Şimdi Ara

D.Gray-man Manga(Spoiler Serbest)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genç bir exorcist olan Allen Walker, Millenium Earl’ün yarattığı Akumaların eski formlarını görmesini sağlayan lanetli bir göze ve bir tür anti-Akuma silahı olan sol kola sahiptir. Allen, hocası tarafından İngiltere’de kendisi gibi diğer Exorcist’lerin bulunduğu bir karargâha gönderilir. Innocence taşıyan son derece nadir insanlardan biri olan Allen, Black Priest organizasyonuna katılarak Millenium Earl’ün planlarına karşı savaşmaya başlar. Yollarında ilerledikçe sorular, özellikle de Allen’ın geçmişiyle bağlantılı olan sorular, ortaya çıkmaya başlar.
    Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 1 Temmuz 2015; 20:46:58 >

• 196. Kendim çalıp kendim oynuyorum ama Hadi gençler. Böyle bir efsanenin ana konusu olmaması bile beni şaşırttı.

Kanda Akuma tarzı birşeye dönüştü. Önümüzdeki bölüm büyük ihtimal Kanda vs Allen göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 17 Temmuz 2010; 9:55:26 >
  • hacı animeyi bitirdikten sonra mangaya kaçıncı bölümden başlamalıyım
  • celalb hocam animesini izlediğin siteyi verir misin ben bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalb

hacı animeyi bitirdikten sonra mangaya kaçıncı bölümden başlamalıyım

157
  • Animeyi izleyebileceğim bi site verebilecek birisi yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaStHuMaN

Animeyi izleyebileceğim bi site verebilecek birisi yok mu ?

İngilizcen varsahttp://www.animedreaming.tv/anime/d-gray-man/
    yoksa animedizi , animeizle.net gibi sitelere bakabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben animeyi fansub olarak indirdim

link
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

Orijinalden alıntı: LaStHuMaN

Animeyi izleyebileceğim bi site verebilecek birisi yok mu ?

İngilizcen varsahttp://www.animedreaming.tv/anime/d-gray-man/
    yoksa animedizi , animeizle.net gibi sitelere bakabilirsin.

Sağolasın
  • Animeyi ben beğenmedim. Eğer sıkılırsanız Mangaya göz atmanızı öneririm. Eğer animeyi bitirdiyseniz kesinlikle Mangaya devam edin.
  • Manga koptu gidiyor.
  • Resmen kendim çalıp kendim oynuyorum. Bende post kasarım.
  • Dengeler çok garip oldu ya. Kim dost kim düşman belli değil. Allen de kendi kimliğini henüz bulamadı aha 14. çıktı çakacak diyorum ama tık yok. En sonunda Noah'a benzedi uyanınca ne olacak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Dengeler çok garip oldu ya. Kim dost kim düşman belli değil. Allen de kendi kimliğini henüz bulamadı aha 14. çıktı çakacak diyorum ama tık yok. En sonunda Noah'a benzedi uyanınca ne olacak bakalım

Çok şükür biri çıktı. Yalnız kavruk tende hiç yakışmadı Allen'a.
  • quote:

quote:

Dengeler çok garip oldu ya. Kim dost kim düşman belli değil. Allen de kendi kimliğini henüz bulamadı aha 14. çıktı çakacak diyorum ama tık yok. En sonunda Noah'a benzedi uyanınca ne olacak bakalım

Yakıştı la yakışmazmı allen-san'a

• quote:

Orijinalden alıntı: GöLGe_TeaM

quote:

quote:

Hocam yapma etme. Çikolata ten + beyaz saç kime yakışır?

• Ya benim merak ettiğim bir şey var, diğer Noahlar reenkarnasyona uğradıklarında benlikleri kaybolmuyor ama Allen de sanki 14. onu ele geçirecek ve artık Allen olmayacakmış gibi yansıtılıyor. Ayrıca nakledilmiş hafıza dendi 35 yıl önce ölmüş 14. , Allen ise 15 yaşında yani bir nevi Reenkarne olmuş sayılmaz mı ? Çok garip geliyor.

Ayrıca seriye başlayacaklar yavaş izlesin, günceli yakaladım da ne oldu yeni bölüm gelmiyor
  • 1 ay bekle bekle ben unuttum artık olayları. Kusura bakma cevap veremeyecem.
  • quote:

Ya benim merak ettiğim bir şey var, diğer Noahlar reenkarnasyona uğradıklarında benlikleri kaybolmuyor ama Allen de sanki 14. onu ele geçirecek ve artık Allen olmayacakmış gibi yansıtılıyor. Ayrıca nakledilmiş hafıza dendi 35 yıl önce ölmüş 14. , Allen ise 15 yaşında yani bir nevi Reenkarne olmuş sayılmaz mı ? Çok garip geliyor.

Ayrıca seriye başlayacaklar yavaş izlesin, günceli yakaladım da ne oldu yeni bölüm gelmiyor

14. 35 yıl önce ölmedi road ve earl hariç tüm dier noahları öldürdü daha sonrada, daha yakın bi zamanda earl tarafından öldürüldü..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GöLGe_TeaM

quote:

quote:

Hocam yapma etme. Çikolata ten + beyaz saç kime yakışır?

Yakışmış işte usta ben napim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.