Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (843. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.671.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceylan2270

Albeam için arka kolonlara hopörlör taktırmak istiyorum. Önerileriniz nelerdir. Biraz ses-görüntü konusunda bakım yapmak istiyorum. Multimedia navigasyonlardan mı alsam yoksa Dvd li navigasyonlu teyp almak mı mantıklı. Ama ist. gibi bi yerde öyle bi teybi de ne kadar süre kullanırım orası soru işareti. Ses sistemi olarak önerisi olan var mı arkadaşlar?

Hocam ben navigasyonlu teyp taktırmıştım tavsiye ederim özellikle navigasyonlu olmasını şiddetle tavsiye ederim hepsi içinde extradan yer kaplamıyor

dђ ғіат аlвeа такımı

• quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

quote:

Albeam için arka kolonlara hopörlör taktırmak istiyorum. Önerileriniz nelerdir. Biraz ses-görüntü konusunda bakım yapmak istiyorum. Multimedia navigasyonlardan mı alsam yoksa Dvd li navigasyonlu teyp almak mı mantıklı. Ama ist. gibi bi yerde öyle bi teybi de ne kadar süre kullanırım orası soru işareti. Ses sistemi olarak önerisi olan var mı arkadaşlar?

Hocam ben navigasyonlu teyp taktırmıştım tavsiye ederim özellikle navigasyonlu olmasını şiddetle tavsiye ederim hepsi içinde extradan yer kaplamıyor

dђ ғіат аlвeа такımı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu HGS etiketini bizim araçların neresine yapıştırmamız gerekiyor..Yani siyah olan kısmamı yoksa cama mı?Kullananlar varsa bilgilendirirse sevinirim hatta görsel olarak paylaşırsa daha bi açıklayıcı olur..

• quote:

Arkadaşlar şu HGS etiketini bizim araçların neresine yapıştırmamız gerekiyor..Yani siyah olan kısmamı yoksa cama mı?Kullananlar varsa bilgilendirirse sevinirim hatta görsel olarak paylaşırsa daha bi açıklayıcı olur..

Alıntıları Göster
    Albeacılar neredesiniz yahuuu
  • quote:

Albeacılar neredesiniz yahuuu

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, günaydın. Albea Sole'de teybin mp3 çalıp çalmadığını sadece deneyerek mi anlayabiliriz, yoksa teybin üzerinde mp3 ibaresi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer_b

Arkadaşlar, günaydın. Albea Sole'de teybin mp3 çalıp çalmadığını sadece deneyerek mi anlayabiliriz, yoksa teybin üzerinde mp3 ibaresi var mı?

Benim 2006 albea da yazıyor üzerinde. Ama deneyerekte anlayabilirsiniz

Bu arada atiker marka tüp taktırdım aracıma. 950 tl. Bakalım yakıtı ne kadar fark edecek.

Tüp taktıran arkadaşlar yakıt değerlerini yazabilirse karşılaştırma imkanımız olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

quote:

Bu arada atiker marka tüp taktırdım aracıma. 950 tl. Bakalım yakıtı ne kadar fark edecek.

Tüp taktıran arkadaşlar yakıt değerlerini yazabilirse karşılaştırma imkanımız olur

Tüpünüz hayırlı olsun. Bilgisayarda birkaç kere mp3 cd si hazırlayıp denedim ama olmadı. Neyse bakalım, büyükşehirde yaşamıyorum dolayısıyla radyo kanalı çok fazla yok, dolayısıyla fm transmitter la çözmeyi düşünüyorum problemi. Bir de direksiyondan kontrollü vs fm transmitterlar var. Deneyen arkadaşlardan öneri alabilir miyim? Yoksa ucuz bir şey al, yeterli mi diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer_b -- 1 Ocak 2013; 17:38:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

quote:

Tüpünüz hayırlı olsun. Bilgisayarda birkaç kere mp3 cd si hazırlayıp denedim ama olmadı. Neyse bakalım, büyükşehirde yaşamıyorum dolayısıyla radyo kanalı çok fazla yok, dolayısıyla fm transmitter la çözmeyi düşünüyorum problemi. Bir de direksiyondan kontrollü vs fm transmitterlar var. Deneyen arkadaşlardan öneri alabilir miyim? Yoksa ucuz bir şey al, yeterli mi diyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar aranızda hiç HGS etiketi takan yok mu? Ön camın neresine yapıştırılıyor? Komple siyah olan yere mi yoksa normal şefaf olan cama mı?Yokmu yardımcı olacak kimse? Yoksa kaçakmı geçiyosunuz

• quote:

Arkadaşlar aranızda hiç HGS etiketi takan yok mu? Ön camın neresine yapıştırılıyor? Komple siyah olan yere mi yoksa normal şefaf olan cama mı?Yokmu yardımcı olacak kimse? Yoksa kaçakmı geçiyosunuz

Hocam, HGS'nin kendi sitesinde şöyle bir bilgi var.

