 5-6 saniye kadar,sonra birden ataklaşıyor kendine geliyor,Siyah duman felanda geçiyor.Bu sorun ne olabilir acaba çok sık değil ama arada oluyor ? Yağ,filtreler baskı balata,mazot pompası,marş dinamosu,şanzuman yağı hepsini değiştirdim ama sorun halen var ?

turboya da baktırdın mı kardeş?
  • Turboyu gösterdim baktılar.Turbo sağlam denildi.
  • quote:

Turboyu gösterdim baktılar.Turbo sağlam denildi.

hani gaz yememesi siyah duman falan atması sonra 5 saniye sonra birden canlanması turbo problemi gibi gözüküyor. bence başka bir yere daha gösterin turboyu..
  • En yakın zamanda iyi bilen birine göstermeye çalışacağım.Yardımın için teşekkür ederim.
  • quote:

En yakın zamanda iyi bilen birine göstermeye çalışacağım.Yardımın için teşekkür ederim.

Pompa enjektörlülerin den kaynaklı olabilir. Geç kalmayın derim

• dogukan21 kullanıcısına yanıt
    Enjektörler ve mazot pompasına bakıldı makineye takıp.Ayar yapıldı.Turboya bakıldı.Hepsi sağlam. Sorun kurum olması mazottan gelen pislliklerden yapıyormuş würt katkısı depoya attı depoyu doldur sonra bu depoyu arabayı bağırta bağırta kullan kurum ve pislikler temizlencek denildi.Ve motor kendine gelmeye başladı.Motor daha ataklaştı ve tekleme sorunu git gide azalmaya başladı.5000 Km de bir Dizel performans iyileştirici kullanmanızı tavsiye ederim çok faydası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren1997 -- 6 Haziran 2016; 19:03:44 >
  • quote:

Enjektörler ve mazot pompasına bakıldı makineye takıp.Ayar yapıldı.Turboya bakıldı.Hepsi sağlam. Sorun kurum olması mazottan gelen pislliklerden yapıyormuş würt katkısı depoya attı depoyu doldur sonra bu depoyu arabayı bağırta bağırta kullan kurum ve pislikler temizlencek denildi.Ve motor kendine gelmeye başladı.Motor daha ataklaştı ve tekleme sorunu git gide azalmaya başladı.5000 Km de bir Dizel performans iyileştirici kullanmanızı tavsiye ederim çok faydası var.

katkıları da ben pek tavsiye etmiyorum. kendim de kullanmıyorum. enjektörlerde soruna yol açabilir. düzenli olarak düşük kmlerden itibaren kullanmak lazım diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.