Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.672.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben de albea 1.3 multijet 2006model sahibiyim içinizde angel far taktıran var mı acaba
  • arkadaşlar bende de albea 1,2 16 v var bu aralar antifiriz eksiltiyodu ustaya gösterdim karburotörü değişmek gerekir dediler aceba başına gelen varmı birde fiyatından haberi olan varsa yardımcı olbilirmi aceba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahzel

arkadaşlar bende de albea 1,2 16 v var bu aralar antifiriz eksiltiyodu ustaya gösterdim karburotörü değişmek gerekir dediler aceba başına gelen varmı birde fiyatından haberi olan varsa yardımcı olbilirmi aceba

bu araçta mpi yakıt sistemi var istersen usta! ya bir daha sor
  • merhaba arkadaşlar
    bende 2008 albea var. firenlerinde sorun olduğunu düşünüyorum. daha doğrusu fren mesafesinin uzun olduğunu düşünüyorum.
    interneti taradım. konuyla ilgili fazla birşey yok. otomobil sitelerinin yapmış olduğu eski test verileri var.
    albea 100-0 fren mesafesi nedir? bunu kısaltabilir miyiz?
    cevaplarınızı bekliyorum...
    kolay gelsin...
  • hudaverdı2005 kardes benım bı arkadasım angel taktı bu arcların hanı olur ya mısal 106 gtı ların angel far takımı var komple far ıle bırlıkte yaklasık 240 trl cıvarında bızım albeaların bole bı secenegı yok ama sole bısı var yanlızca angelları far harıcınde satılıyor onlarda cm cm yanı 80 cm 90 cm 95 cm 110 cm e kadar gıdıyor sanırım senın farların buyugu ve kucugu ıcın bakıcaksın sadece onları alıp sılıkon ıle far ıcıne yapıstırıyorlar cokta guzel oluo hoş durdu fıyatıda sanırım cıftı 75-80 gıbı bıseydı bırde polıtıka kardesım bu aracta nalet gıdıo gıdıo ama durmuo paliolarda ole eger aracında abs yoksa anca sureklı pompalarsın abs mısalı 1-2 metre fark olur ama bunun dısında pek bı kısalcagını sanmıyorum ben 2004 kullanıyorum bugune kadar hıc tmm ıstedıgın yerde duracam demedı yuksek hızlarda :) ama fren mesafesı gercekten ucun arabaya yabancı bırı ılk kullanmada pek hız yapmamalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliyim_ben -- 26 Şubat 2008; 1:20:24 >
  • deliyim_ben kareşim teşekkürler bilgi için öyle yaptırayım ozaman bende...
  • bu araçta mpi yakıt sistemi var istersen usta! ya bir daha sor ...

anlamadım ki arkadaşım ne demek istedin...
  • arkadaşlar merhaba.bende de 2004 model 1.2 8v (benzinli) albea var.malesef aküm bitti.şarj ettirdim,2 günde bir çalıştırmama rağman yine de bitti.zaten fabrikanın orjinal aküsüydü.ben de ömrü buraya kadar dedim ve yeni bir akü aldım.şimdi sizlere sorum şu.orjinal akü 45 amperdi,benise 60 amper akü aldım .bir sorun olur mu.sizlerin arabalarınızdaki akü kaç amper.

ben motor ustamın tavsiyesi ile eldım 60 amper.üztelik burası da kışın baya soğuk eksilerde.

sizlere kazasız günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahakanki

arkadaşlar merhaba.bende de 2004 model 1.2 8v (benzinli) albea var.malesef aküm bitti.şarj ettirdim,2 günde bir çalıştırmama rağman yine de bitti.zaten fabrikanın orjinal aküsüydü.ben de ömrü buraya kadar dedim ve yeni bir akü aldım.şimdi sizlere sorum şu.orjinal akü 45 amperdi,benise 60 amper akü aldım .bir sorun olur mu.sizlerin arabalarınızdaki akü kaç amper.