Sitenin adresi:http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/

FIAT
    Lütfen aracınızın kullanım kılavuzunuzdan kullandığınız modelin metalik ön cama sahip olup olmadığını kontrol ediniz. Bu özellik birçok FIAT modeli için standarttır. HGS etiketinizi aynanın arkasında renkli olmayan, U şeklindeki alanda temiz bir noktaya konumlandırınız. Daha fazla bilgi için FIAT bayinize danışınız.

• quote:

quote:

FIAT
    Lütfen aracınızın kullanım kılavuzunuzdan kullandığınız modelin metalik ön cama sahip olup olmadığını kontrol ediniz. Bu özellik birçok FIAT modeli için standarttır. HGS etiketinizi aynanın arkasında renkli olmayan, U şeklindeki alanda temiz bir noktaya konumlandırınız. Daha fazla bilgi için FIAT bayinize danışınız.

hocam o yazıyı okudum fakat bi çok kimse atermik cam olduğu için siyah noktalı yere yapıştıracaksınız diyor..bizde siyah noktalı yer 3-4 cm kalınlığında gerisi düz siyah.. buna göre normal cama mı yoksa düz siyah olan yere mi yapıştırcaz?? kafamın karıştığı nokta burası..mutlaka albeasında hgs kullananlar vardır hani o arkadaşların paylaşımları olursa herkes için iyi olur diye düşünmüştüm..neyse artık bu sıralar hgs ile ilgili sıkıntıları olanları forumda çokça göreceğiz gibime geliyor

• quote:

quote:

quote:

FIAT

hocam o yazıyı okudum fakat bi çok kimse atermik cam olduğu için siyah noktalı yere yapıştıracaksınız diyor..bizde siyah noktalı yer 3-4 cm kalınlığında gerisi düz siyah.. buna göre normal cama mı yoksa düz siyah olan yere mi yapıştırcaz?? kafamın karıştığı nokta burası..mutlaka albeasında hgs kullananlar vardır hani o arkadaşların paylaşımları olursa herkes için iyi olur diye düşünmüştüm..neyse artık bu sıralar hgs ile ilgili sıkıntıları olanları forumda çokça göreceğiz gibime geliyor

Alıntıları Göster
    Geçen gün bir sebepten ötürü Fiat'ın müşteri hizmetlerini aramıştım, oldukça ilgililer. Bence müşteri hizmetlerini(444 25 55) arayıp, kesin bilgi sahibi olabilirsiniz. İşinizi garantiye almış olursunuz.

• quote:

Geçen gün bir sebepten ötürü Fiat'ın müşteri hizmetlerini aramıştım, oldukça ilgililer. Bence müşteri hizmetlerini(444 25 55) arayıp, kesin bilgi sahibi olabilirsiniz. İşinizi garantiye almış olursunuz.

Teşekkürler hocam dediğiniz gibi arıcam
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kameray müzik sistemi güzel görünüyor ama bunu yapmak için bayaa bi uğraşmış olmalısın. O çerçeveyi kendin mi yaptın yoksa satılıyormu? Ayrıca navigasyon almıştım. şimdi orjinal albea teybinin yerine güzel bir teyp koymak istiyorum. mp3, video, dvd, AV çıkışı özellikleri olan bişey olucak muhtemelen. Albea arka kolonlar konusunda yazan olmamış. Sizin arka hoparlörler orjinal mi

• quote:

Kameray müzik sistemi güzel görünüyor ama bunu yapmak için bayaa bi uğraşmış olmalısın. O çerçeveyi kendin mi yaptın yoksa satılıyormu? Ayrıca navigasyon almıştım. şimdi orjinal albea teybinin yerine güzel bir teyp koymak istiyorum. mp3, video, dvd, AV çıkışı özellikleri olan bişey olucak muhtemelen. Albea arka kolonlar konusunda yazan olmamış. Sizin arka hoparlörler orjinal mi

Hocam sistem öyle kelli felli bi sistem değil..orta seviye diyebileceğimiz bi sistem belki bazılarına göre okadar bile değildir .İlk olarak 50 tlye duble din albea teyp çerçevesi aldım.Bunu google de arayıp çok rahat bir şekilde ulaşabilirsin.Sonra 550 tl ye Navitech Nav-DX 9000 navigasyonlu duble din teyp aldım.Arabayı aldığımda arka hoparlör (for-x marka mid-bass) ve edison marka amfi vardı..bunun yanına 270 tl ye Xetec marka mono amfi aldım.Ön kapılardaki kolonlar orjinaldi fakat onlarıda 125 tl ye JBL CS-6C 16 cm component alıp değiştirdim.Ve bass olarak 130 tl ye JBL GT5-12 1100Watt 30cm bass ve 50 tlye de bass kabini aldım.100 lirada geri görüş kamerası ve 100 lirada montajı tuttu
    Toplamda bana 1,275 liraya maal oldu Açıkcası ben bu işlerden anlamam belki bu paraya dahada güzel sistemler alınabilirdi ama ben sesten çok memnunum..bana sesin aşırı yüksek olması değil sesin kalitesi önemli ve şu anki ses beni tatmin ediyor..Teyp konusuna değinecek olursam eğer navigasyon düşünüyorsan kesinlikle navigasyonlu almanı tavsiye ederim..hepsi tek cihazda birleşiyor..Navigasyon,dvd player,tv,mp3 player,geri görüş kamera bağlantısı vs...Kısacası tavsiye ederim

