Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.672.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RomuLUSThEBiG

quote:

Orjinalden alıntı: aglasazim2007

walla kim ne derse desin 5 para etmez bi arac bendede var 2005 albea multijet ab ac modeli arabayı alalı 1 ay oldu arac sabahları cok zor calısıyordu servise götürdüm anjektörler degiisti 1 milyar masraf cıktı benden söylemesi piyasayı arastırdım dacıa alın gene fiatın arabasına para vermeyin taksiciler lanet ediyor aracı yarın alıcam eger isteyen varsa satıyorum sıfır peugeot alıcam arac 80 binde darbe ve boya yok sorun motordaydı onuda yapptırdım almak isteyene 17 milyara bırakırım ama sunuda söyleyim 5 para etmez bi arac

arkadaşım sana arızalı arabayı kakalamışlarsa o senin sorunun bundan tüm arabalar sorumlu değildir.Muhtemelen o arızayı yaptırmamak için sattılar sende muhtemelen ucuz diye aldın.ankarada sabah -4 -5 civarı havada tek basışta çalışıyor benim multijet.taksiciler lanet ediyorda neden hepsi albea kullanıyorlar mazoşistmi taksiciler??

taksicileri bi arastır bakalım benzinli modelini takıyolar ben sizi 2 yıl sora görecem hala memnumnmusunz

• ben zaten bu konuları araştırıp aldım.multijet 2005 yılında sınıfında yılın motoru seçildi,fiat,opel ve suzuki tarafından kullanılmaktadır.çevremde multijet motorlu doblo palio kullanan arkadaşlarım var bir tanesi 180.000 km.de periyodik bakımdan başka birşey yapılmadı arabaya.ayrıca her gördüğüm taksiye bakıyorum çoğu multijet.hangi pejoyu aldın bilmorum ama 307 veya 407 değilse iranda yapılmaktadır.
  • tüm arkadaşların yeni yılını kutlarım.
  • ARKADAŞLAR HERKESE MUTLU VE SORUNSUZ BİR SENE DİLİYORUM....

2005 ALBEA 1.2 16v 80hp yıldız mavi
  • öğlen elektronikçiler çarşısında geziyordum, birden aklıma geldi , mavi kırmızı renk yanıp sönen 2 led (diyot lamba) ve 12 volta bağlayabilmek için direnç aldım. arabanın sağına soluna koyup sanki alarm var etkisi yaratmayı düşünüyorum
  • Arkadaşlar bende aranıza katıldım. 19.5 a sıfır albea dinamik ac aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkbilir

Arkadaşlar bende aranıza katıldım. 19.5 a sıfır albea dinamik ac aldım.

üstad hayırlı olsun... gerçi daha alırken hayırlı olmuş... biraz yavaş söölesen ii olurdu:) yüreğime iniyordu az daha... yukarıda ki fiyatları okumadın galiba... ben de onlara yakın aldım ama sana kimse yaklaşamadı heralde... nerden aldın direk fabrika satış maazasından mı:)

neyse kazasız belasız kullanman dileğiyle...

yukarıda birisi yazmıştı albea forumu neden fazla ilgi görmüyo die bir arkadaş da cevap vermişti albea alanlar fazla arabanın orasını burasını kurcalamayanlar araba sorunsuz çalışsın isteyenler gibisinden ben de baktım da kendime arabayı aldıımdan beri foruma bile daha az girer oldum... ilk aldığım günler bi 2 yakıt konusunda yazdım ama sonra sadece okuyorum...

herkese iyi yıllar...

• quote:

Orjinalden alıntı: engingulcan

quote:

Orjinalden alıntı: ilkbilir

Arkadaşlar bende aranıza katıldım. 19.5 a sıfır albea dinamik ac aldım.

