Şimdi Ara

d deki bu dosyalar nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bot recyle preload falan var.bunlar ne virüs mü?

• Recovery? Açık değil mi zaten dostum. (:
  • peki sen benle dalga mı geçiyon dostum?diğer dediğim dosyalar ne peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberabi

peki sen benle dalga mı geçiyon dostum?diğer dediğim dosyalar ne peki?

Onları hiç görmemişim, kusura bakma.

Virüs olduğunu sanmam, bir virüs yapsam felsefe türevinde bir şey yapmazdım :D
  • öd yok la o babam felsefe öğretmeni olduğu için öyle.diğer yazdığım dosyalardan şüpheleniyorum onlar nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 24 Eylül 2014; 18:58:51 >
  • reycle.bin geri dönüşüm kutusu
    boot bir program kurmuş bunu ama hangisi bilmiyorum eğer bu diske windows kurulmamışsa ki kurulmamış gibi sil gitsin sıkıntı çıkarsa geri yüklersin
    felsefe babanın dosyaları onu silme
    hp yine laptopun sürücü yedek dosyaları olabilir o da dursun
    preload bunu bilmiyorum ama lazım olabilir deneme yanılma yap sil sıkıntı çıkarsa geri yükle
    recovery bilgisayrın yedekleme dosyaları hani olur da sistem çöker diye
  • Kromatit kullanıcısına yanıt
    reycle yeşil değil sarı olunca virüsmüş.yanlış bilgi veriyıorsun.gördüğün üzere yeşil değil sarı dosya var.bu 3nünde virüs olduğunu düşnüyorum.bilgisi olan lütfen evap versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 24 Eylül 2014; 20:42:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Recycle.bin virüs değildir bir sistem klasörüdür dolayısıyla silmeniz gerekmez. muhtemelen klasör gizlilik ayarlarınızdaki bir değişiklik nedeni ile görünür olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naberabi N kullanıcısına yanıt
    Yeşil renkde dosya olayını ilk defa senden duydum. Klasörler normal de sarı renktir ve sana kim yeşil değil sarı renk ise virüstür demişse yanlış bilgi vermiş.

Aynı dosya bende var hem sarı renk hemde üzerinde kilit resmi var. İçine girince de Geri dönüşüm kutusu diye iki adet dosya var. Kısaca virüs filan değil.

Adını ilk defa gördüğünüz her dosyaya virüs gözü ile bakmayın.
    sen geçende ilaç kullanmayın diyen şizofren değil misin halüsinasyon mu görüyorsun hemşerim yeşil dosya ne demek virüsse diski biçimlendir gitsin
  • Kromatit kullanıcısına yanıt
    şark kurnazı seni.şizofren değilim obsesyon var bende.hastane beni orda tutmak için üzerime iftira attı.sana link vereyim kafan mı hoş nedir.ki hoş olması lazım bunları dediğine göre.ve ilaç kullanmayın sözümün arkasındayım.psikiyatri hastaları kontrol altında tutmak için kurulmuş sahte ve ilaçlarıda sahte ve zararlı olan bir bilimdir.

System Volume Information: Geri yükleme dosyalarının toplandığı klasördür.... genelde "Administrator" yetkisi olmadan girilmez.

$RECYCLE$: Adı üstünde çöp... başka değişle geri dönüşüm kutusu...

$RECYCLE$ Klasöründe bazen virüs olabiliyor normalde gizleyince gitmez ise veya sembolik olarak yeşil simge yerine sarı klasör ise o virüstür. kolay gelsin

al link tepe tpe kullan.

http://forum.memurlar.net/konu/895609/

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    sende yine yeşil şeyli birşey var dimi?bende o dosya boş görünmesine rağmen 300 küsür dosya sildi.bot ve preload adlı dosyalar nedir bilen var mı?
  • quote:

şark kurnazı seni.şizofren değilim obsesyon var bende.hastane beni orda tutmak için üzerime iftira attı.sana link vereyim kafan mı hoş nedir.ki hoş olması lazım bunları dediğine göre.ve ilaç kullanmayın sözümün arkasındayım.psikiyatri hastaları kontrol altında tutmak için kurulmuş sahte ve ilaçlarıda sahte ve zararlı olan bir bilimdir.

System Volume Information: Geri yükleme dosyalarının toplandığı klasördür.... genelde "Administrator" yetkisi olmadan girilmez.

$RECYCLE$: Adı üstünde çöp... başka değişle geri dönüşüm kutusu...

$RECYCLE$ Klasöründe bazen virüs olabiliyor normalde gizleyince gitmez ise veya sembolik olarak yeşil simge yerine sarı klasör ise o virüstür. kolay gelsin

al link tepe tpe kullan.

http://forum.memurlar.net/konu/895609/

bir de internetten kaynak göstermiş babana bir sor öğrencileri wikiden kaynak gösterince ne diyor onlara
    sen kimsinde hastane seni içerde tutmak için iftira atacak
    takıntın varsa devam et kardeşim reycle mavi olursa polonyada imal edilmiştir zaten

bu arada aramızdaki şu hastalık mevzusunu kapatalım
    hastaysan geçmiş olsun ilaçları da ister al ister alma seçim senin tüm etik ve hukuki kurallar seni bu konuda özgür bırakıyor çevrene zarar vermiyorsan senin sağlığın senin kararın ama psikoloji hastalıklara çare bulan bir bilimdir

• Muhabbete bak. Ne guldum yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

d deki bu dosyalar nedir?

bot recyle preload falan var.bunlar ne virüs mü?

içini ferah tut virüs felan değil bunlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu dediklerimin hepsini sildim bir zararını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 27 Eylül 2014; 22:17:21 >
    recovery alanına muhtemelen sürücü ismi verdiniz yada bilgisayar otomatik olarak verdi siz eğer recovery yapmak istediğinizde eğer başka disk alanı yok ise maalesef dosyalar silindiğinden dolayı format yani recovery atamayacaksınız :( ama format cd m var diyorsanız o başka
  • hp ve recovery kaldı kardeş.sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.