Fransız televizyonunun sorularına yanıt veren Galatasaray’ın yıldız topçusu Drogba, ”Marsilya’ya döner misin?” sorusuna ”Belki 40 yaşına kadar oynarsam bu olabilir” yanıtını verdi. Galarasaray’da jübile yapacağını ima eden Fildişi Sahilli yıldız futbolcu, ”Marsilya’ya döner misin?” sorusuna ”Belki 40 yaşına kadar oynarsam bu olabilir” cevabını verdi. Marsilya’yı çok sevdiğini kaydeden Drogba, ”Bir gün dönmem teklif edildiğinde memnuniyet duyarım. Geçmişte hep bu dönüşe dair konuşmalar oldu. Bir türlü doğru zamanı tutturamadık” dedi. “ŞU AN İÇİN BURADA MUTLUYUM” Drogba, hala kendisini bir gün Marsilya’da görme olasılığı olup olmadığı sorulduğunda ise ”40 yaşına kadar oynamaya devam edersem neden olmasın… Artık futbolculuk kariyerimin son demlerini yaşıyorum. Marsilya’da güzel günlerim geçti. Galatasaray’da futbol hayatımı sürdürüyorum ve şu an için burada mutluyum. Hedeflerim de var. İleride ne olur her şey o zaman görülür” şeklinde konuşmasını sürdürdü.
Adamın nerdeyse ilk oynadığı ,futbola başladığı takım anlayış göstermek gerek. Ama 2-3 seneye taraftara alışır gidemez bir yere
quote:
Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike
Adamın nerdeyse ilk oynadığı ,futbola başladığı takım anlayış göstermek gerek. Ama 2-3 seneye taraftara alışır gidemez bir yere
katılıyorum bence de öyle çabuk vazgeçemez ki zaten 40 yaşına gelince düşünürüm derken biraz gırgır yapmış gibi de geldi bana :) ayrıca robbende geliyormuş diyorlar :)
37'den sonra yarar gelmez zaten güle güle
5 sene sonra kime giderse gitsin sorun degil. Ama burada bir sampiyonluk yasasin o zaman gorurum onu nereye gidiyormus