ben motor ustamın tavsiyesi ile eldım 60 amper.üztelik burası da kışın baya soğuk eksilerde.

sizlere kazasız günler.

selamlar...

aracınızın üzerindeki alternatör (eğer aracınız klimalı değilse) max 50 amp lik aküyü şarj edebilir...60 amp/saat lik aküler ancak klimalı araçların alternatörleriyle uyumludur....

durup dururken arıza çıkarmaz ama alternatörün yükü max. değerini geçtiği için aküde ve alternatörün bazı parçalarında ömür kısalığı ..ve bunun dışında da tam yükte(resiztans,uzun far,kalorifer vs birarada çalıştığında) akü şarjı azalabilir!!

saygılarımla....

• quote:

bu araçta mpi yakıt sistemi var istersen usta! ya bir daha sor ...

anlamadım ki arkadaşım ne demek istedin...

quote:

arkadaşlar bende de albea 1,2 16 v var bu aralar antifiriz eksiltiyodu ustaya gösterdim karburotörü değişmek gerekir

demek istediğim; antifriz eksiltmeyle karbüratörün ne alakası var ayrıca 1,2 16 v araçta karbüratörün ne işi var
  • ya benim anlamadığım bişeyvar bu forum hakkında.foruma giriyorum bazen form sayfa sayısı 29 larda oluyor,bazen giriyorum 10 larda.yani her zaman form sayfalarının tamamını göremiyorum neden
  • Aranıza yeni katıldım ilk mesajımı buraya atmak istedim.
    Bende bir albea sahibiyim.(bugün tam 3 ay oldu)
    2005 model 1.2 16V 80Bg yeni kasa Active klimalı 15.000 ytl ye aldım.
    çok memnunum.O paraya alınabilecek en yeni model ve güzel araba bence.

bri kaç sorum olacak cevaplayan olursa sevinirim

1-Elimizde 1 adet anahtar var 1 tane daha yaptırmak istiyoruz kod kartı falan yok serviste bu işe kaç ytl gider bilen var mı?
    2-Aldığımızda debriyaj azıcık yukardan kavrıyordu sanayide ustaya gösterdik kontrol etti düzgün kullanırsanız 20.000 km gider dedi.(set olarak değiştirmek 250-280 arası tutar demişti.Fiyat iyi mi?)Acaba debriyajı servise mi yaptırsam yoksa sanayide mi? (servisten bir fiyat alıpta öyle kara vereceğim ama daha fırsatım olmadı.)
    3-Yağ illaki Selenia markalı mı olmalı mobil castrol falan koydursak ne olur?

Not:Aracı benimki gibi 2.el alıpta kullanma klavuzu olmayan arkdaşların dikkatine!444 22 55 den fiat çağrı merkezini ararsanız gerekli bilgileri verdiğinizde ücretsiz olarak kargoyla gönderiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 30 Haziran 2009; 12:49:48 >

• anahtar nasıl bı taneymıs ya senden oncekı sahıbı kaybetmıs heralde :S anahtarın uzerınde bı numara var o nurayı soledıgınızde sanırım temın edıyorlar cunku benım bı arkadasımda aynı gıttı anahtarın uzerındekı numarayı aldılar yenısını temın ettıler ama onun anahtarı chıplımıydı bılmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: br251

Aranıza yeni katıldım ilk mesajımı buraya atmak istedim.
    Bende bir albea sahibiyim.(bugün tam 3 ay oldu)
    2005 model 1.2 16V 80Bg yeni kasa Active klimalı 15.000 ytl ye aldım.
    çok memnunum.O paraya alınabilecek en yeni model ve güzel araba bence.

