Şimdi Ara

D de silinen dosyaları geri getirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ortalama 10 yıl önce bilgisayarımızı bir tanıdığa format attırmıştık maalesef uyarmamıza rağmen yerel disk d yi de silmişti bütün resimlerimiz gitmişti. Tabi o zaman yaşım küçük olduğu için anlamıyordum recovery programlarıyla geri getirilebileceğini. Üstünden bunca yıl geçmesine rağmen hala bir şansımız var mıdır gerekirse ücretli bir programla vs. resimlerimizi geri getirmenin. Hepsi gelmese bile bir kısmını geri getirebilsek yine razıyım. Bilmyorum belki size saçma gelecekte belki bir umut vardır çünkü her aklıma geldiğinde üzülüyorum. Bildiğiniz sağlam bir program var mıdır? Teşekkürler.

• O diskin üstüne sonradan hiç veri yazılmadıysa, dosya kurtarmak mümkündür.
  • hocam diskinize bişe kaydetmediniz ve silmediyseniz geri getirmek mümkün olabilir başka türlü zor gözüküyor
  • sezginkurt kullanıcısına yanıt
    Maalesef dosya yazıldı hatta kaç kere format attık. O zaman bu şekilde kurtabileceğini bilmiyordum işte. Yani zor diyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recuva'yı deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Hocam üstüne veri yazılsa bile kurtarabilir mi? Bir de bu tarz programlar harddiske zarar verir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDD ye zarar vermez ama verileri kurtarma konusunda deneme yapmanız lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tr.link
    PC SİLİNEN DOSYALARI GERİ GETİRME [ veri kurtarma işlemi 2019 ] - YouTube
    https://tr.link/v9sm
    buyrun silinen dosyaları geri getirme videosu

• quote:

Orijinalden alıntı: Deepfears

Maalesef dosya yazıldı hatta kaç kere format attık. O zaman bu şekilde kurtabileceğini bilmiyordum işte. Yani zor diyorsunuz.
    maalesef zor ama siz yine de recovery programlarını deneyin şansınızı yitirmeyin derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.