dђ ғіат аlвeа такımı

Arka hoparlörler (aracın orjinal hoparlörü değil)

dђ ғіат аlвeа такımı

Buda almış olduğum jbl marka bass

• quote:

Orijinalden alıntı: ercinsahin

Selamun aleyküm arkadaşlar, hayırlı cumalar, hayırlı işler.

Albeamız 3 yılını dolduruyor ve bir sıkıntı çıkmadan bugüne kadar kullandık çok şükür.

Şimdilerde garanti uzatma konusunu düşünüyorum. Bir yıl için 600, iki yıl için 900 tl fiyat verdiler.

Aranızda uzattıran var mı garantisini?

Ne önerirsiniz?

kardeş albea multıjetler motor acısından gayet sağlamdır hor kullanmıyorum diyorsan gerek yok bence bu arabaların sorun çıkarma ya da periyodik bakımları 150 bin km den sonra başlar düzenli bakımı yaptırarak 150 bin km kadar rahat rahat binersin ...
  • quote:

quote:

dђ ғіат аlвeа такımı

kardeşim bende teyip için bişiler düşünüyorum da acaba kaça maloldu bilgi verimisin...

• quote:

Orijinalden alıntı: cedu09

quote:

quote:

dђ ғіат аlвeа такımı

kardeşim bende teyip için bişiler düşünüyorum da acaba kaça maloldu bilgi verimisin...

Alıntıları Göster
    hocam 2 mesaj yukarda detaylı olarak yazdım bi göz atın isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 5 Ocak 2013; 19:29:58 >

• quote:

hocam 2 mesaj yukarda detaylı olarak yazdım bi göz atın isterseniz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aracımla giderken ön taraflardan vınlama benzeri, sürekli şekilde, hız arttıkça artan ses geliyor. Sanki tekerlek çamurluğa sürtüyormuş gibi. 3. vitesten sonra gittikçe artıyor.

Bu konuda yorum yapabilecek, akıl verebilecek arkadaşımız varmı. Bu sesi nerelerde arayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaumut22 -- 6 Ocak 2013; 18:03:06 >

• quote:

quote:

Teşekkürler hocam dediğiniz gibi arıcam

Alıntıları Göster
    [simage][/simage]

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWoLF

merhaba

2007 1.4 fire active 85000kmde albea var benzinli olarak kullanmaktayım 50 tl benzinle 160 km gidiyorum sehir içi .Sizce gaz taktırmalımıyım.ayda 700 km falan yapıyorum.sizce değermi gaz.Gaz da hangi marka en iyisi sorunsuzu sizce.Performansının düşmemesini istiyorum.

Alıntıları Göster
    selam , bende de 2008 model 1.4 dynamic benzinli var , gaz konusunu düşündüm , ortalama en uygun 1000 tl fiyat aldım ruhsata işletmesi vesaire 1500 tl yi bulan bir masraf olacak arabanın orijinalliğide cabası .. bizim araçlar taş çatlasın kilometrede basmazsan 35 kuruş yakıyor .. gaz takıldığında ortalama 25 - 28 kuruş arası yakıyor yani km başı 10 kuruş kar etsen günde 10 km de 1 tl kar edersin , günde 1 tl den yılda 360 tl ..sonuç olarak 1500 tl / 360 tl = 4 yıl yapıyor yani araç 4 yılda 1500 tl yi amorti ediyor ben bunu düşündüm ve gaz olayından vaz geçtim , bi de her vizede sızdırmazlık ve aracın yıpranması ve trafikte riski var .. yani sen böyle yap diyemem ama ben bu şekilde düşününce gözüm kesmedi yani otogazda çok ucuz değil ve sarfiyatın yarı yarıya inmiyor ama bunun yanında çok km yapıyorsanız bu hesap tamamen değişebilir çok gezen için daha kısa sürede geri dönüşüm olabilir size kalmış , umarım fikir vermişimdir ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

Arkadaslar pirelli p1 serisi lastikleri onerir misiniz cok konforlu diyorlar kullanan var mi acaba
    pirelli önermem , goodyear , michelin, lassa ya da fulda öneririm .. pirelli dişleri yemeden kabak lastik gibi yol tutuşu gidiyor ve tel kırması ile baloncuklar oluşuyor .. ama markası ne olursa olsun albea için 185 inç lastik öneririm .. yol tutuş daha da iyileşiyor ..
  • 
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.