bri kaç sorum olacak cevaplayan olursa sevinirim

1-Elimizde 1 adet anahtar var 1 tane daha yaptırmak istiyoruz kod kartı falan yok serviste bu işe kaç ytl gider bilen var mı?
    2-aldığımızda debriyaz azıcık yukardan kavrıyordu tanıdık ustaya gösterdik kontrol etti düzgün kullanırsanız 20.000 km gider dedi.(set olarak değiştirmek 250-280 arası tutar demişti.Fiyat iyi mi?) Ama Babam sağolsun 15 yıldır düreksiyon başına geçmeyip birden geçince 1000 km debriyajı nerdeyse halletti.acaba debriyajı servise mi yaptırsam yoksa tanıdığımız ustayamı? (servisten bir fiyat alıpta öyle kara vereceğim ama daha fırsatım olmadı.)
    3-Yağ illaki Selenia markalı mı olmalı mobil castrol falan koydursak ne olur?

not:Aracı benimki gibi 2.el alıpta kullanma klavuzu olmayan arkdaşların dikkatine!444 22 55 den fiat çağrı merkezini ararsanız gerekli bilgileri verdiğinizde ücretsiz olarak kargoyla gönderiyorlar.

aracın hayırlı olsun güle güle kullan

anahtar kodlu olduğu için sanırım biraz pahalı olur servisle görüş
    debriyaj için tanıdık işi bilen birisine gidersen daha hesaplı olacağını düşünüyorum
    selenia tavsiye edilen gerisi sana kalmış

• arkadaşlar albea ya çip taktıran varmı?
  • quote:

arkadaşlar bende de albea 1,2 16 v var bu aralar antifiriz eksiltiyodu ustaya gösterdim karburotörü değişmek gerekir dediler aceba başına gelen varmı birde fiyatından haberi olan varsa yardımcı olbilirmi aceba

Antifiriz eksilttiğine göre sorun soğutma sisteminde.Karbüratör ise yakıt sistemi elemanı hemde Albeada MPI=Çok noktadan enjeksiyonlu sistem var yani karbüratör yok.Usta Herhalde Radyatör demiştir.

Sana Tavsiyem hemen radyatörü değiştirtme pahalı olur zaten.Piyasada satılan sıvı radyatör delik tıkayıcılar var.(15-20Ytl) Çok etkili. bütün soğutma sistemini dolaşıyor delikleri tıkayıp sistemede dolaşmaya devam ediyor yani ileride oluşacak delikleride sizin haberiniz olmadan hallediyor.Sistemede hiçbir zararı yok.Bir deneyin derim.

• Evet arkadaşlar nasipse ev almak için arabamı satıyorum !!!! albea 1.2 16 v yıldız mavisi sadece 8000 km de
    dynamic 2006 agustos trafiğe çıkışlı ilk sahibiyim aracım tamamen orijinal ve hatasız ve 8000 km de diyorum ben ankara dayım eger sorunsuz sıfır ayarında düzgün bi araba alayım diyen varsa görüşelim.
    KAZASIZ BELASIZ VE GÜZEL GÜNLER DİLERİM wolkanbal@gmail.com

dђ ғіат аlвeа такımı
  • fıyat nedır dostum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: webster2

Evet arkadaşlar nasipse ev almak için arabamı satıyorum !!!! albea 1.2 16 v yıldız mavisi sadece 8000 km de
    dynamic 2006 agustos trafiğe çıkışlı ilk sahibiyim aracım tamamen orijinal ve hatasız ve 8000 km de diyorum ben ankara dayım eger sorunsuz sıfır ayarında düzgün bi araba alayım diyen varsa görüşelim.
    KAZASIZ BELASIZ VE GÜZEL GÜNLER DİLERİM wolkanbal@gmail.com

dђ ғіат аlвeа такımı

Temiz bir araca benziyor umarım sorunsuz bir alış-veriş yaşarsın...

• EVET ARKADAŞLAR BENDE YENİ KATILDIM ARANIZA 2006 25.000 KM 15000 YTL KLİMALI. SÜPER BİR ARABA. BİR SORUM OLACAK?
    MERKİZİ KİLİT VAR AMA UZAKTAN KUMANDA YOK NE KADARA YAPTIRA BİLİRİM BİRDE ORJİNAL OLMASIMI GEREKİYOR? TEŞEKKURLER
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.