üstad hayırlı olsun... gerçi daha alırken hayırlı olmuş... biraz yavaş söölesen ii olurdu:) yüreğime iniyordu az daha... yukarıda ki fiyatları okumadın galiba... ben de onlara yakın aldım ama sana kimse yaklaşamadı heralde... nerden aldın direk fabrika satış maazasından mı:)

neyse kazasız belasız kullanman dileğiyle...

yukarıda birisi yazmıştı albea forumu neden fazla ilgi görmüyo die bir arkadaş da cevap vermişti albea alanlar fazla arabanın orasını burasını kurcalamayanlar araba sorunsuz çalışsın isteyenler gibisinden ben de baktım da kendime arabayı aldıımdan beri foruma bile daha az girer oldum... ilk aldığım günler bi 2 yakıt konusunda yazdım ama sonra sadece okuyorum...

herkese iyi yıllar...

Yukarıdaki fiyatları inan okumadım kardeş çok teşekkürler. Yanlız benim arabada ABS yok. Belki fiyat ondan uygun olabilir. Kampanyayı kaçırmamak için bunu aldım. Fakat frenler çok iyi gibi geldi bana. Uno dan sonra ilaç gibi geldi. Bu arada daha önce 2000 model clio sahibiydim. Bu araba ona göre çok kaliteli. Uzun süre binmeyi planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbilir -- 4 Ocak 2008; 21:08:34 >

• slm arkadaşlar ben 2004 model dizel albea
    ön tanponu ve
    radyatörü arıyorum
    sizce bu parçalar ne kadar tutar bana lütfen yardımcı olurmusunuz
    servisine gitmeden araştırayım dedim
  • merhaba arkadaşlar bende 2006 model albea multijet var benim sorunum şunlar aracın içierisine lastik sesi geliyor lastikler pirellinin (175.70. 14) diyeride aracın ilk kalkışında performansı düşük motor bayılıyor 20-25 metre kadar sonra normale dönüyor.bence albea şehiriçi aracı için ideal fakat şehirlerarası yolda tam memnuniyet sağlamıyor yakıt tüketimi haricinde bütün albealı dostlara selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 32 albea 32

merhaba arkadaşlar bende 2006 model albea multijet var benim sorunum şunlar aracın içierisine lastik sesi geliyor lastikler pirellinin (175.70. 14) diyeride aracın ilk kalkışında performansı düşük motor bayılıyor 20-25 metre kadar sonra normale dönüyor.bence albea şehiriçi aracı için ideal fakat şehirlerarası yolda tam memnuniyet sağlamıyor yakıt tüketimi haricinde bütün albealı dostlara selamlar...

Selamlar & Saygılar. Aracınızın, kullanım ve darbelere bağlı olarak alt saç ve izolasyon malzemelerinde aşınma/yıpranma olmuş olabilirmi?
    İmkan olsada alt yüzünü bir kontrol edebilseniz. İç zeminde halının altındaki manzarada önemli tabi, acaba bu kısımlar ne halde?
    Amortisörler de var bakmak lazım gelen... Bu ses olayının bileşeni çok bu yüzden tedavisi zahmetli ve uğraş gerektirebilir.
    Soğuk start tan sonra kalkışda güç problemi ne kadar zaman sonra devam ediyor? Hemen mi? Bu normal. Unutmayınız eski-yeni diesel sıcak sever, kim ne derse desin diesel sıcak sever. 20-25 mt sonra normale dönemez. Motor işletim sistemi size bu sorunu belli etmemek için daha fazla yakıt harcayarak motorun güç eksiğini kapattığından normal performansa ulaştığını zannediyorsunuz. oysaki çalışma sıcaklığına geldikten sonra herşey normal haline kavuşacak. Hiç değilse devri düşük tutarak ( yavaş yavaş ilerleyerek) bu dengeyi kurmaya dikkat ediniz. Uygun sıcaklığa erişen motorunuzun aracın ağırlığına paralel gücü oldukça mantıklı seçilmiş. Standart gücün daha fazlası bu şaseyi yoldan çıkmaya- savurmaya çalışacaktır. Bu aracın yurdumuz koşullarında en ekonomik çözümlerden ilki olduğunu ısrarla iddia ediyorum. Sanıyorum buna kimse karşı çıkmayacaktır.
    Şehirler arası- otoban yol koşullarında çok uzun süre tam gaz ( 40-70 dakika 100-180 km/h ) kullandım. Gövdeyi çok zorlamadan , ne motor, ne şase hiçbir can sıkıntısı çıkarmadı, rüzgar ve zemin sorunlarını gayet başarılı absorbe etti. Virajlara çok sağlam asılmazsanız yolda duruşu gayet güzel. Bu aracın ekonomi sınıfında olduğuna dikkat etmek lazım. Yarışmak ve güç için tasarlanmamış. Kazasız- belasız kullanmak dilerim. Allah tekerleğini düz bastırsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: 32 albea 32

merhaba arkadaşlar bende 2006 model albea multijet var benim sorunum şunlar aracın içierisine lastik sesi geliyor lastikler pirellinin (175.70. 14) diyeride aracın ilk kalkışında performansı düşük motor bayılıyor 20-25 metre kadar sonra normale dönüyor.bence albea şehiriçi aracı için ideal fakat şehirlerarası yolda tam memnuniyet sağlamıyor yakıt tüketimi haricinde bütün albealı dostlara selamlar...

lastiklerinizi michelan ile değiştirin sesin azalacağını bilin. ama şunuda bilin bugün c segment bi araçlarda bile lastik sesi var. en iyi çözümde yumuşak bi lastik seçimi
  • benden hepinize selamlar...uzun zamandır yoktum aranızda şimdi aktif olmaya çalışırım.
  • Ben de bayramdan hemen önce aranıza katıldım. Aracı sıfır aldım ve çok memnunum. 2008 Albea 1,3 Multijet Dynamic AC + Stil Paketi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmisir -- 7 Ocak 2008; 22:51:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hmisir

Ben de bayramdan hemen önce aranıza katıldım. Aracı sıfır aldım ve çok memnunum. 2008 Albea 1,3 Multijet Dynamic AC + Stil Paketi.

üstad size de hayırlı olsun... ben de aynısını aralık başında almıştım... ben de ufak tefek sesler hariç gayet memnunum...

yakıt ölçen var mı benim gibi her depoda acaba yoksa ben mi çok taktım bu yakıt olayına... bu akşam yine fulledim depoyu 95 ytl 495 km gitmiş bir önceki dolumdan itibaren... yaklaşık km de 19 ykr yakıyor... bence ist trafiği için, araba ısınmadan iş yerime vardığım için, yolun %80ini sokak denecek büyüklükte caddelerde gittiği için iyi bir değer denebiir...

• Teşekkür ederim en sonunda fotoğrafları düzgün eklemeyi becerdim. Engin Bey Yakıt olayı aynen dediğiniz gibi. Araç sıfır, kullanım şehiriçi ve kışın ortasındayız. 19 kuruşu bulması gayet doğal.
  • Herkese iyi geceler....
    Albeacı dostlar şurayı bir tıklayın.... bir oyda sizden...

http://forum.donanimhaber.com/m_20083718/mpage_4/key_//tm.htm

• tıklattım fiat önde gidior
  • quote:

Orjinalden alıntı: engingulcan

quote:

Orjinalden alıntı: hmisir

Ben de bayramdan hemen önce aranıza katıldım. Aracı sıfır aldım ve çok memnunum. 2008 Albea 1,3 Multijet Dynamic AC + Stil Paketi.

üstad size de hayırlı olsun... ben de aynısını aralık başında almıştım... ben de ufak tefek sesler hariç gayet memnunum...

yakıt ölçen var mı benim gibi her depoda acaba yoksa ben mi çok taktım bu yakıt olayına... bu akşam yine fulledim depoyu 95 ytl 495 km gitmiş bir önceki dolumdan itibaren... yaklaşık km de 19 ykr yakıyor... bence ist trafiği için, araba ısınmadan iş yerime vardığım için, yolun %80ini sokak denecek büyüklükte caddelerde gittiği için iyi bir değer denebiir...

bence yakıtı normal bende birkaç gün önce fulledim yaklaşık 20 ykr yakmıştı. havaların soğuması ile birlikte yakıt tüketimi biraz arttı ayrıca eurodiesel fiyatıda 2.66 ytl

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.